Võin ette kujutada, et neid on võimalik osta ainult Ühendkuningriigis kaubandusliku litsentsi tõendamise vastu.
Ebay's müüakse palju nitroetaani / nitrometaani, kuid paljud müüjad küsivad mingit tõendit.
Seda oleks lihtne võltsida tho ma arvan, võite proovida leida registrinumbreid firmadest, mis võivad olla seotud mingi kemikaali kasutusviisiga, kuid ei ole veebis, nii et on raske leida kontakte. Neid numbreid võib leida mitmetelt veebilehtedelt, seal peavad olema riigispetsiifilised veebilehed ainult Ühendkuningriigi ettevõtete jaoks, kuid kindlasti ka ELi-spetsiifilised veebilehed kõigi ELis registreeritud ettevõtete jaoks. Ma prooviksin seda ainult siis, kui tellida aadressile, mida ei saa seostada minuga
Teine võimalus on Saksamaa, Poola või Hiina. Kõigis neis riikides on palju müüjaid, kes saavad teile neid kemikaale saata ja kes võivad olla valmis neid ümber märgistama.
Olen just saatnud umbes 30 kasti, mis sisaldavad 1x20L konteinerit igas kastis metanooli, etanooli, metüülamiini ja sarnaseid vedelikke. Olen need lihtsalt märgistanud puhastusvahenditena ja kõik need on Poola kaudu Saksamaalt Belgiasse jõudnud.
Kuna nende kaupade vedu ei ole logistiliselt riigist riiki ebaseaduslik, vaid lihtsalt piiratud, võib see anda teile veel ühe võimaluse.
Sa võid teha seda klassikalisel viisil ja osta see riik nagu Poola firmalt, kes ei küsi küsimusi, saada ametlikud ekspordi/impordi dokumendid ja saata see ametliku kulleriga...Ebay's on ka palju erakullereid, kes sõidavad iganädalaselt Poolast tagasi Suurbritanniasse ja vastupidi, kui leiad ühe, kellel on veel mahutavusi oma veokis, siis võid broneerida ruumi üsna odavalt, nad küsivad ka vähem küsimusi tavaliselt.
Sellisel juhul kasutaksin kulleri jaoks varastatud või võltsitud firma andmeid ning aadressi, mis tundub coprorate, kuid mida ei saa minuga seostada.
Ma loodan, et see võib aidata