Question Näitajad, milliseid müüjaid usaldada

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tere,

Ma ei tea, kuidas mõista, milliseid müüjaid usaldada. Ma tean "usaldusväärsetest müüjatest" (neid on vähe) ja eskrooteenusest.
Siiski on kasutaja profiilis märgitud ainult tehingud (nt 2), reaktsiooni skoor (17), märgid (1), punktid (3)... Kuidas seda lugeda? Kas see tähendab, et müüja on seni ainult kaks korda müünud (2 tehingut)? Kas on olemas nimekiri müüjatest, kes on osutunud usaldusväärseks?

Tänud!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik "pakkumised" jagu loeb ainult tehinguid escrow, nii et nad oleks võinud müüa rohkem, kuid see ei näita, sest sait ei ole võimalik öelda. nagu ive sai sitt ära siin enne, kuid see ütleb minu pakkumised r 0, sest selle lihtsalt tasuta proovid nii ma ei pea maksma.

reaktsioon skoor on lihtsalt, kui palju meeldib nad saavad oma postitusi / vastuseid. see aitab hinnata, kuidas meeldis nad on kogukonnas. ei ole palju pistmist müüa, kuid ma ilmselt usaldada edasimüüja kõrgem reaktsioon skoor, sest see näitab, et nad on integreeritud.

ma arvan, et märgid on lihtsalt sellised asjad nagu "uus liige", "liige" ja "resident". meil kõigil on ainult üks, kuid see aitab öelda, kui kaua kasutaja on olnud saidil. uued liikmed on olnud aktiivsed vähem kui kuu aega. liikmed on olnud aktiivsed umbes kuu aega. residendid on olnud aktiivsed vähemalt 2 kuud. on ka teisi kategooriaid, nagu uued müüjad, müüjad, tootjamüüjad jne, kuid ma ei tea neist palju. ma tean ainult seda, et sa pead näitama tõendeid (näiteks oma labori seadistust), kui sa tahad olla tootjamüüja.

punktid ei tähenda tegelikult midagi. lihtsalt kenad väikesed asjad nagu "oh see inimene sai 25 meeldimist, nii et ta saab 3 punkti" või midagi sellist. see on armas, kuid ei ütle palju lol. sa saad vaadata, millised punktid on millise "saavutuse" eest nende profiilidel, kui sa oled huvitatud :3

kui tahad teada, milliseid müüjaid usaldada, vaata kommentaare. isegi usaldusväärsetel müüjatel võib mõnikord olla halbu tooteid. võta arvesse kõiki kommentaare, aga need, millel on pildid, on kindlasti rohkem väärt.

loodan, et see aitas ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Usaldusväärne müüja, kes on alati laval, on see, kes hoolib oma igat tüüpi klientidest, ka nendest väikestest. Kättesaadavus 12/7 peaks olema standard. Minu jaoks isiklikult ma ei saa neid "müüjaid", kes ei vaja kontakti oma klientidega. Keegi võib-olla lihtsalt tahab rääkida või küsida midagi. Mitte ainult raha raha raha raha. Kõik ei ole alati raha pärast. Ilusat päeva kõigile

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Endise 8-aastase postimüügiettevõtte omanikuna ütlen teile. Ei ole lõppu küsitlejatele, kes tahavad, et te koolitaksite neid tasuta teie konkurentideks. Paljud nõuavad, et see on nende õigus raisata teie aega 100 küsimusega ja mitte kunagi midagi osta. Kogenud müüjatel pole palju öelda. Sa ütled, mida sa tahad. Nad ütlevad teile, kas neil on see olemas või kas nad saavad seda hankida. Te maksate eskrooni. Sa saad selle jama. Sa vabastad raha. Midagi muud ei pea ütlema. Üks müüja sellel saidil ei ole mulle 5-6 tehingu jooksul kordagi sõnumit saatnud.
Küsimus on mõistlik, aga pole mingit garantiid, et müüja teab vastuse niikuinii. 90% pimedas veebis olevatest puhtuse väidetest on ekslikud. Paljudel hindajatel ei ole eelnevat kogemust ainega, mida nad hindavad. Pimedas veebis ei ole absoluutseid ega garantiisid. Te ei saa vaidlustada toodet, ilma et saaksite seda testida. "See tundub kummaline" või " see on natuke nõrk " ei ole piisav Oluline reagendikomplekt ja mõned uuringud on minimaalne kohustuslik kodutöö.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
ma tellisin kord toril turult ja müüja küsis minult saatmisnõuandeid, ütlematagi selge, et ma tühistasin selle tellimuse lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ma andsin talle siiski mõned nõuanded, mis põhinesid minu enda kogemustel oma riiki/maalt saatmisel, kuigi see lihtsalt ei tekitanud suurt usaldust, et ta ei teadnud, kas riik peab olema pakendil.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
ka reaktiivikomplekt on MUST, kui te tellidate mis tahes allikast, tänavalt või veebist ei ole oluline, isegi kui müüja ise arvab, et toode on puhas, ei ole teil aimugi, kas nad hankisid selle kellegi teise käest, kes väitis, et see on puhas, kuid tegelikult ei olnud, kuna puhtuse osas ei ole enamiku ravimite puhul mingit tõeliselt lihtsat võimalust seda kodus kontrollida, vähemalt mitte ilma spektroskoopia või kromatograafia seadistusteta.

