Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Cannabidiol (CBD) izomerizációja pszichoaktív kannabinoidokká

MuricanSpirit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
51
Refulx = Visszaadja a cseppeket a fűtőoldatba? Nem, ilyenek nincsenek.

De van 2 ilyenem:
JQKSLAHJt3

És 2 spirálcsővel a belsejében.

Nincsenek lombikjaim, mert csak üvegekkel dolgozom. Azon gondolkodom, hogy átnevezem magam Jarryre.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
349
Jarry, kérjük, próbáljon meg hozzáadni néhány gumidugót, amelynek belsejében lyuk van, hogy illeszkedjen a kondenzátorhoz.

Uncle Lee

Don't buy from me
New Member
Reaction score
54
A CBD izomerizációja THC-vé citromsav használatával

Kérjük, legyen biztonságos, legalább tegyen úgy, mintha profi vegyész lenne a kísérlet elvégzésekor, viseljen szemüveget és kesztyűt, és legyen kéznél egy tűzoltó készülék.

Fontos megjegyezni, hogy ezt az eljárást úgy tervezték, hogy könnyen hozzáférhető anyagokat és reagenseket használjon, és a CBD-t a lehető leghatékonyabban alakítsa át THC-vé, mind a hozam, mind az időhatékonyság szempontjából, és nem hasonlítható össze a professzionális laboratóriumi technikákkal.

Reagensek.
Citromsav
CBD
Desztillált víz
Nátrium-hidrogénkarbonát vagy nátrium-karbonát
Nem poláris oldószer

Felszerelés:
Kis lombik (a forrásban lévő lombikot csak félig töltsük meg)
kis leibig kondenzátor (200 mm-es elég lesz)
Kis szivattyú a kondenzátorhoz, akváriumi szivattyú is lehet.
Kis cső a kondenzátor illesztéséhez
Kis vödör a szivattyúhoz
A lombikhoz megfelelő hőforrás, lehetőleg egy mágneses keverővel ellátott fűtőköpeny.
PH-tesztcsíkok
grammra pontos mérleg
adagoló tölcsér

Izomerizáció.

Határozza meg a tétel méretét, majd határozza meg, hogy mennyi vizet szeretne használni. Akár 1gr H2O:1gr CBD is lehet, de több vizet is használhat, hogy a mechanika egy kicsit könnyebb legyen. Az 1g-os tételekhez általában 5g vizet használok, az 5g-os tételekhez általában 10g vizet használok.

Adja hozzá a kívánt mennyiségű desztillált vizet a forrásban lévő lombikhoz egy kis keverőpálca segítségével. Ehhez adjunk legalább 15 tömegszázalék vízmentes citromsavat, élelmiszeripari minőségű vízhez. (Tehát 1g víz 0,15g citromsavat fog tartalmazni, nem számít, hogy mennyi CBD-t használsz). Csatlakoztassa a reflux kondenzátort a lombikhoz, és rögzítse fémkapcsokkal és csőbilincsekkel. Töltse meg a kondenzátort, és hagyja folyamatosan járni az akváriumszivattyút. Kapcsolja be a keverést ~75 rpm-re, melegítse ~120C-ra, és forralja fel az oldatot. Refluxoljon 4 és 12 óra között, a kívánt CBD/D8/D9 keveréktől függően. Minél tovább tart a reakció, annál több D8-at és annál kevesebb D9-et kapunk. Én a 8 órát részesítem előnyben. Futtathat kis tételes teszteket, hogy megnézze, milyen refluxidőkkel kapja meg a kívánt terméket. Ha 100%-os D8-at szeretne, futtassa a reakciót 10-12 órán keresztül, vagy amíg a teszt negatív nem lesz.

Utókezelés.

Semlegesítés: A megadott idő letelte után kapcsolja ki a hőforrást, és hagyja, hogy az oldat szobahőmérsékletre hűljön. Ne feledje, hogy a célpont vízben nem oldódik, és szobahőmérsékleten szilárd anyag. Lehűlés után a lombikban nagy darab szilárd termékdaraboknak kell lebegniük a víz tetején, és a lombik falához kell tapadniuk. A citromsavat némi nátrium-hidrogénkarbonáttal semlegesíted (3 mol nátrium-hidrogénkarbonát 1 mol citromsavhoz). A bikarbonátot közvetlenül az oldatodhoz adhatod, és tesztelheted a pH-t, vagy készíthetsz tömény bikarbonátoldatot, és azt is hozzáadhatod a lombikodhoz, ez nem sokat számít. Teszteljük pH-papírral, hogy megerősítsük a ~7-es pH-t (nem kell pontosnak lennie, 6-8 is jó).

