kuigi, teine kasutaja sellel saidil (unustasin, kes, ei püüa varastada ur spotlight või midagi) ütles u võib lihtsalt kasutada kodus narkootikumide testid lol, lihtsalt segada proovi veega ja panna see määratud tassi (või panna riba / stick / mis iganes, sõltuvalt ur test. lihtsalt teha seda nagu u oleks, kui u pissed see) ja see peaks ütlema u milliseid uimasteid ur proov sisaldab (välja uimasteid ta testib ofc). Ainus probleem on see wont rlly öelda u umbes võltsainete, selle lihtsalt võimalik tuvastada olemasolu uimasti u tahad (või võib-olla teiste uimastite sõelumine, nagu testimine pressitud adderall sel viisil ja siis on see ekraan positiivne opioidide). see meetod on oma potentsiaalset kasu (kuigi ive kunagi isiklikult teinud seda), kuid ma ei usu, et selle super tõhus. ikka väärt shot, kui u ei saa endale lubada testimise komplekt, ma võib proovida seda millalgi, idk lol ^^;
see postitus on ka esimene ja viimane kord, kui ma sellest kuulsin, nii et kui keegi teine testis seda meetodit lmk kui see töötab. kui see ei ole täiesti kasutu, siis on see vähemalt kaalumist väärt imo