Kodune käik

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Tere, olen hiljuti oma õpingute ja uurimistööde käigus täheldanud, et salajases laboris kasutatakse peaaegu täielikult omatehtud seadmeid. Ja seda mitte ressursside puudumise tõttu, vaid selleks, et võimaldada selle kasutamist diskreetselt, ilma tähelepanu äratamata selle hankimisele, mõnel juhul koos lähedaste inimeste/naabritega, kes taotlevad diskreetsust.
OVxRl7pGm1

Minu peamine küsimus oleks klaasi asendamine, kus reaktsioon toimub, ja tagasivool. Milliseid võimalusi oleks meil kodusest klaasist ja supermarketite purkidest seadmete loomiseks?

Näiteks 100g tootmiseks, kasutades metüülamfetamiini sünteesi hüpofosforiidi teel toimuvat metüülamfetamiini sünteesi

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ainus, mida vajate, on keeduplaat, sobiva suurusega pott, kuhu teie keedukolb ilma probleemideta mahub (mille täidate kõige paremini õliga, et oma kolbi kuumutada), sobiva suurusega klaaskolb, et lasta läga reageerida, tükike voolikut (voolik gaasipudeli ühendamiseks grilli vms on minu arvates hea), kork, millega keedukolbi õhukindlalt sulgeda (sobiva suurusega auk, et voolikut saaks sisse suruda ja ilma mänguta).
sellises suuruses, et voolikut saab sisse pressida ja ilma mänguta), suur õhupall (paksust vastupidavast kummist) ja paar suurt suletavat anumat (2-liitrine koksupudel vms), et faasid pesta!
Soovitan ka teibirulli, et kinnitada kork koos voolikuga kolbi külge juhusliku avanemise või õhulekke vastu keetmise ajal.
Lõpuks üks (või mitu) suurt klaasist kaussi, et vesi, milles lõpptoode lahustatakse, võimalikult aeglaselt aurustuks.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
On ka teisi huvitavaid aineid, mida saab valmistada lihtsalt keeduklaasis või plastmassist. Ülaltoodud meetodi puhul ei ole keemistemperatuur ja hape kõige mugavam kasutada ilma klaasi ja kondensaatorita, kuigi see on võimalik. Aga lõhn on raske.