Question meg tudja nekem valaki mondani, hogy mire van szükségem egy titkos droglabor működtetéséhez [Elolvastam a PDF-et, de nem értem.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Szeretném tudni, hogy mire van szükségem egy titkos droglabor működtetéséhez Elolvastam a titkos droglaborokról szóló PDF-et, de nehezen értem meg.
A magyarázatok nagy segítségemre lennének.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mindenekelőtt a kutatási akarat a legfontosabb. Ez a fórum minden olyan információt kínál, amelyre szüksége van, és amelyet megtalálhat, különösen akkor, ha olyan művelet létrehozására gondol, amely szabad emberként véget vethet az életének.

G.Patton hozzászólásain kívül ez is segíthet:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Csak időbe telik, és sok erőfeszítést igényel az Ön részéről, mivel nagyon sok szempontot kell figyelembe venni.

Nemcsak a berendezésekről vagy a kémiai ismeretekről van szó, hanem az ellátási lánc megfelelő infrastruktúrájának kiépítéséről és különösen a biztonság megvalósításáról, hogy ne bukjon le.

Szánjon rá időt

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ha ezt a kérdést fel kell tennie, akkor jó eséllyel nem kellene felmondania a napi munkáját. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Miért van az, hogy ezekre az ostoba kérdésekre válaszolnak, a jó kérdéseket pedig figyelmen kívül hagyják. Az idióták kanalazásának kultúráját próbálják művelni?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Úgy gondolom, hogy különösen a kezdő kérdéseknek szükségük van a fentihez hasonló közvetlen tanácsokra, hogy nagyobb biztonságot garantáljanak minden érintett számára.

Melyik kérdésére nem kapott választ? Talán tudunk segíteni

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Amennyire rájöttem, vannak más problémák is ebben a témában, mint például a kémia alapvető megértése (ami nekem is hiányzik, bizonyos mértékig) azoknál, akik ezt az utat végrehajtják, vagy nem 100% -ban követik a tanácsokat.

Amennyire én értettem, a P2P előállításának módja elég jól el lett magyarázva ebben a témában, és sikeresen kivitelezhető volt, míg a P2P-től a végtermékig vezető útra ugyancsak utaltak, de az általad linkelt szál résztvevői eddig nem tudták kivitelezni. Különösen a Leuckart-reakcióról van egy mélyreható beszámoló a fórumban.

Kérem, javítson ki, ha tévedek, csak arra emlékszem, hogy ez a bejegyzés több okból kifolyólag még nem volt 100% -ban sikeres mindenki számára. De nem feltétlenül azért, mert nem minden fontos kérdésre kaptunk választ.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
A P2P nagyszerű minőség
Az N-formy kiváló minőségű
Az ebben a témában feltett összes kérdés a következő lépéshez szól
Tudom, hogy (6 ember) csak az utolsó lépésre vár tanácsot.
És ahogy itt olvastam néhány nappal ezelőtt
a válasz már ki van írva, de csak dekódolni kell a normál felhasználónak.

Nulla felhasználó itt tudja dekódolni ezt a képet.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Helló, tisztelje a fórum minden tagját, és legyen udvarias, kérem. Nem fogadunk el durva kommunikációt a fórumunkon. Mindenki megérdemli, hogy itt segítsenek neki.
Ugyanez a kérdés van, már leírtam ezt a témát a leválasztott témában P2P szintézis BMK glicidát éterekből

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Hello mister @G.Patton az útvonal, amelyet szeretne, hogy használjunk, kis léptékű gyártáshoz.
Nagyon drága vegyszerek és nagy kockázatot jelent ezeknek a vegyszereknek a megvásárlása.

