YT-s on üks NileRedi video, kus ta hangib ebayst suhteliselt puhta "mandli eeterliku õli" või midagi sellist ja ütleb, et see on piisavalt puhas, et seda -kuivõrd see on- reaktsioonides kasutada, kuid läheb seda ikkagi puhastama. Fester ütleb, et HCN-i eemaldamiseks tuleb paar minutit vaakumit kasutada. Mainitakse, et BAE/bensaldehüüd on USAs kontrollitav aine, mis on naljakas, sest ma haarasin eile turul sõna otseses mõttes väikese pudeli BAE-d, kus ainsa koostisosana on kirjas: bensaldehüüd. Ma saan aru, et see kõlab paberil paremini.
Vabandust, mu sõber Frit, ma ei suuda teie sõnadest suurt aru saada. See, mida sa oled näinud ja otsustanud, et see oli või ei olnud sinu või kellegi teise jaoks praktiline, ei pruugi olla kõigi jaoks tõsi. Ma püüan luua tootmist, vend, kui sa mõistad, mida ma mõtlen, ja see, mis mind praegu takistab, on teatud koostisosa puudumine. Praegu on mul Ma Huang viimase võimalusena , aga ma isegi ei püüa seda teed minna, kui ma ei pea. Minu peamine prioriteet hetkel ja edaspidi on mitte tõmmata tähelepanu ega jätta mingeid jälgi.
Kui tahaks tootmist suurendada, ütleb Fester, on see elujõuline alternatiiv pillide ostmisest või taimede ekstraheerimisest. Kui keegi tahaks alustada 5Gal ämbrit või kahte bensaldhüüdi kääritamiseks, ei ole ükski seade, millest te räägite, vajalik, ja melassi / suhkru / leiva / BAE maksumus ei ole minu jaoks oluline. Kuigi destilleerimis-/refluksaparaat jne. oleks tore ja kasulik, ma ei ole veel seal.
L-PACi ekstraheerimine on suhteliselt lihtne, (selle sommi ülevaate järgi). Filtreerige meski ja kasutage tolueeni või eetri pesu, et seda tõmmata ja aurustada. Püüan seda protsessi vaadata läbi efedriini ja seega on järgmine samm metüülamiini kasutamine redutseerimiseks. Kui seda on tehtud ja tehtud, siis keegi ei räägi sellest tõesti või tundub, et teab palju, et ma olen võimeline leidma. Andke mulle andeks, et ma otsin täpsustusi ja võtan kõike soolatäiega, hoolimata kõigest paindlikkusest ja tänavakrediidist. Nagu ma juba ütlesin, õpin ma igal juhul väga palju, kui ma seda kõike välja selgitan. Tänan teid teie aja ja panuse eest. o7