Question Näitajad, milliseid müüjaid usaldada

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tere,

Ma ei tea, kuidas mõista, milliseid müüjaid usaldada. Ma tean "usaldusväärsetest müüjatest" (neid on vähe) ja eskrooteenusest.
Siiski on kasutaja profiilis märgitud ainult tehingud (nt 2), reaktsiooni skoor (17), märgid (1), punktid (3)... Kuidas seda lugeda? Kas see tähendab, et müüja on seni ainult kaks korda müünud (2 tehingut)? Kas on olemas nimekiri müüjatest, kes on osutunud usaldusväärseks?

Tänud!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Endise 8-aastase postimüügiettevõtte omanikuna ütlen teile. Ei ole lõppu küsitlejatele, kes tahavad, et te koolitaksite neid tasuta teie konkurentideks. Paljud nõuavad, et see on nende õigus raisata teie aega 100 küsimusega ja mitte kunagi midagi osta. Kogenud müüjatel pole palju öelda. Sa ütled, mida sa tahad. Nad ütlevad teile, kas neil on see olemas või kas nad saavad seda hankida. Te maksate eskrooni. Sa saad selle jama. Sa vabastad raha. Midagi muud ei pea ütlema. Üks müüja sellel saidil ei ole mulle 5-6 tehingu jooksul kordagi sõnumit saatnud.
Küsimus on mõistlik, aga pole mingit garantiid, et müüja teab vastuse niikuinii. 90% pimedas veebis olevatest puhtuse väidetest on ekslikud. Paljudel hindajatel ei ole eelnevat kogemust ainega, mida nad hindavad. Pimedas veebis ei ole absoluutseid ega garantiisid. Te ei saa vaidlustada toodet, ilma et saaksite seda testida. "See tundub kummaline" või " see on natuke nõrk " ei ole piisav Oluline reagendikomplekt ja mõned uuringud on minimaalne kohustuslik kodutöö.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vabandust spämmimise eest

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons reageerib konkreetselt amiinidega. Simonsil on 2 preparaati. Ühes on 2% aldehüüdi ja teises 2% atsetooni (A-osas) w/aldehüüdiga reageerib ta primaarsete amiinidega ( nagu amp või mda) ja atsetooniga reageerib ta sekundaarsete amiinidega (näiteks met ja MDMA) Simons on ainult amiinitestiga.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis minu profiilis on kirjas 0 tehingut, seega eeldan, et see loeb ainult siis, kui sa midagi müüvad, sest ma olen ostnud üsna palju asju.
@leefork340 sellel saidil on "usaldus müüjad". Ma olen ühelt palju asju saanud. Pole kunagi olnud ühtegi probleemi tema poolt. Ükskord panin aadressi 1 numbri võrra valesti ja saatsin 400 dollari väärtuses metat ja kokaiini valesse majja.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
See tõesti torkas, et " täielik tehing", kui ma ei saanud jama, kuid see oli minu enda süü ja see oli kallis viga minu poolt. Ma ei ole ikka veel tõesti taastunud rahaliselt. Ma olen tema ostes 1/4 oz ja sitt, et tellimus oli teatades metsa
Ja kaks grammi kokaiini
. Mõlemad, mida ma sain kutt enne ja oli rahul ka tema ecstasy

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah ma tunnen, et, ma ostsin 100 dollarite väärtuses erinevaid uimasteid (cat, molly, jne) kelleltki ja ma arvan, et see võis olla konfiskeeritud, kuid ma maksin ikkagi, kuna ta vajas raha saatmiseks. ma sain jälgimisnumbri ja kõik, see on 29. päevast alates lao skaneerimisel kinni... ei näe hea välja. ma tean, et 100 onnt palju, kuid im katki lol

kahju, et see juhtus sinuga küll :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ütlen, et peate tellima ja kulutama raha, kuni leiate oma vajadustele vastava müüja .ja madalad hinnad pakuvad tavaliselt ka kehva kvaliteeti.
& kontrollige kommentaare :)