DMT

Albert Hofmann

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
BEVEZETÉS.

Az N,N-dimetiltriptamin, közismert nevén DMT, egy erős pszichedelikus szer, és leginkább rövid hatástartamáról ismert, az LSD-vel ellentétben a DMT hatása 15 perctől 3 óráig tarthat, a bevétel módjától függően. A DMT-t be lehet injektálni, belélegezni, vagy "monoamino-oxidáz gátló (MAOI)", (MAOI) gátolja a "monamin-oxidáz" aktivitását. MAOI nélkül; a szervezet gyorsan metabolizálja a szájon át beadott DMT-t.

A DMT vitatott a tudósok között, hogy az agyban termelődik-e vagy sem. rick strassman könyvében, a DMT: The Spirit Molecule: A Doctor's Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences című könyvében azzal foglalkozott, hogy a DMT-t a "tobozmirigyben" lehet, hogy a DMT a "szellem molekulája", és köze van a "lélekhez". jelenleg nem bizonyított, hogy a DMT az agyban is előállítható-e vagy sem, de a DMT előállításához szükséges enzimekről kimutatták, hogy léteznek az emberi szövetekben, de magán az agyon kívül. valójában a DMT jelenlétét a vizeletben skizofréniában és pszichózisban szenvedő emberekhez kötötték (Jacobs és Presti, 2005).

DMT ÉS KÜLSŐ ENTITÁSOK.

Ezek a külső entitások inkább földönkívüliekre és rovarokra hasonlító lényekre, vagy humanoid alakú "entitásokra" hasonlítanak.

rick strassman véleménye a külső entitásokkal való találkozásokról egy interjúban : <<Aközépkori zsidó filozófusok, akikre támaszkodom a héber bibliai szöveg és a prófécia fogalmának megértéséhez, az angyalokat Isten közvetítőiként ábrázolják. Vagyis bizonyos feladatot látnak el Isten helyett. A DMT-kutatásom keretében úgy gondolom, hogy az önkéntesek által látott lények angyaliaknak - azaz korábban láthatatlan, testetlen szellemi erőknek, amelyek egy bizonyos - az önkéntesek pszichológiai és spirituális fejlettsége által meghatározott - formába burkolóznak vagy beburkolóznak, és egy bizonyos üzenetet vagy élményt hoznak az adott önkéntesnek>>

DMT HATÁSOK.

A DMT pszichedelikus élmény magában foglalhatja a következőket:

• hallucinációk
  • időtágulás
  • vizuális, hallási, tapintási torzulások
  • intenzív öröm érzése
  • testen kívüli élmény
  • Vélt felismerések vagy megvilágosodások
A mellékhatások közé tartozhatnak:
  • Tág pupillák
  • akaratlanul gyors szemmozgás
  • Szédülés
  • Magas vérnyomás
  • Megnövekedett szívverés.
  • Hányinger és hányás
  • Kóma és/vagy légzésleállás (nagy dózisokban)
Rossz utazás élménye magában foglalhatja:
  • Az irányítás elvesztésének érzése
  • Dezorientáció vagy zavartság.
  • Negatív érzelmek, mint például félelem, szorongás, gyász, düh vagy izgatottság.
  • Félelem attól, hogy megőrül.
  • Erőszakos vagy kellemetlen képek vagy hangok.
  • Fájdalmas emlékek vagy traumák újraélése.
  • Halálfélelem.
A DMT visszaélés hosszú távú hatásai a következők lehetnek:
  • Rendezetlen hangulat
  • Rendezetlen gondolkodás
  • tartós paranoia
  • Látászavarok
  • Hallucinációk és látászavarok
DMT adagolás (füstölve/elpárologtatva).
  • Küszöbérték: 2-5 mg
  • Könnyű: 10-25 mg
  • Gyakori: 20-40 mg
  • Erős: 40-60 mg
DMT TRIP DURATION (Smoked/Vaporized):​
  • kezdet: 15-30 másodperc
  • időtartam: 5-20 perc: 5-20 perc
  • normális utóhatások: 15-60 perc

Ez egy rövid és tömör bevezető a DMT-ről. A DMT széles körben ismert és szerény véleményem szerint sokkal érdekesebb, mint az LSD. továbbá ez az első hozzászólásom a fórumon :))

DayDrinker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Köszönjük, hogy megosztotta ezt az információt. Nincs elég szó a lehetőségek leírására ezzel.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Úgy gondoltam, megosztom a legutóbbi DMT-tapasztalatomat:

