- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Okei, see on tugevam, kuid tugevam ei tähenda tingimata paremat. Kas on aimu, milline on mõju võrreldes 5f-ga?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 112
- Deals
- 32
Olen saanud tagasisidet klientidelt, kes ütlevad, et see täidab paremini
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
minu arvates on vähemalt vedeliku valmistamine kõige parem 6cl jaoks, mulle ei meeldinud MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 112
- Deals
- 32
Me ei kasuta tooteid ja ei tea täpselt, kuidas erinevad tooted tunduvad, see on nagu see, et ühel kartulikrõpsul on erinevad maitsed, mõnele meeldib grillmaitse ja mõnele tomatimaitse. Alati on individuaalsed erinevused,mulle ei meeldi, kui inimesed küsivad minult, milline on kõige tugevam toode, tegelikult, kui teile meeldib tomati maitsega krõpsud, siis tunnete, et mis tahes muud spetsiaalsed krõpsud ei meeldi teile, sel hetkel meeldib teile ainult see üks, me saame analüüsida tugevusi ja nõrkusi ainult objektiivsete andmete põhjal, see ei esinda subjektiivseid tundeid. Mis kliendid vajavad, milliseid tooteid, mis tunne meeldib, see on nende vabadus!
- Reaction score
- 102
Väga lahjendatud vedeliku valmistamine on kõige tugevamate noidide jaoks parim, et teha tavalist vürtsi. Ma ei tea, kuidas kogemus peale joobe on, nii et seni on muud tegurid ebaolulised. Kõige giveback-noidid (vaba maa ressursid) C1 väärtuse järgi (kui wikipedias leida) on MDMB-CHMINACA & HU-210. See on ka Horror House Fun, et neelata puhtalt (ainult mikro tilk; et olla kindel, et ei ole alla, nagu ma olen kergesti on). Noids on kõige rikkalik Hiina tootmine, see on üsna lihtne importida lähteaineid ja teha paisutatud peenestatud vürtsi, ja valmis pulber narkootikumide on kõige lihtsam osta lahtiselt tohutu kasumimarginaal. Kui teete spray tugevaks, kuid mitte ohtlikuks vürtsiks (aeglase suitsupuhanguga), siis saite ~50 korda pulbri kogust müüa nagu tippvürtsi väheste OD-dega.