- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πουλήσει ένα βίντεο που δείχνει πώς να φτιάχνω κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη με ιώδιο και ψευδοεφεδρίνη; Θέλω να είναι ένα βίντεο ενός επαγγελματία, όχι όπως το βίντεο που δείχνει έναν φαλακρό άνθρωπο, επειδή το βλέπω ως μη τέλειο έργο.
- Reaction score
- 50
Γεια σου φίλε, σου έχω μια συμφωνία. Παλιά κατασκεύαζα με αυτή την τεχνική και σκεφτόμουν πόσο καλό ήταν αυτό το πράγμα και αποφάσισα να κάνω μια μικρή παρτίδα. Μόλις άρχισα να τιμολογώ τις χημικές ουσίες. Σκεφτόμουν, αφού ούτως ή άλλως θα αποκτούσες κρυστάλλους κόκκινου φωσφόρου και ιωδίου για το μαγείρεμά σου, και αφού προσφέρθηκες να πληρώσεις για ένα ποιοτικό βίντεο επίδειξης... Αν εσείς προμηθεύεστε μόνο τον κόκκινο φώσφορο και το ιώδιο για την αναγωγή, εγώ θα σας προμηθεύσω την ψευδοεφεδρίνη και θα σας φτιάξω ένα εκπαιδευτικό βίντεο όχι μόνο για τη σύνθεση αλλά και για διάφορους τρόπους εξαγωγής της ψευδοεφεδρίνης από κρύα δισκία, για την παρασκευή κρυστάλλων ιωδίου από βάμμα ιωδίου, για εντελώς αυτοσχέδια γυάλινα σκεύη κλπ. Τι πιστεύετε; Θα μπορούσα να τα καταφέρω με μόλις 3,5 γραμμάρια κόκκινου και 10 γραμμάρια ιωδίου, αυτό θα έφτιαχνε μια παρτίδα μεθαμφεταμίνης 10 γραμμαρίων. Εσύ τι λες;