4mmc kristalliseerumise bine meetod

kinshasa99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Ma proovisin soolvee kristalliseerumist NaCl'is
23g NaCl lahustatud 100ml vees ja
100 g 4mmc ja panin selle sügavkülma, kuid. meetod ebaõnnestus.
Nüüd on mul 4mmc tahke aine segatud NaCl(soolaga)
Kas keegi teab kuidas eraldada soola 4mmc-st?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Уe peate vabanema veest. teile jääb segu NaCl + 4-mmc. seejärel lisage IPA ja keetke (100g segu kohta 2L IPA-d). 4-mmc lahustub IPA-s ja NaCl jääb sademetena. filtreeri . siis destilleeri IPA. aga üldiselt ei kasutata sellise kristalliseerumise puhul mitte NaCl, vaid CaCl - ole ettevaatlik).

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
kui te lisate mef + vee vesilahusele veidi soolhapet, siis kas see kristalliseerub tavaliselt sügavkülmikus negatiivsel temperatuuril - 16 - 20 kraadi juures. kas vesi ei külmu koos mefiga?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
külmutab

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
lahustage 4-mmc vodkas või vee + atsetooni segus (50% / 50%), siis see ei jäätu. kuid te ei saa selle meetodiga suuri kristalle. kristallid on väga väikesed, nagu lumehelbed.

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Järgmises teemas kirjutasid nad, et -8 juures vesi ei jäätuks, ei proovinud sellel temperatuuril? Kas tasub uskuda? Kristallid on väga tihedalt üksteise suhtes, näevad välja tahked

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
kui 4-mmc kontsentratsioon vees on 1g 1ml kohta või rohkem kui 1g 1ml kohta, siis -8C juures lahus ei jäätu. kuid juba -10C juures või madalamal külmutab lahus.

george123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kui ma tahan kristalliseeruda, pean ma ootama, et kogu vedelik aurustuks?Palju töötajaid jääb vette?kui palju päevi normaalselt pean ma ootama

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
10-15 tundi. see on isohüdriline kristalliseerumismeetod - lahuse ülerõhk tekib lahusti (vee) temperatuuri languse tõttu. umbes 10-20% 4-mmc jääb vette. seetõttu ei viska me vett ära, vaid aurustame selle, et ülejäänud 4-mmc eraldada.

george123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ma näen teie meetodeid, kuidas kristalliseeruda, kuid miks inimesed annavad 2-3 ml 1 g 4 MMC kohta see on erinevus Kui suured on kristallid. rohkem lahustit rohkem 4 MMC jäävad veele?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
3-4 ml 1 g kohta - see kehtib isotermilise meetodi puhul - kui lahuse ülerõhk saavutatakse lahusti aurustumise tõttu. mida kauem lahusti aurustub, seda suuremad on kristallid. kuid see meetod nõuab väga pikka aega - 2 nädalat kuni 2 kuud (sõltuvalt lahusti koostisest - vee/alkoholi või atsetooni suhe).

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
ei. see meetod on teistsugune. naCl-ga tahtis ta alandada vee külmumispunkti, et sellest 4-mc-hüdrokloriid täielikumalt välja sadestuda. aga ilmselt eksisin. vee külmumispunkti alandamiseks ei kasutata mitte naCl, vaid CaCl. CaCl 10%-line lahus alandab vee külmumispunkti -20C-ni. NaCl alandab vee külmumispunkti ainult -3C-ni.

Last edited by a moderator:

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Kas kaltsiumkloriid miinus 20 juures kristalliseerub või mitte? Mis on siis kristalliseerumise tähendus, kui Mephedron tuleb CaCl-st teise kristalliseerumise teel puhastada? Sa võid asendada seda atsetooniga, ta alandab ka külmumistemperatuuri, siis ei pea midagi eraldama.

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
CaCl temperatuuril -20C ei kristalliseeru ega satu (jääb vette). Samuti eelistan vee külmumispunkti alandamiseks kasutada atsetooni - minu arvates on see lihtsam ja mugavam

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,129
Deals
1
3Y7eMz4RaB
1BmoclFY8v

Sa ei ole täpne, vaadake neid graafikuid.
Nagu ma juba ütlesin, tundub see meetod ebaefektiivne

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
aitäh abiinfo eest!

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Soola eraldamine teiste sooladega on muidugi kaheldav võimalus. Sellegipoolest võite proovida väikest arvu. Ütle mulle, mida sa oled saavutanud temperatuuril miinus 8 kraadi kristalliseerumiseks veest? Kodumajapidamise sügavkülmikutes algab temperatuur miinus 12 - 14, laboris miinus 10. Kas ma vaatan halvasti või on mingi mittestandardne viis?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
vastus on lihtne: talv, miinuskraadid...

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Miinus 10 sobib ka