- Reaction score
- 3
έχω δει το σύστημα πληρωμής δειγμάτων, αλλά δεν καταλαβαίνω ότι ο αγοραστής πληρώνει τα χρήματα, οπότε τι συμβαίνει αν το προϊόν δεν φτάσει στο χέρι του, δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτό το μέρος, επειδή ο πωλητής παίρνει τα χρήματα από τα τελικά στάδια
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Εναπόκειται στον αγοραστή να αποφασίσει πότε θα αποδεσμεύσει τα χρήματα στον πωλητή. Διαφορετικά, ο διαχειριστής καλείται στη συμφωνία
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Η ποινή για την εισαγωγή μιας χημικής ουσίας στη χώρα αρχίζει με 10 χρόνια φυλάκισης, δεν νομίζετε ότι είναι φυσιολογικό να στήνω αυτά τα σενάρια; Κατά τη συναλλαγή με τον πωλητή, θα του δώσω τόσο τα χρήματά μου όσο και τη διεύθυνσή μου. Αν το προϊόν δεν φτάσει σε μένα, θα χάσω τα χρήματά μου. αν ο άνθρωπος στείλει το προϊόν αλλά κολλήσει στο τελωνείο, θα χάσω τα χρήματά μου και θα πάω φυλακή, δεν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα;
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,751
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Όταν αγοράζετε ή πουλάτε κάτι απαγορευμένο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων ή/και ελευθερίας. Πρέπει να σκεφτείτε κάθε βήμα πριν αγοράσετε κάτι και να έχετε επίγνωση των κινδύνων. Προετοιμάστε τη διεύθυνση που δίνετε στον πωλητή. Το σύστημα μεσεγγύησης που διαθέτουμε δεν εγγυάται ότι δεν θα έχετε προβλήματα με τις διωκτικές αρχές. Ρωτήστε τους χρήστες του φόρουμ για το πώς να ψωνίζετε για να ελαχιστοποιήσετε τους πιθανούς κινδύνους.