Είναι τόσο παράξενο, που κανείς από όσους το πωλούν, δεν λέει καν τι είναι. Σε κάθε άλλο RC, σας λένε ακριβώς τι είναι. Όσον αφορά το καλό και το κακό, αυτό είναι στο μάτι του θεατή. Μπορείτε να κοιτάξετε το sert, τις αναλογίες Dat, την αναστολή του μεταφορέα που είναι στραμμένος προς τα μέσα και προς τα έξω, μπορείτε να κοιτάξετε εκατομμύρια μετρήσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία σχέση με τη γεύση. Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι το BPZ έχει αναλογία sert/dat πολύ κοντά στην κοκαΐνη και σκέφτηκα "χμμμ, μπορεί να μου αρέσει αυτό!", αλλά μετά διάβασα ότι είναι παραισθησιογόνο και σίγουρα δεν θα μου άρεσε αυτό. Σκεφτόμουν το a-pvp, αλλά η αναλογία του είναι υπερβολική! καθαρό dat, χωρίς ευφορία υποθέτω. Οπότε, το να κάνεις εικασίες για το πώς σου αρέσει ένα ναρκωτικό διαβάζοντας για το idt είναι δύσκολο να το κάνεις. Μου αρέσει να καπνίζω κρακ. Ούτε εγώ είμαι κατά της μεθαμφεταμίνης αλλά δεν έχει ευφορία όπως το κρακ. Είμαι σχεδόν ο μόνος άνθρωπος που ξέρω που το κράτησε για λίγο χωρίς να κλέψει, να πει ψέματα και να γίνει εντελώς σκατά. Ο μετωπιαίος φλοιός μου έχει μια σοβαρή βλάβη. Ίσως γι' αυτό.