Question Δείκτες για το ποιους πωλητές πρέπει να εμπιστεύεστε

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας,

Αναρωτιέμαι πώς να καταλάβω, ποιους προμηθευτές να εμπιστευτώ. Γνωρίζω για τους "αξιόπιστους προμηθευτές" (υπάρχουν μόνο λίγοι) και για την υπηρεσία escrow.
Παρόλα αυτά, στο προφίλ του χρήστη, αναφέρει μόνο συμφωνίες (π.χ. 2), βαθμολογία αντίδρασης (17), σήματα (1), πόντους (3)... Πώς να το διαβάσω αυτό; Σημαίνει, ότι ο πωλητής έχει πουλήσει μέχρι στιγμής μόνο δύο φορές (2 συμφωνίες); Υπάρχει μια λίστα με πωλητές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι;

Ευχαριστώ!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik η ενότητα "deals" μετράει μόνο συμφωνίες με escrow, οπότε μπορεί να έχουν πουλήσει περισσότερα αλλά δεν θα εμφανιστούν γιατί το site δεν έχει τρόπο να το καταλάβει. like ive gotten shit off here before but it says my deals r 0 because its just free samples so i didnt need to pay.

Το reaction score είναι απλά το πόσα likes παίρνουν στις αναρτήσεις/απαντήσεις τους. βοηθάει να μετρηθεί πόσο αρεστοί είναι στην κοινότητα. δεν έχει μεγάλη σχέση με την πώληση αλλά μάλλον θα εμπιστευόμουν έναν έμπορο με υψηλότερο reaction score αφού δείχνει ότι είναι ολοκληρωμένος.

Νομίζω ότι τα σήματα είναι απλά πράγματα όπως "νέο μέλος", "μέλος" και "κάτοικος". όλοι έχουμε μόνο ένα, αλλά σας βοηθάει να καταλάβετε πόσο καιρό ο χρήστης είναι στον ιστότοπο. τα νέα μέλη είναι ενεργά για λιγότερο από ένα μήνα. τα μέλη είναι ενεργά για περίπου ένα μήνα. οι κάτοικοι είναι ενεργοί για τουλάχιστον 2 μήνες. υπάρχουν και άλλες κατηγορίες όπως νέοι πωλητές, πωλητές, κατασκευαστές πωλητές, κλπ, αλλά δεν ξέρω πολλά γι' αυτές. το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να παρουσιάσετε αποδείξεις (όπως το εργαστήριο που έχετε εγκαταστήσει) αν θέλετε να είστε κατασκευαστής πωλητής.

οι πόντοι δεν σημαίνουν πραγματικά τίποτα. απλά μικρά πράγματα όπως "αυτό το άτομο έχει 25 likes οπότε παίρνει 3 πόντους" ή κάτι τέτοιο. είναι χαριτωμένο αλλά δεν λέει πολλά lol. μπορείτε να δείτε ποιοι πόντοι είναι για ποιο "επίτευγμα" στο προφίλ τους αν σας ενδιαφέρει :3

αν θέλετε να ξέρετε ποιους πωλητές να εμπιστευτείτε, κοιτάξτε τις κριτικές. ακόμα και οι έμπιστοι πωλητές μπορεί να έχουν κακά προϊόντα μερικές φορές. λάβετε υπόψη όλες τις κριτικές αλλά αυτές με τις φωτογραφίες αξίζουν σίγουρα περισσότερο

ελπίζω να σας βοήθησε αυτό ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Ο έμπιστος πωλητής που θα βρίσκεται πάντα στη σκηνή είναι αυτός που ενδιαφέρεται για όλους τους τύπους πελατών του, αυτούς τους μικρούς επίσης. Η διαθεσιμότητα 12/7 θα πρέπει να είναι στάνταρ. Για μένα προσωπικά δεν παίρνω αυτούς τους "προμηθευτές" που δεν χρειάζονται επαφή με τους πελάτες τους. Κάποιος ίσως απλά θέλει να μιλήσει ή να ρωτήσει κάτι. Όχι μόνο χρήματα χρήματα χρήματα χρήματα χρήματα. Τα πάντα ΔΕΝ είναι πάντα για τα χρήματα. Καλή σας μέρα σε όλους

