- Reaction score
- 3
im begginer at this, can i prepare my own psychedelic, like psilocybe, LSD, mdma? thing like this
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
A legegyszerűbb pszichedelikumok a szintézishez a meszkalin és a TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Érdekes, soha nem néztem bele a meszkalin szintézisébe, de elég furcsa, hogy mivel ez a legegyszerűbben előállítható pszichedelikus szer, nem sokat látni belőle az utcai dílereknél.
Úgy találtam, hogy a meszkalin az egyik legnehezebben beszerezhető molekula, hogy őszinte legyek, 10 évvel ezelőtt nem találtam, ezért elkezdtem aktív kaktuszokat termeszteni és gyűjteni. Van egy elég beteg Kaktuszkertem, és végtelen mennyiségű kedvenc gyógyszeremmel rendelkezem.
Feltételezem, mivel a legegyszerűbb pszichedelikus, hogy a procures meglehetősen nehéz megszerezni, így ritkábban látható anyag?
Úgy találtam, hogy a meszkalin az egyik legnehezebben beszerezhető molekula, hogy őszinte legyek, 10 évvel ezelőtt nem találtam, ezért elkezdtem aktív kaktuszokat termeszteni és gyűjteni. Van egy elég beteg Kaktuszkertem, és végtelen mennyiségű kedvenc gyógyszeremmel rendelkezem.
Feltételezem, mivel a legegyszerűbb pszichedelikus, hogy a procures meglehetősen nehéz megszerezni, így ritkábban látható anyag?