Cannabidiol (CBD) izomerizációja pszichoaktív kannabinoidokká

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
GqYXjsEBI7

CBD-t főztem, és véletlenül NAoh-t adtam a keverékhez, azt hiszem, az izomerizáció leállt. 2 réteg képződött, valaki meg tudja mondani, hogy mi képződött? Ez egy jó módja a THC kivonat kivonásának?

Metanolt és HCL-t használok

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Helló, melyik szakaszban adta hozzá a NaOH-t?

A választ HPLC-elemzéssel lehet megadni.

View previous replies…

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
2 óra izomerizáció után egy olaj keletkezett, de kellemetlen szaga van, és nem tudom, hogyan tisztítsam meg.

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
A Naoh hozzáadásakor a két fázis elvált egymástól, és azt hiszem, a reakció leállt. Sokféleképpen próbáltam kimosni, de nem tudok megszabadulni a rossz szagtól.

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
A bázisok a cbd-t (a thc-t nem alakítják át) bizonyos kinon-származékokká alakítják. Úgy vélem, különböző oldószereket lehet használni a thc-től való elválasztására, de nem emlékszem, hogy melyikben, és milyen irodalomban írták le, és mivel zöld (feltételezem), néhány növényi szennyeződés is oxidálódhat.

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Mi a jobb ecetsav vagy sósav? Van egy olaj maradt egy undorító szag, hogy csinálom, hogy tisztítsa meg, vagy kivonat a tiszta cbd loas metanolból

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
szobahőmérsékletű toluol és p-toluolszulfonsav használható közel tiszta delta 9 és más oldószerek hővel delta 8 eredményt eredményeznek.

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
a toluol nehezen eltávolítható, de, 44h(48h valamivel több konverziót eredményez, de körülbelül 10% delta8) kevert 10% ptsa és elég toluol, hogy feloldja azt, majd feldolgozza azt.

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Amikor NAOH-val telített vizet adok a sav ellensúlyozására, nem tudom az egészet eltávolítani, és ha túl sok vizet adok hozzá, a felső fázis feketévé válik. Hogyan tudom elvégezni az extrakciót? Hogyan tudom megszüntetni a savszagot? Próbáltam desztillált vízzel tisztítani, de nem vált be.

Segítségre van szükségem ebben kérem

Milyen PH értéken hagyjam a THC-t? Használhatok butánt vagy toluolt a THC tisztítására?

WillD

Expert
Reaction score
1,062
A katalitikus mennyiségű savakat használó módszerek jobban beváltak, mint ebben a témakörben. A pTSA 10% mol DCM-ben (delta-8) vagy HCl 0,05%-os etanolban (delta-9)

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Deals
12
lehet használni más alkoholt, mint etil-alkohol? talán ipa helyett?
Használható hcl?

View previous replies…

Irving Langmuir

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Azt hiszem, igen, amíg a reagensek oldhatóak. A HCl savas katalizátorként használható.

WillD

Expert
Reaction score
1,062
The change of solvent and the amount of acid greatly changes the composition of the result

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
I think it is better to use methanol