See on nii kummaline, et keegi, kes seda müüb, isegi ei ütle, mis see on. Iga teine RC ütleb teile täpselt, mis see on. Mis puutub heasse ja halba, siis see on vaatleja silmis. Sa võid vaadata sert, Dat suhtarvud, sissepoole väljapoole suunatud transporter inhibihitionm võite vaadata miljonit mõõtmist, kuid ei ole akoulting maitse. Just täna märkasin, et BPZ on sert/dat suhe väga lähedal kokaiinile, ja ma mõtlesin, et "hmmm, see võiks mulle meeldida!", kuid siis lugesin, et see on hallutsinogeen, ja see mulle kindlasti ei meeldiks. Ma olen mõelnud a-pvp peale, aga see suhe on täiesti üle võlli! puhas dat, ei mingit eufooriat vist. Nii,spekuleerida kuidas sulle meeldib narkootikum lugedes idt on raske. Mulle meeldib cracki suitsetada. Ma ei ole ka meta vastu aga sellel ei ole eufooriat nagu crackil. Ma olen peaaegu ainuke inimene keda ma tean kes on seda mõnda aega pidanud ilma varastamata, valetamata ja sa totaalseks paskaks muutumata. Minu eesmine ajukoor on tõsine isnjury. Võib-olla see ongi põhjus.