Redigeerimine (18.): Saada kuradi DDOSER. Minu keskmine sõrm on suunatud sinu poole, samas kui minu munn on suunatud sinu ema sisse.
Just sai 10X korda raskemaks olemasoleva Dreadi ühenduse maha võtmine. Tõenäoliselt saate ikka veel timeout probleeme (rohkem nüüd) juurdepääsu Dread, kuid haarata uus identiteet ja sa loodetavasti saada captcha. See on ikka veel aeglasem kui ma tahaksin piisavalt varsti ma tweak see sissejuhatusprotsess ümber ring me põhimõtteliselt võimatu maha võtta (kui Tor võrgu läheb alla). Vähemalt see on lootus.
Ma tahaksin ka anda suur hüüe välja, et palju toetust oleme saanud selle seisaku ajal. Inimesed vihkavad meie allakäiku sama palju kui meie vihkame seda, kui see juhtub. See kõik on seda väärt, kui me kõik korda saame. Me töötame mitu päeva, et stabiliseerida seda protsessi, et hoida kasutusaeg kõrge ja parandada kättesaadavust.
Huvitav on näha muutust Tor-võrgus, kui Dreadi rünnak algas:
https://metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (mõõdikute mahajäämus on umbes kaks päeva). See ei muutu palju paremaks enne, kui rünnak peatub või POW juhtub. Me vajame veel umbes 800 GUARD-sõlme Tor-võrku, nii et kui vaid osa kogukonna inimestest suudab avada vaid ühe valvurisõlme, siis on meil neid juba rohkem kui küllalt. Juhiseid selle tegemiseks näete
siin. Jälgi, et ei avaks liiga palju valvekohti korraga sama IP-alavõrguga või sama hostiga (need märgistatakse halbadeks sõlmedeks ja neid ei lisata!). Kui soovite, et Dread oleks võrgus, on see parim asi, mida te saate meie jaoks teha. Need vooluahela tõrked on nii palju tagaplaanil.
See on lahing ja Tor võrk on piiriks.