Ma arvan, et Lääne- ja Ida-Euroopa vahel on suur hinnavahe.
Igatahes ma arvan, et midagi 2.500$USD - 5.000$EUR on midagi, mida võiks kergesti näha 1kg 4MMC eest, kuna see võib maksta juba 10$USD grammi kohta väikeste koguste puhul, kuid ma eeldaksin, et midagi rohkem 3k $USD ümber oleks mõistlikum.
Ma arvan, et 5k on hind 0,25-1kg kogenematuid ostjaid silmas pidades
Kogenumad ostjad saavutavad tõenäoliselt hinna umbes 3k..sama nagu teiste uimastite puhul
Kogemustega MDMA ostjad ostavad seda maksimaalselt 3k eest, samas kui kogenematud ostjad ostavad 5k eest min.
i dont care how much it cost, until a vendor tells me exactly what it is that they are selling as KU crystal im not touching it. its very fishy that they never give a direct answer. just tell me what it is, if it is what i think it is then sure im interested. but when i receive it and its garbage or i take it and start seeing pink elephants im going to be much more pissed off than if you had sold me flour
10 $/g on nii odav, et ma vaevalt saan selle hinna eest rohtu. Muidugi ei ole rohi midagi sellist nagu 20 aastat tagasi. 20 aastat tagasi maksis 1/8 unts (3,5 g) g13 x skunk#1 50 dollarit. Tänapäeval maksab samaväärne kogus ikka veel 50 dollarit! Valitsuse andmetel maksis kokaiin 90ndatel 150-180g, see on kuradi hullumeelne. Mõned inimesed on seda 70 dollari eest, kuid ma ei osta 70 dollarit maksvat jama.