Extrakció.

Ezután ebben a lombikban adjon hozzá egy adag NPS-t. kísérleteznie kell, hogy pontosan megnézze, mekkora a legkisebb mennyiség, amit használhat, de a célmolekulája könnyen oldódik DCM-ben vagy EtOAc-ban szobahőmérsékleten. egy 5 g-os tételhez általában ~20-30 ml DCM-et használok. forgassa meg az NPS-t, és látni fogja, hogy a terméke feloldódott. Válassza le a vizes fázist és dobja el (én ezt egy elválasztó tölcsérben teszem). Mossa ki az NPS-t ugyanannyi dH2O-val (20 ml NPS 20 ml dH2O-val), hogy eltávolítsa a termékben fizikailag csapdába esett/becsapódott szennyeződéseket. Válasszuk újra szét. Ha a szerves fázis zavarossá válik, akkor némi vizet vett fel. Szárítsuk meg MgSO4 segítségével, amíg az oldat ismét tisztává nem válik. Dekantáljuk vagy szűrjük az MgSO4 eltávolításához.

Izoláljuk a terméket.

A termék most már feloldódott az NPS-ben. Ideális esetben ezt az NPS-t kivonhatja és újrahasznosíthatja, így jelentősen csökkentheti a költségeket és a környezetre gyakorolt hatást. Ha ez nem lehetséges, egyszerűen felmelegítheti az oldatot, hogy az NPS elpárologjon. Ezt a műveletet jól szellőző helyen végezze el.

View previous replies…

XenocodeRCE

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Azt hittem, az NPS azt jelenti, hogy "új pszichoaktív anyagok" ?

leonQuez

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
@William Dampier uram ı tudja készíteni az alacsony thc rügyeimet... tudja ı készíteni ezt és spray asetone rügyet

edyf0101

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Üdvözlünk mindenkit!
Miután elolvastam ezt a szálat, úgy döntöttem, hogy a CBD izomerizációját citromsavval végzem.
Vettem 100g CBD izolátum 99% -ot 100 USD-ért (Európából származom), vízmentes citromsavat és etilacetátot, és beszereztem egy alapvető desztillációs készletet, soxhlet extrahálót és egy fűtési keverő dolgot.
Én 10g CBD-t használtam.
Este 7 órakor kezdtem el csinálni. A CBD bejutása a laposfenekű lombikba kihívás volt, a tölcsér eltömődött és keményen megszilárdult, kisebb pazarlás. Tippek más újoncoknak, használjatok egy rögtönzött papírtölcsért.
~+20g előzőleg desztillált vizet 3g citromsavval szintén hozzáadtunk, és addig kevertük, amíg fel nem oldódott.
A refluxálás szinte azonnal változást mutatott, olyan volt, mintha arany takony folyna a vízben.
Ez néhány óra alatt egyre nőtt. A fejlődés lelassult, hőmérsékletet mértem, és 100c-nál volt, kicsit feljebb állítottam, de a fűtőberendezésemen nincs Celcius-mérő, és csak higanyos hőmérőm van, így a pontos és gyors mérés nem volt könnyű, mivel nem tudtam hozzáférni az oldathoz, amíg refluxált.
A 8 órás jelzésnél levettem a tűzről és hagytam kihűlni. Ekkor már hajnali 4 óra volt, és elaludtam, egy éjszakán át ült és megszilárdult az alján, szétterítve világos aranyszínűnek tűnt.
Hozzáadtam 50g+ etil-acetátot és gyorsan feloldódott, ezt aztán egy elválasztó tölcsérbe tettem és szándékosan hátrahagytam a szerves fázis egy részét, hogy elkerüljem a vízszennyezést és félretettem a további feldolgozáshoz.
A desztilláció most kezdődött, és 2 óra alatt befejeződött, miután maradt egy résnyi az NPS-emből, egy alumínium szódásüveg aljába öntöttem. Fentre tettem egy fúvóventilátort, alul pedig fűtést alkalmaztam, lehet, hogy mégis nagyon felforrósodott.
Gyorsan kiszáradt, és egy sötét borostyánszínű tócsa maradt, ami rendkívül ragadós volt.
A termékről vannak képeim, de másról nem sok mindenről.

