- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Αναφορά της εμπειρίας εδώ. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες, συγγνώμη που χάλασε η κάμερα στο τηλέφωνό μου. Ήμουν λίγο ανυπόμονος και νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό στην αρχή, αφού χρειάστηκε ένα λεπτό για να προλάβει ο Glitchy να τα βρει όλα, αλλά μετά την αναμονή το φως έλαμψε. Είμαι ένας πολύ έμπειρος χρήστης καθινόνης, διάολε έχω φτιάξει ένα ζευγάρι ο ίδιος, αλλά δεν είχα ποτέ την ευχαρίστηση να δοκιμάσω μεφεδρόνη. Το δείγμα χρειάστηκε περίπου 8 ημέρες για να φτάσει στις ΗΠΑ. Μόλις έφτασε, έπρεπε να το δοκιμάσω. Ζύγισα 0,22 g και το έλιωσα σε 1,5 ml νερό και πήγα για βύσμα αντί να χρησιμοποιήσω βελόνα την πρώτη φορά. Πήρε ένα καλό 15 λεπτό για να ξεκινήσει πλήρως, αλλά είναι πολύ σαν το MDMA, αλλά λίγο λιγότερο ενσυναίσθητο, ελλείψει καλύτερης λέξης. Για λόγους αναφοράς, είμαι 31 ετών, έχω ξεφύγει από τον πλήρη εθισμό στην ηρωίνη, το κρακ και οτιδήποτε μπορούσα να βρω, ειδικά τις καθινόνες, για περίπου 1,5 χρόνο μετά από βαριά χρήση για 13 χρόνια. Τώρα είμαι καλά με περιστασιακές διασκεδαστικές στιγμές. Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα με οποιοδήποτε ναρκωτικό, οπότε αυτό λέει πολλά. Η κοπέλα μου δεν το έκανε αλλά το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ αν καταλαβαίνετε τι λέω . Θα μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο με φίλους και θα συνεχίσω τα εγχειρήματα εδώ τον εαυτό μου. Ο φίλος μου δοκίμασε επίσης λίγο και ήταν αναμμένος.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 40