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ως πρώην ιδιοκτήτης επιχείρησης ταχυδρομικών παραγγελιών για 8 χρόνια, θα σας πω. Δεν έχουν τέλος οι askholes που θέλουν να τους εκπαιδεύσετε να γίνουν ανταγωνιστές σας δωρεάν. Πολλοί επιμένουν ότι είναι δικαίωμά τους να σπαταλούν το χρόνο σας με 100 ερωτήσεις και να μην αγοράζουν ποτέ τίποτα. Οι έμπειροι πωλητές δεν έχουν πολλά να πουν. Λέτε ό,τι θέλετε. Σας λένε αν το έχουν ή αν μπορούν να το αποκτήσουν. Πληρώνετε την εγγύηση. Παίρνεις το πράμα. Εσύ αποδεσμεύεις τα χρήματα. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να πεις. Ένας πωλητής σε αυτό το site δεν μου έστειλε μήνυμα κατά τη διάρκεια 5-6 συμφωνιών ούτε μία φορά.
Είναι λογικό να έχεις μια ερώτηση αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο πωλητής ξέρει την απάντηση ούτως ή άλλως. Το 90% των ισχυρισμών καθαρότητας στο σκοτεινό διαδίκτυο είναι λανθασμένοι. Πολλοί αναθεωρητές δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με την ουσία που αναθεωρούν. Δεν υπάρχουν απολυτότητες ή εγγυήσεις στον σκοτεινό ιστό. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ένα προϊόν χωρίς να είστε σε θέση να το δοκιμάσετε. "Αυτό το αισθάνομαι περίεργα" ή "είναι λίγο αδύναμο" δεν αρκούν Ένα ουσιαστικό κιτ αντιδραστηρίων και κάποια έρευνα είναι η ελάχιστη υποχρεωτική εργασία για το σπίτι

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
μια φορά παρήγγειλα από μια αγορά στο tor και ο πωλητής μου ζητούσε συμβουλές για τη ναυτιλία, περιττό να πω ότι ακύρωσα την παραγγελία lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Παρόλα αυτά του έδωσα κάποιες συμβουλές με βάση τη δική μου εμπειρία αποστολής προς/από τη χώρα μου, όμως, απλά δεν ενέπνευσε μεγάλη εμπιστοσύνη το γεγονός ότι δεν ήξερε αν η χώρα έπρεπε να αναγράφεται στο δέμα.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
επίσης ένα κιτ αντιδραστηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αν παραγγέλνετε από οποιαδήποτε πηγή, στο δρόμο ή στο διαδίκτυο δεν έχει σημασία, ακόμη και αν ο ίδιος ο πωλητής πιστεύει ότι το προϊόν είναι καθαρό, δεν έχετε ιδέα αν το προμηθεύτηκε από κάποιον άλλο που ισχυρίστηκε ότι ήταν καθαρό αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν, όσον αφορά την καθαρότητα δεν υπάρχει πραγματικά εύκολος τρόπος να το ελέγξετε αυτό στο σπίτι για τα περισσότερα φάρμακα, τουλάχιστον όχι χωρίς μια εγκατάσταση φασματοσκοπίας ή χρωματογραφίας.

Έχω δει κάποια καλά αποτελέσματα εξετάζοντας ορισμένες ενώσεις μέσω TLC, αλλά οι χρωματομετρικές δοκιμές είναι δύσκολο να προσδιορίσουν με ακρίβεια την καθαρότητα και θα σας δώσουν μόνο μια στρογγυλή εκτίμηση, αν πρέπει να κάνετε δοκιμή στο σπίτι, τουλάχιστον για την καθαρότητα της αμφεταμίνης θα συνιστούσα τη χρήση ανακρυστάλλωσης για καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά αν πρόκειται να ζυγίσετε δόσεις για κάποιο άλλο σκοπό, όπως πρεσάρισμα χαπιών.

Έχω ακούσει ότι κάποιοι είχαν καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας απλή ανάλυση σημείου τήξης για τον έλεγχο της καθαρότητας των θειικών αμφεταμινών.

Υπάρχουν επίσης φορητά φασματόμετρα μάζας, αλλά αυτά είναι πολύ ακριβά, κατάφερα να προμηθευτώ ένα σχετικά φθηνό ευτυχώς.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Τελευταίο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι, αν εξετάζετε αμφεταμίνες απλά να θυμάστε ότι παράγωγα όπως η μεθαμφεταμίνη και άλλα ισομερή αμφεταμίνης δεν μπορούν εύκολα να απομονωθούν χρησιμοποιώντας τις περισσότερες δοκιμές αντιδραστηρίων, ειδικά το πιο συνηθισμένο για τη δοκιμή αμφεταμινών, που είναι το αντιδραστήριο Marquis.

