🔍 Most Wanted!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,771
Deals
666
A világ minden tájáról keresünk vegyipari beszállítókat. Kérjük, hagyjon itt linkeket az Ön által ismert és megbízható beszállítókhoz.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
És nyugodtan megoszthatja a technikáit az importáláshoz? Ez egy másik személynek vagy egy üres adresnek van feladva, vagy mi a trükkje? (Teljesen megértem, ha elutasítja a választ, természetesen :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Csak a helyes (saját) részleteket használja. Több figyelmet vonz az üres címek, postafiókok vagy más szerkezetek használatával. Ha kellesz nekik, úgyis eljutnak hozzád.

Győződj meg róla, hogy ismered a helyi törvényeket, és győződj meg róla, hogy "valamennyire" hihető történeted van.

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Meg tudná esetleg oldani, hogy havonta 2000 liter GBL-t küldjön nekem, és elküldje nekem. Van egy üzleti engedélyem, amely kapcsolódik hozzá, de szeretném, ha valami másként kapnék, esetleg élelmiszer-színezékkel hozzáadva, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem GBL-nek tekintik. Örökre az adósa lennék, és megígérem, hogy a közeljövőben szobrot állítok neked?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,205
Deals
1
A szomszédom nagyon sokat fizet a
4m-propriofenon
2b-4m-valerofenon
Fenil-magnézium-bromid és más grignardok
Dimetokain HCl
Sok más vegyszer,
de ezeket belföldön kell szállítani, csak Us-2-Us-ban. Kínából vagy Lengyelországból semmi. Semmi sem mehet át a vámon. Valaki bátor behozhatná kilónként, lebonthatná és hatalmas haszonnal eladhatná.
Ezen az oldalon 125 dollár/kg d-caine HCl-t adnak Kínából, a szomszédom ennek a tízszeresét is kifizetné.

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Mindenki használja Kínát az egyedi reagensek számára, majd főzzön a szülőföldön

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Miért ez nehezebb kapni a savas anhidrid Én még kapok cián-bromid és a hűtőszekrény tartály, de 2c-H azt hiszed, hogy én kértem egy rakétavető tette az én Scopes csak túl szűk minden javaslatok