Άλμα το γεγονός σχόλιο εξαγωγή αν και είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συνοπτική, είναι τα σχόλια σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να είχε από την κατανάλωση μανιταριών που είναι από τα πιο ενδιαφέροντα. Όπως ανέφερα η κατανάλωση μανιταριών είναι ο τρόπος, για να θέλετε την καθαρή ένωση πιστεύω ότι μια σύνθεση είναι ο τρόπος εκεί.
Έχω φάει τόσα πολλά μανιτάρια η σκέψη ακόμη και όπως γράφω με κάνει να γκαγκ και να αισθάνομαι ναυτία, ο τρόπος μου γύρω είναι αποξηραμένα φρούτα σε σκόνη λεπτή και συσκευασμένα σε διπλά μηδενικά καπάκια, κάθε ένα κατέχει μεταξύ ενός γραμμαρίου έως 0,7g. δεν άμεση γεύση από αυτά και η λεπτή σκόνη αντιδρά γρήγορα, ακόμη και αυτό έρχεται με τη γεύση μανιταριών, είναι άρρωστος όλα τα μανιτάρια της δυσφορίας που δεν θέλετε να σκοντάψετε μπάλες.
Τα μανιτάρια στα οποία πηγαίνω είναι τα καπάκια liberty που είναι πασίγνωστα ισχυρά, και το P.cyans το κυματιστό καπάκι ένα άλλο ισχυρό μανιτάρι. Liberty caps μπορεί να δώσει γαστρική διαταραχή, αλλά η παράλυση των εραστών ξύλου είναι κοινή και μπορεί να φρικάρει τον πιο έμπειρο psyconought έξω, αλλά διπλά μηδενικά καπάκια τζελ είναι ο τρόπος που μοιάζουν με χάπια αλόγου αλλά κάνουν καλά τη δουλειά.
Ο άλλος παρελθοντικός χρόνος μου είναι να παίρνω 7g cyans με 2 ή 3 καλές καρτέλες, αυτό θα σας τινάξει το κεφάλι καθαρά στον αέρα. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβουλεύω ποτέ κανέναν να δοκιμάσει, ακόμη και αν αισθάνεστε δυνατοί. Προσωπικά, αυτό είναι το πολύ κορυφαίο άκρο της χρήσης μου και είναι κάτι που προετοιμάζω ακόμη και μήνες πριν. Τώρα μέρες ακόμα και τα καπάκια των mushies είναι πάρα πολλά για μένα για να σκεφτώ να τα πάρω λόγω της αντίδρασης gag που αναφέρθηκε, αγαπώ το οξύ ίσως να παίρνω ανόητες ποσότητες και παρατεταμένη χρήση, αλλά αγαπώ το tripping, αν μπορούσα να έχω tripping σε καλό οξύ ως πραγματικότητα μου θα το έκανα!