Ma olen näinud mõningaid häid tulemusi teatud ühendite testimisel TLC kaudu, kuid kolorimeetrilisi teste on raske täpselt määrata puhtust ja need annavad teile ainult ümmarguse hinnangu, kui teil on vaja kodus testida, vähemalt amfetamiini puhtuse puhul soovitaksin kasutada ümberkristalliseerimist parimate tulemuste saamiseks, eriti kui te kavatsete kaaluda annuseid mõneks muuks otstarbeks, näiteks pillide pressimiseks.

Olen kuulnud, et mõned inimesed on saanud häid tulemusi, kasutades lihtsat sulamispunkti analüüsi sulfaatamfetamiinide puhtuse testimiseks.

On olemas ka kaasaskantavad massispektromeetrid, kuid need on väga kallid, mul õnnestus üks suhteliselt odava hinnaga õnneks hankida.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Viimane haige märkus on, et kui te testite amfetamiine, pidage lihtsalt meeles, et derivaate nagu metamfetamiin ja teisi amfetamiini isomeere ei saa hõlpsasti isoleerida, kasutades enamikku reagentide teste, eriti kõige tavalisemat amfetamiinide testimiseks, mis on Marquis reagent.

Kui te olete peamiselt mures metamfetamiini asendamise pärast, siis ainus kolorimeetriline test, mis minu arvates võib anda mingi märgatava erinevuse, on Freohde reagent, kuid see on siiski ebausaldusväärne.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Olen kuulnud reaktiivist nimega Simons, mis võib olla võimeline selgitama Marquis'i-suguse testi tulemust, kuna see ei reageeri väidetavalt teie standardsorti amfetamiinidele, kuid reageerib siiski positiivselt metamfetamiinile, kuid ma ei ole selle väite kehtivuses päris kindel ja mul on kahtlusi, kuna see toimib ikka veel amiinide endi tuvastamise kaudu, nii et ma ei usu, et oleks märgatav erinevus.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vabandust spämmimise eest

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ei ole sellist asja, me oleme siin, et õppida. Marquis reagent on 19/1 väävelhape/formaldehüüd. See on mul kodus olemas.
Ma eelistan puhtuse kontrollimiseks kasutada tiitrimist, Sula test võib tulla kasuks, kui lisate tiitritulemused. Te näiteks teate, et see kokaiin tiitritakse 70%, nüüd võib sulatustest anda teile täpse mõõtmise võltsainete sulamistemperatuuri.
Ma hoian seda oma sd-kaardil, et ma saaksin teha plaani, milliseid reagente ma saan kasutada uimastite tuvastamiseks.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Kas metamfetamiini ja amfetamiini reaktsioon on tõesti nii jultunud simoonidega? Ma ei tea, milline on selle reagendi tuvastamismehhanism, kuid ma ei ole kuulnud reaktiivist, mis suudaks usaldusväärselt eristada erinevaid amine ilma täiendavate katsetusteta.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ah noh, ma tegin natuke uurimistööd ja jah, Simon saab tegelikult sekundaarseid ja primaarseid amiine eraldi tuvastada, millest ma ei olnud teadlik.

