Question φθοριούχες αμφεταμίνες

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Ποιες αμφεταμίνες μπορούν να εισπνευστούν; Στο psyconautwiki υπάρχουν κάποιες που παρουσιάζουν διογκωμένη κατανάλωση και άλλες όχι; Έχω 3-fma που μου έδωσαν κατά λάθος και όταν διογκώνεται είναι πολύ επώδυνο και στο wiki δεν έχει διογκωμένη κατανάλωση. Έκαναν λάθος στην παραγγελία. Αγόρασα σφαιρίδια. Καμία σύσταση; Έχω να χρησιμοποιήσω αμφεταμίνη περίπου 6 χρόνια και δεν θυμάμαι αν πονούσε τόσο πολύ.

Ίσως η μύτη μου έχει σπάσει από την κοκαΐνη που έχω πάρει όλο αυτό το διάστημα.

Αρέσει σε κανέναν το θέμα της RC; Το ανακάλυψα πρόσφατα και μου τράβηξε την προσοχή. αλλά τα χάπια, για να αγοράσω 3fma αγοράζω πραγματική αμφεταμίνη που είναι φθηνή

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Διάβασα σε ένα βιβλίο ότι κάποιος είχε πολύ καθαρό 4-φθορο, δύο φορές καθαρισμένο και δεν είχε καμία ενόχληση με το θειικό. η αντίστοιχη αλδεΰδη και το προπένιο όμως... κοντά στο χλωριούχο βενζίλιο αν είναι σε ζεστό διάλυμα.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
και πώς μπορώ να το καθαρίσω; Αν είναι πολύ περίπλοκο, μπορώ να το κρυσταλλώσω;

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Αν μιλάμε για απόσταξη με ατμό του FB που πραγματοποιείται χωρίς ακριβό εργαστηριακό εξοπλισμό, εννοώ με ένα βασικό κιτ απόσταξης + θερμαντική πλάκα + συμπιεστή κενού, πόσος χρόνος απαιτείται συνήθως για την απόσταξη 500 ml του FB και ποια είναι η αναμενόμενη απόδοση σε ποσοστό; Πιθανώς η θερμοκρασία της επιφάνειας πρέπει να ελέγχεται μεταξύ 110-130, σωστά;

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Δεν μπορώ να πω ακριβώς, αλλά η βασική είναι το μόνο που χρειάζεστε, δεν χρειάζεται κενό. άλλωστε δεν έχω αποστάξει ποτέ 500ml βάσης (εξαιρουμένων των διαλυτών).
Οι απώλειες είναι πρακτικά 0 γιατί στην πραγματικότητα απομακρύνεις τις προσμίξεις και τον διαλύτη σου, όχι το προϊόν. σχετικά με το θέμα αυτό έχω δοκιμάσει τόσο υπό ροή N2 όσο και υπό ατμοσφαιρική και δεν έχει μεγάλη διαφορά.
Το RM σας θα πάει μέχρι 110 περίπου το πολύ ανάλογα με τις υδατοδιαλυτές προσμίξεις, δεν έχω ιδέα για την επιφανειακή θερμοκρασία της πλάκας, η θερμοκρασία μετριέται με αισθητήρα στο εσωτερικό συνήθως, η επιφάνεια της πλάκας δεν σας λέει και πολλά.
Είναι σημαντικό αν χρησιμοποιείτε πλάκα να τυλίξετε τη συσκευή σας με αλουμινόχαρτο για να μονώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, για γρήγορα και απροβλημάτιστα αποτελέσματα ολόκληρη η εγκατάστασή σας πρέπει να είναι ζεστή μέχρι το σημείο στο οποίο ο συμπυκνωτής αρχίζει να ψύχει τους ατμούς.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Γεια σας, έκανα έναν καθαρισμό με IPA, δημοσίευσα στο νήμα καθαρισμού αμφεταμίνης, αν κάποιος θέλει να το παρακολουθήσει και να μου δώσει ένα χεράκι