Question meg tudja nekem valaki mondani, hogy mire van szükségem egy titkos droglabor működtetéséhez [Elolvastam a PDF-et, de nem értem.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Szeretném tudni, hogy mire van szükségem egy titkos droglabor működtetéséhez Elolvastam a titkos droglaborokról szóló PDF-et, de nehezen értem meg.
A magyarázatok nagy segítségemre lennének.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
meg tudja mondani, hogy melyik vegyszer drága ebből a listából? Ezek a reagensek is teljesen biztonságosak és legálisak.
  • 100 g BMK glicidátéterek (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH vagy KOH;
  • ~80 ml HCl (35%) vagy 100 ml H2SO4 (45%);
  • ~600 ml DCM vagy petróleuméter;
  • ~100 g MgSO4 vagy Na2SO4;
  • ~500-600 ml desztillált víz;
  • ~ 50 g NaCl (opcionális);
Melyik képre gondolsz?
A tipikus kérdésre adott forrás a válasz, néhány ember úgy gondolja, hogy sokkal könnyebb kérdéseket feltenni, mint például "Mi az a-olaj vagy mi a kerekfenekű lombik" ahelyett, hogy a google-t használná. Természetesen nem fogom többször ugyanazt a magyarázatot írni. Néha magadnak kell megtalálnod a válaszokat, ahelyett, hogy habzó szájjal követelnéd a válaszokat.
A p2np szállítóját a BB fórumon keresztül találja meg Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Rossz kezdés,ha ez egy stumbelnlock,ember gondolja meg, hogy mi jön feljebb, és ha ez a dolog, nem vicc barátom,legyen biztonságos és kap több információt,utálom olvasni, hogy egy másik barátom felrobbantotta magát, vagy égett az arcát af,ez nem vicc,ez egy igazi veszély munka,kérjük, ne alábecsülje azt,im nem azt mondja, hogy ne tegye meg,kérjük, tegyen több reaserge az Ön toutch valamit,
Úgy értem, mint egy barát, aki jót akar, és szeretné látni, hogy sikerrel jársz.
Be safe