Ma pean tegema mõned testid metamfetamiini proovidega, mida ma olen säilitanud.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Mis puudutab seda saiti, siis ma ei ole kindel, kuna ma ei ole kunagi tellinud siit müüjalt, ja ma ei ole kindel, et paljud isegi minu riiki saadaksid, kuid minevikus olen üsna sageli näinud, et metamfetamiini müüakse 4MMC ja Adderal, kuni concerta isegi, mul isiklikult ei ole head reaktsioonid metamfetamiinile, mis ma kahtlustan, et see on tingitud selle võimest ületada vere-aju barjääri palju lihtsamalt, mul on diagnoositud ADHD ja minu peamine põhjus, miks ma kasutan mittefarmatseutilise päritoluga amfetamiine, on tingitud asjaolust, et mul on takistatud retsepti saamine muude meelelahutusliku narkootikumide kasutamise tõttu.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ma ei telli tavaliselt pressitud Adderall minu eelistus on Speed pressitud minu enda pillidesse, ma saan kontrollida annust ja see toimib minu ADHD jaoks minu kogemuste kohaselt hästi, minu peamine mure on saada midagi nagu sünteetiline Cathinone asemel tegelik amfetamiin, Isegi kui ma usaldan müüjat, ma tavaliselt alati testin uusi saadetisi, kuna ei ole öelda nende tarneahelat ja kui selle ise tehtud või mõnest muust allikast, mis ei pruugi olla neile tõene, ja kahjuks olen kohtunud väga vähe müüjaid, kes aktiivselt testivad oma toodet lisandeid või lõigatud ravimeid.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Tuginedes sellele, mida ma olen katsetanud ja mida ma õppisin oma farmakoloogia õppimise ajal, on kiiruse ja adderali vahel vähe tõhusat erinevust, kui amiin on õigesti loetletud, õige annuse korral on kiiruse mõju umbes võrdne, eelis on see, et ma ei pea kuude kaupa ootama, et uuesti täita, ja ma saan jätkata teiste mitte-stimulantide meelelahutuslikel ravimitel kasutamist, ilma et peaksin muretsema juhusliku narkotesti pärast oma arsti poolt ja kaotama adderali retsepti.

Speed on ka lihtsalt palju odavam annuse vahemikus, et ma tavaliselt langeda, 1 grammi korralik kiirus võib teha mulle umbes 20-30 üksikut pillid sõltuvalt annuse seatud sama taseme mõju kui adderal, murdosa hinnaga.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons reageerib konkreetselt amiinidega. Simonsil on 2 preparaati. Ühes on 2% aldehüüdi ja teises 2% atsetooni (A-osas) w/aldehüüdiga reageerib ta primaarsete amiinidega ( nagu amp või mda) ja atsetooniga reageerib ta sekundaarsete amiinidega (näiteks met ja MDMA) Simons on ainult amiinitestiga.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Seega müüjad, kellel on palju müüki ja enamus positiivseid kommentaare (viimasel ajal pole palju negatiivseid kommentaare. ) Need on alati hea valik. Mulle meeldib teada, kas müüja on mõnevõrra aktiivne, nii et ma saadan BS-küsimuse, millele saab vastata jah või ei. Müüjad ei taha kulutada 6 tundi sõnumitele vastates. Näiteks oleks "Kas teie umbrohi on kasvatatud väljas?". Viimati kasuta eskavaatlust. See on teie turvavõrk. Kui te ehitate oma müüjaga hea aruande, võite teha otsetehinguid. Lihtsalt tea, et võite oma raha kaotada

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis minu profiilis on kirjas 0 tehingut, seega eeldan, et see loeb ainult siis, kui sa midagi müüvad, sest ma olen ostnud üsna palju asju.
@leefork340 sellel saidil on "usaldus müüjad". Ma olen ühelt palju asju saanud. Pole kunagi olnud ühtegi probleemi tema poolt. Ükskord panin aadressi 1 numbri võrra valesti ja saatsin 400 dollari väärtuses metat ja kokaiini valesse majja.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
jah sama, ma ostsin midagi ja minu tehingu loendur ei muutunud. ma küsisin heisenberg selle kohta ja ta ütles, et see läheb ainult siis, kui ur müüja. sucks aga igatahes ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
See tõesti torkas, et " täielik tehing", kui ma ei saanud jama, kuid see oli minu enda süü ja see oli kallis viga minu poolt. Ma ei ole ikka veel tõesti taastunud rahaliselt. Ma olen tema ostes 1/4 oz ja sitt, et tellimus oli teatades metsa
Ja kaks grammi kokaiini
. Mõlemad, mida ma sain kutt enne ja oli rahul ka tema ecstasy

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah ma tunnen, et, ma ostsin 100 dollarite väärtuses erinevaid uimasteid (cat, molly, jne) kelleltki ja ma arvan, et see võis olla konfiskeeritud, kuid ma maksin ikkagi, kuna ta vajas raha saatmiseks. ma sain jälgimisnumbri ja kõik, see on 29. päevast alates lao skaneerimisel kinni... ei näe hea välja. ma tean, et 100 onnt palju, kuid im katki lol

kahju, et see juhtus sinuga küll :c