Jah, härra
@G.Patton
1) kõigepealt lisasin 100 grammi 4 mp 3000ml kolmekaelasesse kolbi, mis oli varustatud ülasegisti ja tagasivoolukondensaatoriga .kolmas kael oli suletud . veevannis, mis oli umbes 60-65°c .
2)teiseks lisasin IPA 1000 ml .
3) kolmandaks lisasin 54 grammi CUO väikestes annustes, et lasta korralikult seguneda(võttis umbes 30 min)
4)siis lisasin GRANULAR IODINE 130 grammi mitmes portsjonis (umbes 30 min aega)
5) siis lasin seda kõike segada 60-70° juures umbes 20 tundi värv muutus heledaks, siis sattusin paanikasse ja arvasin, et jood aurustub, nii et lisasin veel 30 grammi joodi .siis lasin uuesti segada 7 tundi .kokku 27+ tundi.
6) siis lülitasin kõik välja ja lasin segul settida siis dekanteerisin selle kolbi ( RMis tuli natuke vaske kaasa ) ma katasin selle ja jätsin 10 tunniks toatemperatuurile siis tuli ja nägin joodoketooni moodustuvat mustale vasele.
7) jodoketoon moodustus vaseosakeste ümber .ma olin mures
8) Marvin soovitas kuumutada massi et ketoon sulaks ilma keetmata nii tegin seda ka mina .kuumutasin kogu massi koos vasega 40-50 kraadini kogu jodoketoon sulas umbes 15-20 minutiga .siis lasin sellel settida .siis dekanteerisin RM ettevaatlikult ilma vaske sisse laskmata .kogusin RM toatemperatuurile jodoketooni hakkas jälle moodustuma siis katasin ja hoidsin sügavkülmas 12 tunni pärast oli jodoketooni rohkem kui enne .
@Marvin "Popcorn" Sutton
@G.Patton
Tänan teid veelkord väga teie juhiste ja abi eest kogu aeg