Question fluoritud amfetamiinid

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Milliseid amfetamiine võib insufflateerida? Psyconautwiki on mõned, mis näitavad ülespuhutud tarbimist ja teised mitte? Mul on 3-fma, mida nad mulle kogemata andsid ja insufflateerimisel on see väga valus ja wikis ei ole insufflateeritud tarbimist. Nad tegid vea järjekorras. Ostsin pelletid. Kas on soovitusi? Ma ei ole amfetamiini kasutanud umbes 6 aastat ja ma ei mäleta, kas see oli nii valus.

võibolla on mu nina katki kõigest sellest lõigatud kokaiinist, mida ma kogu selle aja olen võtnud

Kas kellelegi meeldib RC teema? Ma avastasin selle hiljuti ja see äratas mu tähelepanu. aga pillid, et osta 3fma ostan tõelist amfetamiini, mis on odav

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ma lugesin ühest raamatust, et kellelgi oli tõesti puhas 4-fluoro, kaks korda puhastatud ja tal ei olnud mingeid ebamugavusi sulfaadiga. vastav aldehüüd ja propeen aga... lähedal bensüülkloriidile, kui see on kuumas lahuses.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
ja kuidas ma saan seda puhastada? Kui see on väga keeruline, kas ma saaksin selle kristalliseerida?

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Saate teostada happe-aluse a/b puhastamist, vaadake teemat selles jaotises. lahustiekstraktsiooni asemel võite maksimaalse puhtuse saavutamiseks teha aurudestillatsiooni.
Saate soola pesta kuiva atsetooniga.
Saate ümberkristalliseerida kuumast alkoholist.

See on umbes see, mida sa praktiliselt teha võid.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Kas te saaksite mulle anda postituse lingi? Kuidas on see aurudestillatsiooni puhul?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
aurudestillatsioon on menetlus, mis on seotud ainult freebaasi puhastamisega ja see on väikeste koguste puhul üsna tülikas (te peate freebaasi soolade vesilahust {kümned grammid} lisades sellele leelist, kuni pH tõuseb, seejärel lasete auruvoolu läbi kuumutatud lahuse, mida kogute destillatsioonisilla kondensaatoriga, pähklikoorega).

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Mul oleks lihtne seda välja kristalliseeruda. Mul on vaja alkoholi ja see ongi kõik, eks ole?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Kui me räägime FB aurudestillatsioonist, mis viiakse läbi ilma kallite laboriseadmeteta, ma mõtlen põhilise destillatsioonikomplekti + kuumutusplaadi + vaakumkompressoriga, kui palju aega kulub tavaliselt 500 ml FB destilleerimiseks ja milline on eeldatav saagis protsentides? Tõenäoliselt peab pinnatemperatuur olema reguleeritud vahemikus 110-130, eks?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Ei oska täpselt öelda, kuid põhiline on kõik, mida vajate, vaakumit ei ole vaja. pealegi ei ole ma kunagi 500ml baasi (välja arvatud lahustid) destilleerinud.
Kaod on praktiliselt 0, sest tegelikult eemaldad sa oma lisandeid ja lahustit, mitte toodet. sel teemal olen proovinud nii N2 voolu all kui ka atmosfääris ja see ei tee suurt vahet.
Teie RM läheb kuni 110 ish maksimaalselt sõltuvalt vees lahustuvatest lisanditest, plaadi pinnatemperatuurist pole aimugi, temperatuuri mõõdetakse tavaliselt sondiga sees, plaadi pind ei ütle teile nii palju.
Oluline on, kui kasutate plaati, mähkida seade fooliumiga, et isoleerida nii hästi kui võimalik, kiirete ja häireteta tulemuste saavutamiseks peab kogu paigaldus olema kuum kuni punktini, kus kondensaator hakkab auru jahutama.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Olen sünteesinud 2-FA ja 4-FA mitu korda. Tundub, et need ained ei erine pärast sissehingamist amfetamiinist. Kuid 4-FA annab suukaudselt manustatuna parema efekti. Huvitavad ained, 2-FA annab kerge stimulatsiooni koos eufooriaga ja 4-FMA on väga sarnane MDMA-le.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Kas on olemas lihtne viis amfetamiini puhastamiseks, et ma saaksin hästi sisse hingata? kas see töötaks alkoholiga ipa? Või on parem kasutada kuiva atsetooni?

sest ma kahtlen, et see võib kristalliseeruda suuremateks kristallideks.

