Σύνθεση mdma

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Γεια σας.

Ανακάλυψα αυτό το φόρουμ σήμερα, περιηγούμενος στο φόρουμ Dread, αναζητώντας μια ακριβή και πλήρη σύνθεση mdma.

Πρώτα απ' όλα, είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις χημικούς εδώ να αφιερώνουν το χρόνο τους για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να επιτύχουν τα σχέδιά τους.

Δεν θα με πείραζε να πληρώσω για μια σοβαρή βοήθεια, αλλά φαντάζομαι ότι οι λίγες ιδιοφυΐες που έχω δει πάνω από το να βοηθούν άλλους δεν έχουν πια οικονομικά συμφέροντα.

Έχω περιηγηθεί σε αυτόν τον ιστότοπο μέσω, και βρήκα πολλές συνταγές, αλλά για ανθρώπους που έχουν ελάχιστες έως καθόλου γνώσεις χημείας, όπως εγώ, ακόμη και οι πιο απλοί όροι όπως "παλινδρόμηση" και "πλύση" αποτελούν εμπόδια.

Δεν ενδιαφέρομαι να δουλέψω τα επόμενα σαράντα χρόνια της ζωής μου, το χάκινγκ παίρνει πολύ καιρό για να μάθω- έχω λογαριασμούς να πληρώσω- και όλοι οι άλλοι παραδοσιακοί τρόποι που σχετίζονται με τα ναρκωτικά για να βγάλω χρήματα προϋποθέτουν τη λήψη μεγάλων κινδύνων ή την ύπαρξη ομάδας ή τη χρήση βίας για να γίνουν σεβαστοί, αν όχι όλοι.

Τότε μου ήρθε στο μυαλό η χημεία, κάτι που θα μπορούσα να κάνω μόνος μου, μικρή επένδυση για μεγάλη απόδοση, τα γιγαντιαία περιθώρια κάνουν τη βία περιττή και αν γίνει έξυπνα, οι κίνδυνοι μπορούν να μειωθούν σχεδόν στο μηδέν.

Ανακάλυψα για το pmk-glycidate, και μετά από κάποια περισσότερη έρευνα, φάνηκε ότι μπορεί κανείς να ξεκινήσει πάντα με νόμιμες πρόδρομες ουσίες, προσθέτοντας μερικά βήματα.

Ένα χαμένο σπίτι, κάμερες και ανιχνευτές κίνησης, νόμιμες πρόδρομες ουσίες και μια λεκάνη με οξύ για να διαλύσει κάθε ίχνος από οτιδήποτε παράνομο αν ζεσταθεί, είναι η ιδέα μου για την τελειότητα.

Θα δουλέψω στο Λουξεμβούργο και στη Γαλλία, μόνο και μόνο για να ενημερώσω ότι μάλλον δεν θα ενοχλήσω τις δουλειές των ανθρώπων που βλέπω να γράφουν εδώ.

Θέλω να παράγω mdma, καθώς είναι το πιο χρησιμοποιούμενο και το πιο εύκολο στην πώληση από τις χημικές επιλογές.

Έχω βρει κινέζικη προμήθεια για το pmk-glycidate, και πωλούν ακόμη και μεθυλαμίνη, αλλά θέλω να μείνω στην επιλογή glycidate και να παράγω τη δική μου μεθυλαμίνη για να αποφύγω την εισαγωγή ελεγχόμενων ουσιών.

Παρεμπιπτόντως, όλοι ανακοινώνουν τιμές από 10 έως 50 ευρώ το κιλό, αλλά μόλις μιλήσεις μαζί τους, ανεβαίνουν στα 200 και πάνω το κιλό.

Λένε ότι είναι για να προσελκύσουν τους πελάτες, αλήθεια ή απληστία;

Δεν θέλω να παράγω αμέσως βιομηχανικές ποσότητες, οπότε δεν θα χρειαστώ βιομηχανικό εξοπλισμό.

Θέλω να είμαι σε θέση να παράγω μεθυλαμίνη και mdma, mdma από pmk-glycidate, οπότε θα χρειαστώ αυτό το πρόσθετο βήμα.

Χρειάζομαι τη σύνθεση, τον κατάλογο του απαιτούμενου εξοπλισμού και εξηγήσεις για κάποιον που έχει ελάχιστες έως καθόλου χημικές γνώσεις.

Αν δεν βρω τον χημικό μου εδώ, θα πρέπει να διαφθείρω έναν αθώο, γι' αυτό και το ρισκάρω πρώτα εδώ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
"Όσον αφορά τη μέθοδο, αν μπορείτε να προμηθευτείτε υψηλής ποιότητας, γνήσια PMK, ή αλλιώς MDP-2-P, τότε αυτό το σημείο εκκίνησης σας βάζει ήδη στα μισά του δρόμου προς τη νίκη. Από εκεί και πέρα, πρέπει απλώς να εκτελέσετε μια αναγωγική αμίνωση, όπως μέσω αμάλγασης χλωριούχου αργιλίου/μερκιούχου χλωριδίου σε νερό και μεθανόλη και παρουσία νιτρομεθανίου που στάζει αργά + PMK + περισσότερη μεθανόλη, και η εκτέλεση της αντίδρασης αρκετά θερμή για καλές τεσσεράμισι ώρες θα αποδώσει εξαιρετικό προϊόν με αρκετά υψηλές αποδόσεις μετατροπής. Στη συνέχεια, λίγος καθαρισμός μετά την αντίδραση και είσαι έτοιμος".

Το έχω βρει αρκετές φορές, μοιάζει με το πιο απλό και δημοφιλές, αν και το βρήκα με μεθυλαμίνη αντί για μεθυλαμίνη.

"αναγωγική αμίνωση, όπως μέσω αμαλγάματος χλωριούχου αργιλίου/μερκούριου σε νερό και μεθανόλη και παρουσία νιτρομεθανίου που στάζει αργά + PMK + περισσότερη μεθανόλη, και εκτέλεση της αντίδρασης αρκετά θερμή για καλά τεσσεράμισι ώρες"

Το ουσιαστικό μέρος με κάνει να σκέφτομαι: "Τι είναι αυτό;".

"Στη συνέχεια, κάποιο καθαρισμό μετά την αντίδραση", το ίδιο και γι' αυτό.

"Το Pmk-glycidate μπορεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να διασπαστεί εύκολα σε pmk απλά με παλινδρόμηση με υδροχλωρικό οξύ".

Το ίδιο και αυτό.

Και τέλος, η σύνθεση για την παραγωγή μεθυλαμίνης, εκτός αν δεν τη χρειάζομαι, φυσικά.

Quid pro quo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,131
Deals
1
Μπορείτε να βρείτε τα πάντα εδώ στο φόρουμ από τη σύνθεση μεθυλαμίνης μέχρι τις μεθόδους σύνθεσης MDMA με διαφορετικούς τρόπους. Σύνθεση MDP2NP από γλυκιδικό PMK https://chemforum.info/index.php?th...piperonal-glycide-ester-route-small-scale.24/ Ολική σύνθεση MDP2P (PMK) μέσω Safrole, Πλήρης σύνθεση MDMA από έλαιο sassafras, Σύνθεση MDMA από πιπερονυλομεθυλοκετόνη (PMK) με φορμαμίδιο και LAH. Κάθε χημικός χειρισμός που μπορείτε να μάθετε στο Εργαστήριο FAQ.