Ma arvan, et Lääne- ja Ida-Euroopa vahel on suur hinnavahe.
Igatahes ma arvan, et midagi 2.500$USD - 5.000$EUR on midagi, mida võiks kergesti näha 1kg 4MMC eest, kuna see võib maksta juba 10$USD grammi kohta väikeste koguste puhul, kuid ma eeldaksin, et midagi rohkem 3k $USD ümber oleks mõistlikum.
i dont care how much it cost, until a vendor tells me exactly what it is that they are selling as KU crystal im not touching it. its very fishy that they never give a direct answer. just tell me what it is, if it is what i think it is then sure im interested. but when i receive it and its garbage or i take it and start seeing pink elephants im going to be much more pissed off than if you had sold me flour
MDPV minu päringutest läheb umbes 7-8k kilogrammi kohta teised ma olen vähem selge, kuid nagu kõik siin ütlevad, et hinnad varieeruvad teie suhetest müüjaga ja toote kvaliteedist, mida ma olen teile andnud, on kvaliteetse MDPV hind. A-pvp näiteks võib minna 1200 kuni 5000 sõltuvalt sellest, kus Euroopas olete.
Berlin
Hinnad, mida ma maksaksin eurodes
Mdma - 2400
Ketamiin - 3650
Koks - 25000
4mmc,3mmc,4cmc - 5500
Need müüjad on kaugel hulgimüügi alumises otsas.
(üldiselt ei reklaami isegi rohkem kui 1Kg)
Sry, kuid minu praeguste ühenduste im ei suuda hankida Methylone. (Vähemalt mitte usaldusväärsete tarnijate või madala taseme teadusuuringute juhuslikest ühendustest.
Tegemist on vannisoolaga, mida on erinevalt mefedroonist raske leida, kuid teil ei ole aimu selle hinnast või sellest, kas see on Euroopa turul nõutud?
Tänan teid!!!
Ma ei usu, et metülooni järele on kunagi olnud tõelist nõudlust, seda tavaliselt lihtsalt pressitakse ja müüakse ecstacy'na. Enamik inimesi ei tea isegi, et see on olemas...
ma ei usu, et te võite lihtsalt metülooni vajutada ja seda MDMA-na edasi anda. nad on tohutult erinevad ja metüloon nõuab rohkem kui kahekordset annustamiskogust võrreldes.