Εάν ανησυχείτε κυρίως για την υποκατάσταση της μεθαμφεταμίνης, τότε η μόνη χρωματομετρική δοκιμή που μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να δώσει κάποια διακριτή διαφορά θα ήταν το αντιδραστήριο Freohde, αλλά και αυτό εξακολουθεί να είναι αναξιόπιστο.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Έχω ακούσει για ένα αντιδραστήριο που ονομάζεται Simons και το οποίο μπορεί να είναι σε θέση να αποσαφηνίσει ένα αποτέλεσμα από ένα τεστ όπως το Marquis, καθώς υποτίθεται ότι δεν αντιδρά στις αμφεταμίνες της τυπικής σας ποικιλίας, αλλά εξακολουθεί να αντιδρά θετικά στη μεθαμφεταμίνη, αλλά δεν είμαι πραγματικά σίγουρος για την εγκυρότητα αυτού του ισχυρισμού και έχω τις αμφιβολίες μου, δεδομένου ότι εξακολουθεί να λειτουργεί μέσω της ανίχνευσης των ίδιων των αμινών, οπότε δεν νομίζω πραγματικά ότι θα υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Συγγνώμη για το spamming

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, είμαστε εδώ για να μάθουμε. Το αντιδραστήριο Marquis είναι 19/1 θειικό οξύ/φορμαλδεΰδη. Το έχω στο σπίτι.
Προτιμώ να χρησιμοποιώ την τιτλοδότηση για τον έλεγχο καθαρότητας, Ένα τεστ τήξης μπορεί να φανεί χρήσιμο όταν προσθέτετε τα αποτελέσματα της τιτλοδότησης. Ξέρετε, για παράδειγμα, ότι αυτή η κοκαΐνη τιτλοδοτήθηκε 70%, τώρα το τεστ τήξης μπορεί να σας δώσει μια ακριβή μέτρηση του σημείου τήξης των νοθευτικών ουσιών.
Το κρατάω αυτό στην κάρτα sd μου, ώστε να μπορώ να κάνω ένα σχέδιο για το ποια αντιδραστήρια μπορώ να χρησιμοποιήσω για την ταυτοποίηση των ναρκωτικών.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Είναι η αντίδραση της μεθαμφεταμίνης και της αμφεταμίνης πραγματικά τόσο κραυγαλέα με simons; Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο μηχανισμός ανίχνευσης για το εν λόγω αντιδραστήριο, αλλά δεν έχω ακούσει για αντιδραστήριο που να μπορεί να ξεχωρίσει αξιόπιστα τις διάφορες αμινικές ενώσεις, χωρίς πρόσθετες δοκιμές.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Α, καλά, έκανα κάποια έρευνα και ναι, ο Simon μπορεί πράγματι να αναγνωρίσει τις δευτεροταγείς και πρωτοταγείς αμίνες ξεχωριστά, κάτι που δεν γνώριζα.

Θα πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές με τα δείγματα μεθαμφεταμίνης που έχω αποθηκεύσει.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Όσον αφορά αυτόν τον ιστότοπο δεν είμαι σίγουρος καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ από πωλητή εδώ, και δεν είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έστελναν καν στη χώρα μου, αλλά στο παρελθόν έχω δει αρκετά συχνά μεθαμφεταμίνη να πωλείται ως 4MMC και Adderal, μέχρι και concerta ακόμη, προσωπικά δεν έχω καλές αντιδράσεις στη μεθαμφεταμίνη, το οποίο υποψιάζομαι ότι οφείλεται στην ικανότητά της να διασχίζει πολύ πιο εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, έχω διαγνωστεί με ΔΕΠΥ και ο κύριος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιώ αμφεταμίνες μη φαρμακευτικής προέλευσης οφείλεται στο γεγονός ότι έχω εμποδιστεί να πάρω τη συνταγή λόγω άλλης χρήσης ναρκωτικών για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Δεν παραγγέλνω συνήθως πιεσμένο Adderall η προτίμησή μου είναι Speed πιεσμένο στα δικά μου χάπια, μπορώ να ελέγξω τη δοσολογία και λειτουργεί καλά για τη ΔΕΠΥ μου στην εμπειρία μου, η κύρια ανησυχία μου είναι να πάρω κάτι σαν Συνθετικό Cathinone αντί για μια πραγματική αμφεταμίνη, Ακόμα και όταν εμπιστεύομαι έναν πωλητή συνήθως πάντα δοκιμάζω νέες αποστολές, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την αλυσίδα εφοδιασμού τους και αν είναι φτιαγμένο από τους ίδιους ή από άλλη πηγή που μπορεί να μην είναι ειλικρινής για αυτούς, και δυστυχώς έχω συναντήσει πολύ λίγους πωλητές που ελέγχουν ενεργά το δικό τους προϊόν για προσμίξεις ή κομμένα φάρμακα.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Με βάση αυτά που έχω δοκιμάσει και αυτά που έμαθα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη φαρμακολογία, υπάρχει μικρή αποτελεσματική διαφορά μεταξύ του speed και του adderal όταν η αμίνη αναγράφεται σωστά, με τη σωστή δοσολογία οι επιδράσεις του speed είναι περίπου ίσες, το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένω μήνες για την αναπλήρωση και μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ άλλα μη διεγερτικά ψυχαγωγικά ναρκωτικά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για ένα τυχαίο τεστ ναρκωτικών από το γιατρό μου και να χάσω τη συνταγή του adderal.

