- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Kas keegi teist oskab mulle müüa videot, kus näidatakse, kuidas joodi ja pseudoefedriini abil kristallmetat valmistada? Ma tahan, et see oleks professionaalne video, mitte nagu video, mis näitab kalju inimest, sest ma näen, et see ei ole täiuslik töö.
- Reaction score
- 50
Hei, sõber, mul on sinu jaoks tehing. Ma kasutasin seda tehnikat valmistamiseks ja olen mõelnud, kui hea see jama oli, ja otsustasin teha väikese partii. Ma hakkasin just kemikaalide hinda määrama. Ma mõtlesin, et kuna sa kavatsesid niikuinii hankida oma kokale punase fosfori ja joodikristallid ja kuna sa pakkusid, et maksad kvaliteetse näidisvideo eest... Kui te lihtsalt tarnite punase fosfori ja joodi redutseerimiseks, siis ma annan pseudoefedriini ja teen teile õpetliku video mitte ainult sünteesi, vaid ka erinevate pseudoefedriini ekstraheerimise viiside kohta külmadest tablettidest, joodikristallide valmistamise kohta joodi tinktuurist, täiesti improviseeritud klaasidest jne. Mis te arvate? Ma saaksin hakkama vaid 3,5 grammi punase ja 10 grammi joodiga, sellest saaks 10 grammi metamfetamiini partii. Mis te arvate?