Esiteks, ma kasutan benseeni 1 L, et lahustada 500g 2b4m, ja see ei saa alguses täielikult lahustuda, seega kuumutan seda veidi, kuni see lahustub, pärast seda on lahus soe, kuid mitte keev. Kasutasin 10L ümarpõhjalist kolbi
2. Valmistan NaOH aq lahuse (300g NaOH ja 600ml vett, just nii palju, et see lahustuks), lasen sellel jahtuda toatemperatuurini, siis lisan selle 1. osa lahusele. Kohe pärast seda, kui lisan seda korraga, tuleb mingi sügavpruun õli, siis hakkan segama, kogu asi muutub pruuniks ja laseb välja natuke suitsu ( ainult natuke), siis mõõdan kohe temperatuuri, see on umbes 40-45 kraadi. Ja ma ei lõpeta kunagi segamist.
3. Valmistan 400g MA.HCI, lisan seda väga väikeste portsjonite kaupa, umbes 10-20g iga kord, mul kulus umbes 2 tundi, sest ma hoian temperatuuri 45 ümber. Ja ma näen, et põhjas on NaCI pidevalt kuhjumas ja ka põhjast tulevad mõned mullid. Pärast seda, kui ma lisasin kogu MA.HCI, ma jätkan segamist, kuni temperatuur langeb ise.
4. Ma filtreerin NaCI välja ja pesen seda veega Kaks korda, kogu lahusti on ikka veel tume, siis jätkan hapestamist 5:1 atsetooni ja HCI-ga kuni ph5-ni, tilkudes nõelaga. Aga ikka veel tume.
Ma kardan, et ma tegin midagi valesti, tegelikult nii kaua, kui ma seda vastust kirjutan, et tume lahus istub praegu minu külmkapis juba 3-4 tundi. Ma tõesti otsin abi selle kohta, ma palvetan, et ma saaksin homme mingi tulemuse, parimate soovidega.