Bazár.

WeedyGonzalez

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Deals
8
Íme egy visszajelzés és fejlesztési javaslatok

- A véleményezési rendszert meg kell változtatni, jelenleg az ügyfelek csak közvetlenül a fizetés befejezése után tudnak véleményt írni, de ebben az időben az ügyfelek még nem tesztelték a termékeket, és csak a szállítást és a kommunikációt értékelik, de magát a terméket nem. Lehetőséget kellene biztosítani a termékek értékelésére a befejezés után is.

- Legyen egy automatikus befejezése a rendelési folyamatnak xx nap után. Nekünk, eladóknak gyakran van problémánk azzal, hogy az emberek nem fejezik be a rendelésüket, és már nem válaszolnak az üzenetekre. Továbbá kellene egy vita gomb.

-Egy privát üzenet vagy chat funkció jó lenne. Volt egy vásárlóm, aki fontos kérdést tett fel, nem sokkal ezután befejezte a rendelést, most már nem tudok válaszolni a kérdésére,nem tudom már felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg egy olyan funkció, hogy a chat befejezése után még 1-2 nap ,hogy válaszoljon a kérdésekre, ha szükséges vagy így

-Egy meghívó link a Bazaarhoz jó lenne.

Lehet, hogy már sokan vannak ilyen funkcióval és én még nem találtam meg.

Ez egyáltalán nem kritika ez csak egy őszinte visszajelzés és fejlesztési javaslatok.
Remélem, hogy a bazár nagy lesz a jövőben

View previous replies…

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
119
Egyetértek, befejeztem az üzletet, és a felülvizsgálat gomb ott volt. > majd néhány nappal később visszamentem, hogy hozzáadjam a felülvizsgálatomat, de a felülvizsgálat gomb eltűnt! és ez március 17-e után volt, amikor azt mondták, hogy javítani fogják. Kérjük, hogy a felülvizsgálat, de mindig látható, amíg a felülvizsgálat gomb aktiválódott. azaz LSD 2 hétig, majd jöjjön vissza egy hónap múlva, hogy felülvizsgálja kell még mindig ott van. 'Tudod, hogy mit jelent?'

Faradey

Resident
Reaction score
100
1 Rendben. Az üzlet megkötése után hozzáadjuk a minősítés lehetőségét
2 Így van. Az üzlet automatikusan lezárul, ha a vevő semmilyen módon nem reagál. Van egy vita gomb is.
3 Igen, ez lehetséges.
4 Az ajánlási program fejlesztés alatt áll. Hamarosan elérhető lesz.

Köszönjük észrevételeit. Ez fontos számunkra.

View previous replies…

Billy Wizz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
The order in question didn't inform me of the time limit, it might not have been in place at the time because a recent order informed me of the 5 day limit to open a dispute. After the deal was closed I couldn't see any way to message the seller, but I may have missed something.
I haven't asked for the new track yet, I'll message them tonight.

As for the time limit, now that I know how it works, it looks like a good system. I've just chatted with a different seller who said I should open a dispute to give them a little more time on a deal, so it's doing the job.
Thanks for the feedback.

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Deals
23
hello. i cant login to bazaar. site dont display captcha.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,427
Deals
1
Hi. Clean cookies of the site and try again. Everything works.

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Deals
23
hi. noo still doesnt work for me. on mobile too

Last edited:

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Deals
23
like this

Attachments

• SdCvLMKecP.png
    SdCvLMKecP.png
    1.7 MB · Views: 18

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,427
Deals
1
So, what should I see on this screenshot? I don't know what is your problem. Everything works well, I checked it. Write a ticket form and apply screenshots of your issue. Not here.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,457
Deals
1
I get this regularly, about once a day(no capcha is shown, but it says I failed the capcha). I get a new Tor identity and that fixes it for me