Question Δείκτες για το ποιους πωλητές πρέπει να εμπιστεύεστε

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας,

Αναρωτιέμαι πώς να καταλάβω, ποιους προμηθευτές να εμπιστευτώ. Γνωρίζω για τους "αξιόπιστους προμηθευτές" (υπάρχουν μόνο λίγοι) και για την υπηρεσία escrow.
Παρόλα αυτά, στο προφίλ του χρήστη, αναφέρει μόνο συμφωνίες (π.χ. 2), βαθμολογία αντίδρασης (17), σήματα (1), πόντους (3)... Πώς να το διαβάσω αυτό; Σημαίνει, ότι ο πωλητής έχει πουλήσει μέχρι στιγμής μόνο δύο φορές (2 συμφωνίες); Υπάρχει μια λίστα με πωλητές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι;

Ευχαριστώ!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ως πρώην ιδιοκτήτης επιχείρησης ταχυδρομικών παραγγελιών για 8 χρόνια, θα σας πω. Δεν έχουν τέλος οι askholes που θέλουν να τους εκπαιδεύσετε να γίνουν ανταγωνιστές σας δωρεάν. Πολλοί επιμένουν ότι είναι δικαίωμά τους να σπαταλούν το χρόνο σας με 100 ερωτήσεις και να μην αγοράζουν ποτέ τίποτα. Οι έμπειροι πωλητές δεν έχουν πολλά να πουν. Λέτε ό,τι θέλετε. Σας λένε αν το έχουν ή αν μπορούν να το αποκτήσουν. Πληρώνετε την εγγύηση. Παίρνεις το πράμα. Εσύ αποδεσμεύεις τα χρήματα. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να πεις. Ένας πωλητής σε αυτό το site δεν μου έστειλε μήνυμα κατά τη διάρκεια 5-6 συμφωνιών ούτε μία φορά.
Είναι λογικό να έχεις μια ερώτηση αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο πωλητής ξέρει την απάντηση ούτως ή άλλως. Το 90% των ισχυρισμών καθαρότητας στο σκοτεινό διαδίκτυο είναι λανθασμένοι. Πολλοί αναθεωρητές δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με την ουσία που αναθεωρούν. Δεν υπάρχουν απολυτότητες ή εγγυήσεις στον σκοτεινό ιστό. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ένα προϊόν χωρίς να είστε σε θέση να το δοκιμάσετε. "Αυτό το αισθάνομαι περίεργα" ή "είναι λίγο αδύναμο" δεν αρκούν Ένα ουσιαστικό κιτ αντιδραστηρίων και κάποια έρευνα είναι η ελάχιστη υποχρεωτική εργασία για το σπίτι

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Συγγνώμη για το spamming

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Το Simons αντιδρά ειδικά με τις αμίνες. Υπάρχουν 2 σκευάσματα του Simons. Το ένα έχει 2% αλδεΰδη και το άλλο 2% ακετόνη (στο μέρος Α) w/aldehyde αντιδρά σε πρωτογενείς αμίνες ( όπως amp ή mda) και με την ακετόνη αντιδρά σε δευτερογενείς αμίνες (meth και MDMA για παράδειγμα) Το Simons είναι μόνο ένα τεστ αμινών

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis Το προφίλ μου λέει 0 συμφωνίες, οπότε υποθέτω ότι μετράει μόνο όταν πουλάτε κάτι, επειδή έχω αγοράσει αρκετά πράγματα.
@leefork340 υπάρχουν "πωλητές εμπιστοσύνης" σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχω πάρει πολλά πράγματα από έναν από αυτούς. Ποτέ δεν είχα ούτε ένα θέμα από την πλευρά του. Μια φορά έκανα λάθος στη διεύθυνση κατά 1 αριθμό και έστειλα μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη αξίας 400 δολαρίων σε λάθος σπίτι.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Πραγματικά πόνεσε να χτυπήσω αυτή την " ολοκληρωμένη συμφωνία" όταν δεν πήρα τη μαλακία, αλλά ήταν δικό μου λάθος και ήταν ένα ακριβό λάθος εκ μέρους μου. Ακόμα δεν έχω πραγματικά ανακάμψει από μια οικονομική. Είμαι στην αγορά της 1/4 oz και σκατά ότι η παραγγελία ανακοίνωσε μεθαμφεταμίνη
Και δύο γραμμάρια κοκαΐνης.
. Και τα δύο από τα οποία πήρα από τον τύπο πριν και ήμουν ευχαριστημένος με επίσης ecstasy του

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah το νιώθω αυτό, αγόρασα 100 δολάρια αξίας διαφόρων ναρκωτικών (cat, molly, κλπ) από κάποιον και νομίζω ότι μπορεί να κατασχέθηκε αλλά πλήρωσα ούτως ή άλλως αφού χρειαζόταν τα χρήματα για την αποστολή. πήρα αριθμό παρακολούθησης και τα πάντα, έχει κολλήσει στην αποθήκη σάρωσης από τις 29... δεν φαίνεται καλό. ξέρω ότι 100 δεν είναι πολλά αλλά im broke lol

Λυπάμαι που σου συνέβη αυτό :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Λέω ότι πρέπει να παραγγείλετε και να ξοδέψετε κάποια χρήματα μέχρι να βρείτε τον πωλητή που ταιριάζει στις ανάγκες σας .και οι χαμηλές τιμές συνήθως προσφέρουν και κακή ποιότητα.
Ελέγξτε τις κριτικές :)