Néhány kérdésemre szeretnék választ kapni valakitől, aki tudja.
1) Hogyan tudom kideríteni, hogy mennyi D9/D8-t készítettem?
2) A terméket a szabadtéri párolgás során nagyon magasra melegítettem és nem vagyok biztos benne, mi történhet, ha ezt magas hőmérsékletre hozom az NPS-emmel és a szabadtérrel, hogy reagáljon?
3) Szeretnék még egy desztillációt végezni a, hogy a nem reagált CBD-t, D9-et és D8-at elválasszam egymástól. Láttam, hogy milyen hőmérsékletre lenne szükség, és aggódom, hogy azonnal lehűl a csőben, és nem fogom tudni kivenni a terméket. Az egyetlen megoldásom, amit el tudok képzelni, a következő:
a) Húzzon egy vákuumot, hogy csökkentse a forráspontot.
b) Szivattyúzzunk forró forró vizet a liebig kondenzátoromba, hogy segítsük az átáramlást.
c) A kettő kombinációja.
4) Érdekelt, hogy a pTSA és a toluol segítségével egy nagyon tiszta reakciót végezzek egy papíron, amit láttam. Ahol én élek, a toluol egyre nehezebben kapható tiszta formában a környezeti veszélyei miatt, és a pTSA további bonyolultsági réteget adna hozzá. Érdemes-e egyáltalán egy kezdőnek folytatni?

Remélem, hogy vagy szórakoztatott, vagy tanult valamit ebből a bejegyzésből.

Latin King

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
1. laboratóriumi vizsgálatot kell végeztetnie. európában ez probléma lesz, mert nem sokan tudnak pontot tenni rá, és a laboratóriumok nem engedik meg, hogy mintákat küldjön nekik.
2. Kerülje a magas hőmérsékletet, amennyire csak lehet, néhány d9 d8-á vagy cbn-é változik.
3. Csak kromatográfiával lehet szétválasztani.
4. nem igazán. az emberek jó hozamot érnek el heptánnal és hcl-el, valamint más könnyen beszerezhető anyagokkal is.

@edy semlegesíteni kell a citromsavat, és szódabikarbónával és vízzel öblíteni. ez eltávolítja a nátrium-citrátot és a semlegesítés során keletkező sót is.

A mosás forró vízzel is elvégezhető, nem szükséges nps. utána lehet desztillálni nps nélkül is.

Szintén ne nézze a reflux időt. csak csináljon egy sugár tesztet, hogy lássa, mennyi cbd alakult át, és állítsa le, amikor a legtöbb megtörtént.

edyf0101

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ezt semlegesítettem, bocsánat, hogy ezt nem vettem bele.
Köszönöm a válaszokat.
Ha HCl-t veszek, akkor akár pTSA-t is kaphatok, mert mindkét dologhoz kell egy ok, hogy megvegyem őket.
Alapvetően minden érdekes vegyszert magamnak kell szintetizálnom.

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
van-e pszichoaktív tulajdonsága? mennyire erős?

mennyi desztillátumot kaptál 10g cbd-ből?

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
35
Körülbelül mennyi pszichoaktív anyagot kaphatok 100 g CBD Izolátum 99%-ból?

edyf0101

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Itt nem kémikusról van szó.
Ezt a https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8011986/ CBD izomerizációs tanulmányt a Google-on találtam. Van néhány grafikon arra vonatkozóan, hogy mennyi a néhány különböző módszer.
Láttam online, de nem tanulmányokat, amelyek azt mondják, hogy a citromsav desztillált vízben 120c-nél 8 órán keresztül végzett módszer, a legegyszerűbb egy kezdő számára, ~45% -os hozamot ad a D9THC-nek, amit a legtöbb ember szeretne, azonban nagyjából ~45% D8THC-t és némi nem reagált CBD-t is kap. Olvassa el az egész szálat, találja meg, hogy melyik módszert szeretné, és keressen online egy forrást, ahol leolvashatóak a mennyiségek.

Latin King

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
A hozam a savtól, az nps-től és az időtől függ. a citromsav és a zeolit könnyű, de nagyon alacsony a hozam! az alacsony alatt 50%-ot vagy kevesebbet értek, ez borzalmas!

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
hogyan lehet a lehető legtöbb delta-9-et beszerezni?

aa1178251182

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
A CBD-nek izomerizálnia kell a THC-t 95%-os etanollal? Használhatok 99,9%-os etanolt? Milyen pH-ra van beállítva a jégecetsavval?Hány órán át tart a reflux a legmagasabb 9-THC hozammal?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
349
Az abszolút EtOH nyilvánvalóan a legjobb, de fontolja meg a költségeket... megéri, ha elegáns kémikus szeretne lenni

weeds

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
THC-t szeretnék hozzáadni a CBD fűhöz. Csak ezt kell csinálni?
1 - reflux 100g CBD izolátum etanolban és savban 4-8 órán keresztül, az ebben a szálban található módszerrel.
2 - egy fecskendővel adjuk hozzá a THC oldatot körülbelül 200g? CBD virághoz.