100% -os egó feloldódási esemény.
Olyan gyönyörű és fantasztikus és félelmetes és csodálatos.
Kilenc percig voltam kiütve, de ami óráknak tűnt.
2 szippantás a vape-emből.
Valószínűleg kevesebb, mint 40mg DMT.
Nincs semmi ehhez fogható. Egyáltalán nem.
Olyan gyönyörű és egyedi.
Elvesztettem MINDEN énemet, hogy ki, mi vagy miért vagyok.
Csak entitások és színek keveréke a kaleidoszkópikus olvadás végtelenségében.
Arra gondoltam, hogy mi teszi a dolgokat dolgokká; megpróbáltam emlékezni arra, hogy mi volt előttem.
Néhányszor pánikba estem, azon gondolkodtam, vajon visszatalálok-e valaha is ahhoz, ami voltam, bármi is volt az, bárhol is volt az, de csak kisebb pánikok. Semmi komolyabb.
Valahogy tudtam, hogy egyszerűen csak ott kell lennem.
Így hát az voltam.
Valamivel később eszembe jutott, hogy én vagyok, és van otthonom, karom és lábam, és kinyitottam a szemem, felvettem a telefonomat, megállítottam az időzítőt (15 percre volt beállítva), és láttam, hogy csak 9 perc telt el.
Felálltam, kimentem a fürdőszobába, ahol a földön ülve vakargattam a macskám arcát, és mondogattam neki, hogy milyen csodálatos, és mennyire szeretem. Egész idő alatt úgy éreztem, mintha egy olyan világban lennék, amely a valóságból ki-be változik, mint a stroboszkópfény, az idő pedig a macskámmal való együttlét és az üresség között váltakozik.

Körülbelül 15 percig csináltam ezt, aztán lementem a földszintre, vettem egy tál müzlit, majd visszamentem az emeletre, az ágyba.
Nem tudtam aludni, mert a sötétség folyton visszacsúszott, ezért bevettem egy 40 mg-os vonalat MDMA-t és negyed 1 mg alprazolamot.
Azokra nem lett volna szükségem, ha nem egyedül vagyok, szerintem nem.

Az utórezgés és a trip, az egész esemény egy óra alatt lezajlott.
Ez volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha csináltam, és kétségbeesetten szeretném újra megtenni, de annyira félek.
Olyan gyönyörű és olyan félelmetes egyszerre, az a pillanat, amikor azon tűnődsz, hogy vajon megtudod-e valaha is, hogy mi vagy még...

Eltart egy darabig, amíg újra megpróbálom; rendesen fel kell dolgoznom az élményt.

BLOCKS

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Hol szerezhetem be a legjobb Dmt ?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Számos piacon... Én a Nemesis Marketről veszem az enyémet többnyire, Boomshankartól és Fatherless-től azon a piacon.

BLOCKS

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Megtenné, hogy elküldi nekem a linket, nagyon hálás lennék érte.

View previous replies…

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Az aláírásomban van egy ajánló link a Nemesis on Nemesis ők /u/boomshankar (ha regisztrálsz a linkemen keresztül kapok filléreket a költésedből, de minden kicsi segít :) )

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ha az Egyesült Államokban élsz, akkor /u/fatherless

BLOCKS

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Mostantól utánanézek a dolognak
Köszönöm.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
A DMT kibaszottul őrült ember. Az azonnali felbukkanás mindig lehengerelt engem. Minden egyes alkalommal, amikor elszívtam ezt az anyagot, teljesen felrobbantotta az agyamat. Mindenkinek, aki még nem próbálta ki. Őszintén szólva ez az egyik legkirályabb drog, ami valaha létezett. Hidd el, nem fogod megbánni, hogy kipróbáltad!

BLOCKS

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Ez volt az egyetlen ok, amiért beszálltam ebbe a fórumba, hogy DMT-t kapjak.
Megosztom a tapasztalataimat, amikor ezt megtettem.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
A Boomshankar csapat azt javasolta, hogy próbáljak ki egy kis vonal ketamint a DMT bevétele előtt, hogy eltávolítsam a pánik egy részét, amely a nagy sebességű beindulással társult. Működik, mint a bűbáj, most úgy látom, hogy ez egy alapvető kombináció. :)

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Valahogy őszintén szólva nem igazán tudok összefüggésre gondolni a ketamin és a DMT között...

De az igazat megvallva valójában nem próbáltam ki ezt a kombinációt, amire emlékszem.

Nem fogom megítélni anélkül, hogy kipróbálnám. Majd én kipróbálom. Köszönöm az ajánlást. Ha a pokolra jutok a szedése után, akkor baszd meg. 🤣

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Az a tény, hogy még nem tette meg, azt mondja, hogy biztonságban vagyok. :p