Letétbe helyezés

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
láttam a mintafizetési rendszert, de nem értem, hogy a vevő fizeti a pénzt, mi történik, ha a termék nem jut el a kezébe, ezt a részt nem értettem, mert az eladó a végső szakaszokból veszi el a pénzt.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
A vevő feladata eldönteni, hogy mikor adja át a pénzt az eladónak. Ellenkező esetben a rendszergazdát meghívják az üzletre

View previous replies…

Bmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Kérhetjük az eladót a csomagolás módján a küldés előtt (manipuláció a csomagolási csomagolással)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
Vásárlás előtt bármit megkérdezhet az eladótól.

Bmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Oke Oké, nos, megpróbálom egy kis mintában először Uram, lesz egy nagyszerű üzleti lehetőség, amely fenntartható, ha a csomag szállítása sikeresen megérkezik.

Elinabb

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Nem tudom, hogyan tolja a BTC a pénztárcában nem volt pénztárca címét kérem segítsen nekem

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
Próbálja ki újra. Ellenőriztem, minden rendben működik.

dombo

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Hogyan küldhetem el a címemet az eladónak?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
Bármilyen, az Ön számára kényelmes módon

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,293
Deals
1
Fontolja meg, hogy elküldi neki az utca túloldalán lévő elhagyatott ház címét, vagy az öreg ladyn2 háztömbnyire, vagy egy postai továbbító szolgálatét, vagy a nagymamája házát. ha mégis megadja neki a címét, ne használja a nevét, és az isten szerelmére ne mondja senkinek, hogy ez a maga címe. Ne használd a neved, és ha a postás kopogtat és aláírást kér, mondd, hogy nem neked címezték, és nem ismered az illetőt, és nem tudod átvenni a levelet a nevében, mert nem ismered. ( gyakori taktika, hogy egy zsaru beöltözik postásnak és elküldi a levelet, és amint aláírja, rögtön bilincset húznak rá.) Igaz a kockázat elég alacsony, de az első alkalom lesz az utolsó, ha nem véded a személyazonosságodat.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
199
Deals
24
Azt mondanám, hogy tényleg aszitautiontól függ, hogy ezek közül melyik módot kell használni. Például a gyógyszerek rendelésénél úgy gondolom, hogy a meglévő cím, de nem létező lakás a legjobb a csepp, vagy csak megbeszélni az eladóval, hogy milyen szállítási módszerrel rendelkezik, és közben kapcsolatot teremteni a futárokkal a városban vagy valamiben, hogy felhívják őket és felvegyék az adott címet.

Elinabb

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Már elkövettem egy hibát, de többé nem fog előfordulni.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
A megrendelésemet kifizettem, de nem értem, hogyan küldhetem el a címemet titkosított üzenetben. Letöltöttem az open keychain-t, de annyira össze vagyok zavarodva. Elnézést kérek a tudatlanságomért... Kérem, adjon tanácsot

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,293
Deals
1
Csak írja meg az üzenetet, és kattintson az Üzenet kulcs szerint mezőre, és a program megadja a karakterláncot, amelyet meg kell tartania. Ez alapvetően egy pgp kulcs, ugyanolyan típusú technológia. Csak a kulccsal rendelkező személyek tudják dekódolni.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Köszönöm a segítségét, tehát az üzenetet ide vagy a kulcstartó alkalmazásomra írjam ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,293
Deals
1
Üzenetet küldtem Önnek. Ha az eladó egy bizonyos alkalmazást javasolt, használd azt, de ez a webhelyek csevegése ugyanolyan biztonságos, mint bármelyik másik.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Még egyszer köszönöm, rájöttem. Nem az eladóknak küldtem üzenetet DM-ben, így csakúgy, mint ennél a válasznál, nincs lehetőség a kulccsal való küldésre.

Johnski

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
19
Deals
1
Wie kann man xmr aus dem wallet in btc tauschen?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
We do not have a built-in currency exchange on our forum.

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Eu queria entender mais como funciona o sistema de ser fornecedor aqui, tenho Coca em alta pureza (93%/97%) aqui e preço realmente baixo se comparado a Europa, estou disposto a fornecer a preços baixos pra quem tiver interesse em fazer a distribuição, se alguém puder me auxiliar agradeço

BlockMan

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Hello, I made an exchange with a seller, the payment was validated with escrow, all the conditions were respected, but there is a problem! Today I look at my messages, but the conversation has been deleted! While I have not yet confirmed the deal, and I have not received my package!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,820
Deals
666
The conversation could not be deleted, you could have left the conversation on your own. But in order for me to solve your problem, I need more information.

BlockMan

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
No I did not leave the conversation, I ordered from the seller "KRILL" on December 28, 2024. It was agreed that the package would be sent on January 2, 2025 to arrive at my address 4 days later on January 6, 2025. I did not log in from December 28, 2025 to January 1, 2025 and when I looked in my messages the conversation was deleted...