Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Efedrin kivonása tablettákból módszerek

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Azt hiszem, igen, kis mennyiséggel próbálkozhat.

sst

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
mennyi ammónia és nátrium kell minden gramm pes hcl-hez ?
Használhatok fém reakcióedényt üveg helyett, azt hiszem, biztonságosabb?
Van ammónium-szulfátom, fontos a nátrium-hidroxid az ammónia előállításához?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Mólban számolhatod, 1,5-2x többlet lúgot kell lúgos térbe juttatnod.
Nem, nem lehet. Rozsdásodni fog.
Mi?:unsure:

Maya

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
feloldhatom a tablettákat 99,9%-os metanolbanaz első és a lépések befejezése után?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Valószínűleg igen, nem vagyok benne biztos. Jobb az IPA használata.

Maya

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Köszönöm

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Hii Védnök,

Sajnálom, én nem igazán understrand specifikus kivonat efedrin NeoNapacin tabletta is tartalmaz teofillin.
Van potreleum éter 90-120, NaOH, hidroklorid sav, kénsav, Aquadest víz, izopropilalkohol.

Köszönöm

Attachments

• RemsXbIpHE.png
    RemsXbIpHE.png
    1,014.3 KB · Views: 284

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Hii @G.Patton,

Hogyan lehet kivonni az efedrin HCL só minden egyes tablettából a teofillin 130mg és az efedrin HCL 12,5mg * 200 tabletta, összesen 26 gramm teofillin és 2,5 gramm efedrin HCL.
az én kész összetevők : NaOH, izopropilalkohol 99%, Aquadest, petróleuméter 40-60, HCL gázhoz NaCl, HCL sav 35%, H2So4 (AR)

Köszönöm,
Bocsánat a sok kérdésért ezzel kapcsolatban, mert 4 alkalommal még nem kaptam meg az elvárásomat.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Helló, Robertlouis! A módszer ebben a bejegyzésben van leírva. Mi a probléma megismételni? Kérjük, hagyja abba a spam @G.Patton minden kérdés alatt.

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Ok Patron, bocsánat. Nekem nincs sok kristályhozam, amikor a folyamat buborékos HCL gáz, csak 10% hozam. Mi a baj? Először el kell választanom a teofillint?

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
melyik a legjobb helyettesítő VM&P benzin?
-Kerozin
-Könnyű gázolaj
-Parafin
-hígító

mert az én országomban nem találtak Vm&P naftát, köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Igen, ezt kell először is megtennie. Nem tudom, hol van a probléma. Nem tudom kitalálni és válaszolni Önnek a részletes eljárás magyarázata nélkül.
Oké, google: vm&p benzin összetétele
Aztán, ugyanazt vagy hasonlót kell választanod. Szerintem a kerozin a legjobb. Látod, hogy csak a google-t kell használni és megkérdezni? Ez tényleg jól működik az olyan egyszerű kérdésekre, mint a tiéd.

JustAnother0rganic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
vehetem könnyű petróleuméter (25C-80C) ? helyett nehéz.

View previous replies…

JustAnother0rganic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Rgr That !
Soha nem tudom a megfelelő egyenértékű a naphta, amikor azt mondta, hogy "nincs csere"
naphta= könnyű petróleuméter
majd megmondom, ha még mindig érvényes vagyok a kémia előadásom után o_x'

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
OK, most már tudom, hol van a problémám, miután elolvastam sok tartalompatronodat. Előre is köszönöm. szóval az a problémám, hogy nem sokat tudok a sav-bázis elméletről, hogy elválasszam az efedrint a teofillint is tartalmazó tablettákból. oké, melyik módszer a jobb nekem? Ebben a tartalomban 2 módszer van, a Fester Cookin Crank videóban is van egy módszer. Próbáltam követni a 2 módszert a fester videóban, de csak 1/5-ét adja az összes ephedrin hcl-nek, amit kivonok. ismeretek híján, tudomásom szerint csak az ephedrin hcl oldódik vízben, a teofillin pedig olajban (nem poláris) oldódik. és miután ezt befejeztem és ephedrin hcl kristályokat kaptam, a reflux módszerhez fogok folyamodni hipofoszforsavval + jóddal (ez a 2 összetevő készen áll a minilabomban). köszönöm szépen. ismét minden egyes tablettám 12,5 mg ephedrin hcl & 120mg teofillint tartalmaz, 200 tablettám van minden dobozból. melyik módszer jó nekem, hogy újra kezdjem a 100%-os eredmény reményében. Készítettem még 3 doboz tablettát