Ezért szükséges, hogy ezeket a szintéziseket kövessük az itt a képen látható útvonalon .
Ha valaki meg tudja fejteni ezt a képet, akkor lehetséges, hogy az összes legális termékből A-olajat készítsünk.
nincs szükség nagyon mérgező vegyszerekre, és a legolcsóbb módja a létrehozásának .
Ezt hívják fejlődésnek.
Megértem, hogy a vegyszergyártók nem szeretik ezt az utat.
Van értelme.
De azért vagyok itt, hogy megtanuljam a legális utat, ahol nincsenek magasan jegyzett vegyi anyagok, amelyek mérgezőek és betiltottak, és túlárazott.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nagyon tisztelem azokat az embereket, akik valóban válaszolnak egy kérdésre.
Elegem van a más szálakra hivatkozó válaszokból. Ez egyáltalán nem válasz, hanem csak arra jó, hogy zavart keltsen.
Megértem, hogy frusztráló lehet, ha ugyanazt a kérdést többször is felteszik.
de ez a munka része. És a válaszok mindig kötelezettség nélkül.

ps: bocsánat, azt hittem, hogy az A-olaj témában voltam saulról

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Azt hiszem, ha egyszer azt az útvonalat szeretné elvégezni, amelyet a legtöbb hollandiai vegyész nagy laboratóriumokban végez (a katalizátoros hidrogénezési útvonalak mellett), akkor nagyon korlátozott vegyi anyagokkal kell foglalkoznia. Tapasztalatom szerint az OTC-források csak hosszabbá teszik az egész folyamatot, kevésbé skálázhatóvá teszik az útvonalakat, és néha még hajlamosak is többe kerülni.

Ha egy ''legálisabb'' módot keres a freebase vagy a speed előállítására, miért nem nézi meg a NaBH4/CuCL2 útvonalat?
Meg kell értened a szakértői csapatot ezen a fórumon is, amikor ezer embernek kell válaszolnod a kérdésekre, de azokat már máshol is feltették, a legegyszerűbb azt tanácsolni, hogy nézd meg, hogy az eredeti információt hol tették közzé.

Általánosságban elmondható, hogy minden, amire az útvonaladhoz szükséged van, már itt van ezen a fórumon.

1. P2P szintézis BMK glicidátéterekből
2. 1-fenil-2-propanon (P2P) Leuckart-aminálás amfetaminná és metamfetaminná. Kis léptékben.

Emellett van néhány rendszeres felhasználó, a szakértői csoporton kívül, akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, és szükség esetén konzultálni lehetne velük. Tényleg nem értem a problémát.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
A Nabh4 betiltott uram és a P2nP minden megfigyelési lista tetején van
Továbbá, ez az útvonal nagyon drága .
Ezt rosszul érti, hogy a nagy laboratóriumok legális termékekkel dolgoznak, ha tudnak, mert normális árúak és legálisak.
Mit gondolsz, miért volt az apaan az NR 1 vegyszer 2009-től 2018-ig, mert legális volt és olcsón, 20€/kg-ért lehetett megvenni?

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
A P2nP-t pokolian ellenőrzik, még a polírozó gyártók sem sorolják fel többé a weboldalukon, mert off ez

megvásárolhatja, de csak igaz privát üzeneteket a visszatérő vásárlóknak, akik már nem látják a listán.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm mi a célár literenként freebase?
Ezt az útvonalat 300EUR/literért lehetne végrehajtani, a rendes emberek számára, akik nem tudnak tonnányi prekurzort vásárolni, kb. 600EUR/literbe fog kerülni, ami még mindig rendben van.
Biztos vagyok benne, hogy azok a laborok, akik csinálják, nem osztják meg a pontos útvonalaikat. Különösen nem az interneten.
Honnan szerezted ezt? Könnyen tudnék most egy csomó P2NP forgalmazót mondani, akik nyilvánosan árulják, mivel nem illegális.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al a válaszok helyesek és a P2nP még mindig legális, de nem menthető a megrendelés .
a legnagyobb eladó Lengyelországban a P2nP nemrég már nem szerepel a listán.
továbbá, ha használja a keresősávot, már nem találja a tételeket.
Gondolom, ennek oka van.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Igen, azt hiszem, igazad van.

Én azonban soha nem vásárolnék P2NP-t online, nagyszerű alternatív lehetőségek vannak a termék kézhezvételére