Question kas keegi oskab öelda, mida mul on vaja salajase narkolabori käitamiseks [Olen lugenud PDF-i, kuid ei saa aru.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ma tahan teada, mida mul on vaja salajase narkolabori käitamiseks Olen lugenud PDF-i salajaste narkolaborite kohta, kuid see on mulle raskesti arusaadav
selgitused aitaksid mind väga.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
kas te oskate öelda, milline kemikaal on sellest loetelust kallis? Need reagendid ka üsna ohutud ja seaduslikud.
  • 100 g BMK glütsidaat eetrid (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH või KOH;
  • ~80 ml HCl (35%) või 100 ml H2SO4 (45%);
  • ~600 ml DCM või petrooleeter;
  • ~100 g MgSO4 või Na2SO4;
  • ~500-600 ml destilleeritud vett;
  • ~ 50 g NaCl (valikuline);
millist pilti te mõtlete?
See annab allika koos vastusega tüüpilisele küsimusele, mõned inimesed arvavad, et google kasutamise asemel on palju lihtsam küsida küsimust nagu "Mis on a-õli või mis on ümarpõhjaline kolb". Muidugi ma ei kirjuta sama selgitust mitu korda. Mõnikord tuleb vastuseid ise leida, selle asemel, et nõuda vastuseid vahuga suu ümber.
Saate leida p2np tarnija BB foorumi Listing kaudu.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Vale algus,kui see on stumbelnlock,mees mõelda, mis tuleb edasi ja kui see on sinu asi,no nalja sõber,ole ohutu ja saada rohkem infot,vihkan lugeda, et teine sõber lõhkus ennast üles või põletas oma nägu af,tema ei ole nalja,tema tõeline oht töö,palun ärge alahindage seda,im ei ütle, et ärge tehke seda,palun tehke rohkem reaserge teile toutch midagi,
Ma mõtlen seda kui sõber, kes mõtleb hästi ja tahavad näha teid sucseed selles.
Ole ohutu