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
ümberkristalliseerimine on puhastustehnika, eesmärk on hoida saasteained vedelas faasis, mitte tingimata kasvatada suuremaid kristalle

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
kui toode on tõesti määrdunud, tuleb teha "raamatu järgi" ümberkristalliseerimise protseduur, mis hõlmab esmalt keeva lahuse kuuma filtreerimist, millele lisatakse aktiivsütt ja filtreeritakse kuumana, enne kui lahus jäetakse jahtuma (ettevaatust, aga kui söe lisamine keevale lahusele vahutab ja lehter peab olema tõesti kuum, ilmselgelt on vaakum hädavajalik).

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
kui sissehingamine on ebameeldiv, tahaksin seda puhastada, ma ei ole ekspert. Ma võin teha puhastust IPAga. Samuti saan etüülalkoholi ilma bitrexita, et saaksin ümberkristalliseerimist teha. 3-fmp on lahus etanoolis ca 30mg-ml. Peaksin uuesti pdf-i vaatama, et seda kinnitada. mida oleks kõige lihtsam teha? Ma ei näe endal ka võimalust teha aluse eraldamist

kas ma teen mõlemat? puhastamist ja ümberkristalliseerimist? Kui ma ei saa inhaleerida, siis eelistan kristallide lisamist joogile, kuna sulfaadi lisamine on minu jaoks keerulisem doseerida ja arvutada. Ma eelistan, et saaksin seda nina kaudu võtta, kuid olles puhas ja ilma valuta, kui ma seda ei saa, siis tahaks ma teha kristalle, et seda joogi sisse panna või vähemalt graanuleid või midagi järjekindlamat

kui puhastamine IPA-ga teenib, et oleks võimalik sisse hingata, unustan ümber kristallida. seletada, kui ma ei saa ennast piisavalt puhastada, et kuidagi saada graanuleid või kristalle

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Ma näen end võimelisena. välja arvatud tühjus, kuid midagi tuleb mulle meelde

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Kui te kavatsete midagi pesta, siis tehke seda külma kuiva atsetooniga. IPA töötab ka, kuid see peab olema eriti kuiv ja külm.
Ma arvan, et mister Haber teeb seda sinu jaoks natuke üle keeruliseks, tavaline rekryst. puhastab su toote korralikult, vaakumit pole vaja. Lihtsalt kuumuta natuke metanooli või IPA-d keemiseni ja tilguta seda kuuma alkoholi vähehaaval, et kogu oma pulber lahendada. siis jäta see lihtsalt segamatult oma sügavkülmiku peale ja pista see sügavkülmikusse, kui see on toatemperatuurile langenud.

Last edited:

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
See sõltub sellest, kui palju maksab kuiva atsetooni ostmine. Atsetooni müüakse värvi lahjendajana ja ma näen mõningaid küünelaki eemaldajaid, mis väidavad, et need on 100% atsetoon. Ma ei tea, kas ma saan puhast kuiva atsetooni. IPA-d on lihtne leida.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Mul oli algusaastatel palju probleeme küünelaki kvaliteediklassi atsetooniga ja alati selgus, et see on vähemalt 50% ulatuses vesi, kuid see sõltub vist sellest, kus te olete, destilleerimine on muidugi lahendus probleemile (kuna küünelaki eemaldaja on atsetooni lahus vees, hillariously enough). Aga atsetooni (või vähemalt MEKi) praktiline tähtsus on nii suur, et ma võin ka ette kujutada, et sihikindel inimene sünteesib selle tegelikult IPA-st kerge oksüdeerimise teel (refluks bikromaadiga, mis on lülitatud destillatsioonile, nagu näitab temperatuurimuutus, kuna atsetoon keeb umbes 55C juures, pidev eemaldamine peaks olema lihtne ja puhtus korralik).

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Mul ei ole mingit laboriseadet, et saaksin atsetooni destilleerida, oleks mul vaja minimaalselt laboratoorset klaastehnikat

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Tõsi, ma lisasin kord veevaba kaltsiumkloriidi (palju seda) küünelaki eemaldaja klassi atsetoonile, kuni see eksotermiliselt (kergelt) soolas, siis isoleerisin ülemise kihi ja lisasin veel CaCl2 anh. (siccum), mis absorbeeris veel vett, siis kasutasin aprox 35% algsest tootemahust "atsetoonina" see ei pruukinud ikka veel olla absoluutses mõttes puhas, kuid see tegi tööd. Teised kuivained vist teeksid samuti trikki, soovitan uurida soolamise nähtust, kuna see on gettokeemias kesksel kohal.