- Reaction score
- 45
2. partii tehtud, kvaliteet on tipptasemel, testijad eelistasid seda võrreldes ringluses olevate mdma-pillidega.
Üks probleem on siiski see, et kasutati 50g 52190 ja omandati ainult 7 gr lõpptoodet. Võib olla, et me kasutasime dcm lahuses metüülamiini hcl segatud naatriumhüdroksiidiga, ilmselt väljub liiga palju metüülamiini gaasi. 40% metüülamiini lahus on veel teel, nii et saagis võib selleks ajaks paraneda. Ei ole teinud ekstraheerimist ka vesikihist, nii et see seletab ka seda. Kas magnetilise segisti kasutamine viiks ka kehvema tootlikkusega?
Edit: Ma ka lõpuks lisan HCl otse DCM-i freebase lahusega pärast kuivatamist naatriumsulfaadiga. Kas DCM tuleks vaakumiga aurustada ja seejärel lisada HCl koos atsetooniga, kuidas see toob kaasa teistsuguse tulemuse võrreldes minu senise meetodiga?
Teine asi, mis mind huvitab, kuidas te teete kihtide eraldamist ämbritega? Ma saan aru, et väiksema koguse puhul saab seda teha eraldussahvriga, aga ämbritega tundub, et seda on keerulisem õigesti teha.