Reaction score
321
A tabletták összetételéből ítélve nincs szükség savas-lúgos extrakcióra. Próbálja meg egyszerűen porrá zúzni a tablettákat, és öntsön rájuk hideg vizet. Az efedrin HCl-nek fel kell oldódnia. Ezután szűrje le az oldhatatlan csapadékot, és párologtassa el a vizet egy csészealjra, az efedrin HCl-nek kristályokat kell képeznie.
De előbb határozza meg a tabletta pontos súlyát, ebből megtudhatja, hogy vannak-e más összetevők, amelyek nem szerepelnek az összetételben. Ezután válassza ki a kivonás módszerét.
Ha több támogatásra van szüksége az extrakcióval kapcsolatban, írjon nekem PM-ben.

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Hideg vizet (desztillált vizet) teszek bele, mágneses keverővel 15-20-ig keverem,

majd egy kávészűrővel leszűröm, és az eredmény rózsaszínű lesz.

és egy Petri-csészén elpárologtatom.

kérdés:
Miért lesz rózsaszínű a víz?
b. mennyi ideig tart a párolgás?
c. A vízen kívül melyik oldat kristályosodik ki gyorsabban? mi a petróleuméter? dietil-éter? etanol? metanol? teluén? izopropil-alkohol?
d. a sav-bázis módszert kell-e alkalmaznom úgy, hogy az elején NaOH-t, a végén pedig HCL-gázt használok? úgy értem, mint a Uncle Fester Cookin Crank videóban.

@G.Patton @HEISENBERG @William Dampier

Attachments

• HEpA8QSJY3.jpg
    HEpA8QSJY3.jpg
    2.1 MB · Views: 267
  • 05MrhjtcK7.jpg
    05MrhjtcK7.jpg
    1.7 MB · Views: 279
  • brcisxDtS4.png
    brcisxDtS4.png
    2.9 MB · Views: 270
  • 0zEisTDy6N.jpg
    0zEisTDy6N.jpg
    2 MB · Views: 273
Last edited:

robertlouis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Pill leírás:
Teofillint és efedrin HCL-t tartalmaz, légszomj enyhítésére használják.

Összetétel:
Teofillin 130 mg,
efedrin HCL 12,5 mg

0,3 gramm az 1 tabletta teljes tömege, amit megmértem.
msds nem található.

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Mondja meg nekem, aki tudja kérem, a pszeudoefedrin szabad bázisát, mi az oldhatósága diklórmetánban, és lehetséges-e vákuumban desztillálni? Szobahőmérsékleten ragacsos pasztaként simul, nem olajos.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,334
Deals
1
Szia, azt hiszem, DCM-ben oldódik. Nem biztos, de ez az oldószer közel olyan polaritású, mint a kloroform.

Igen

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Мy kedvenc Actifet nem gyártják, és vettem más tablettákat hosszabbított felszabadulású tablettákkal, amikor alkohollal töltöttem őket, akkor olyan rendetlenség lett belőle,

Keményítő... Gondoltam, és főztem ezt a kását 5%-os kénsavban, azt hittem, hogy a keményítőt glükózzá lehet alakítani, és ó, istenek, a kása folyadékká változott( foto 2).

Тakkor mindent leszűrtem és hozzáadtam nátrium-hidroxidot ,és egy furcsa műanyag anyag esett ki, amit összegyűjtöttem (3. fotó) keserű íze van, mint az Еphedrin. mi lehet ez? lágyítószerek?

Attachments

• RvIX6gz5Pu.jpg
    RvIX6gz5Pu.jpg
    57.7 KB · Views: 369
  • IdqCPx9cmL.jpg
    IdqCPx9cmL.jpg
    159 KB · Views: 370
  • Fxuza17cBI.jpg
    Fxuza17cBI.jpg
    195 KB · Views: 368