Η ταχύτητα είναι επίσης απλά πολύ φθηνότερη για το εύρος της δοσολογίας που συνήθως εμπίπτω, 1 γραμμάριο αξιοπρεπούς ταχύτητας μπορεί να μου κάνει περίπου 20-30 μεμονωμένα χάπια ανάλογα με τη δοσολογία που έχει οριστεί με το ίδιο επίπεδο επιδράσεων όπως το adderal, για ένα κλάσμα της τιμής.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Το Simons αντιδρά ειδικά με τις αμίνες. Υπάρχουν 2 σκευάσματα του Simons. Το ένα έχει 2% αλδεΰδη και το άλλο 2% ακετόνη (στο μέρος Α) w/aldehyde αντιδρά σε πρωτογενείς αμίνες ( όπως amp ή mda) και με την ακετόνη αντιδρά σε δευτερογενείς αμίνες (meth και MDMA για παράδειγμα) Το Simons είναι μόνο ένα τεστ αμινών

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Έτσι, οι πωλητές με πολλές πωλήσεις και πλειοψηφία θετικών κριτικών (όχι πολλές αρνητικές κριτικές από τον τελευταίο καιρό. ) Αυτοί είναι πάντα ένα καλό στοίχημα. Μου αρέσει να γνωρίζω αν ο πωλητής είναι κάπως ενεργός, οπότε στέλνω μια ερώτηση BS που μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή όχι. Οι πωλητές δεν θέλουν να περάσουν 6 ώρες απαντώντας σε μηνύματα. Ένα παράδειγμα θα ήταν "Είναι το χόρτο σας υπαίθρια καλλιέργεια;". Τελευταία χρήση του escrow. Αυτό είναι το δίχτυ ασφαλείας σας. Εάν δημιουργήσετε μια καλή έκθεση με τον πωλητή σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε απευθείας συμφωνίες. Απλά να ξέρετε ότι μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis Το προφίλ μου λέει 0 συμφωνίες, οπότε υποθέτω ότι μετράει μόνο όταν πουλάτε κάτι, επειδή έχω αγοράσει αρκετά πράγματα.
@leefork340 υπάρχουν "πωλητές εμπιστοσύνης" σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχω πάρει πολλά πράγματα από έναν από αυτούς. Ποτέ δεν είχα ούτε ένα θέμα από την πλευρά του. Μια φορά έκανα λάθος στη διεύθυνση κατά 1 αριθμό και έστειλα μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη αξίας 400 δολαρίων σε λάθος σπίτι.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ναι το ίδιο, αγόρασα κάτι και ο μετρητής της συμφωνίας μου δεν άλλαξε. ρώτησα τον heisenberg γι 'αυτό και είπε ότι ανεβαίνει μόνο αν είστε ο πωλητής. sucks but whatever ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Πραγματικά πόνεσε να χτυπήσω αυτή την " ολοκληρωμένη συμφωνία" όταν δεν πήρα τη μαλακία, αλλά ήταν δικό μου λάθος και ήταν ένα ακριβό λάθος εκ μέρους μου. Ακόμα δεν έχω πραγματικά ανακάμψει από μια οικονομική. Είμαι στην αγορά της 1/4 oz και σκατά ότι η παραγγελία ανακοίνωσε μεθαμφεταμίνη
Και δύο γραμμάρια κοκαΐνης.
. Και τα δύο από τα οποία πήρα από τον τύπο πριν και ήμουν ευχαριστημένος με επίσης ecstasy του

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah το νιώθω αυτό, αγόρασα 100 δολάρια αξίας διαφόρων ναρκωτικών (cat, molly, κλπ) από κάποιον και νομίζω ότι μπορεί να κατασχέθηκε αλλά πλήρωσα ούτως ή άλλως αφού χρειαζόταν τα χρήματα για την αποστολή. πήρα αριθμό παρακολούθησης και τα πάντα, έχει κολλήσει στην αποθήκη σάρωσης από τις 29... δεν φαίνεται καλό. ξέρω ότι 100 δεν είναι πολλά αλλά im broke lol

Λυπάμαι που σου συνέβη αυτό :c