Question μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζομαι για να λειτουργήσω ένα παράνομο εργαστήριο ναρκωτικών [Διάβασα το PDF αλλά δεν μπορώ να καταλάβω.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
θέλω να μάθω τι χρειάζομαι για να λειτουργήσω ένα παράνομο εργαστήριο ναρκωτικών Έχω διαβάσει το PDF σχετικά με τα παράνομα εργαστήρια ναρκωτικών αλλά μου είναι δύσκολο να το καταλάβω
Οι εξηγήσεις θα με βοηθούσαν πολύ.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
μπορείτε να πείτε ποια χημική ουσία είναι ακριβή από αυτόν τον κατάλογο; Αυτά τα αντιδραστήρια είναι επίσης αρκετά ασφαλή και νόμιμα.
  • 100 g γλυκιδικοί αιθέρες BMK (cas 80532-66-7, cas 41232-97-7, cas 5449-12-7),
  • ~20 g NaOH ή KOH,
  • ~80 ml HCl (35%) ή 100 ml H2SO4 (45%),
  • ~600 ml DCM ή πετρελαϊκός αιθέρας,
  • ~100 g MgSO4 ή Na2SO4,
  • ~500-600 ml απεσταγμένο νερό,
  • ~ 50 g NaCl (προαιρετικά),
Ποια εικόνα εννοείτε;
Δίνει πηγή με απάντηση για τυπική ερώτηση, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πολύ εύκολο να κάνουν ερώτηση όπως "Τι είναι το α-έλαιο ή τι είναι η φιάλη στρογγυλού πυθμένα" αντί να χρησιμοποιούν το google. Φυσικά δεν θα γράψω την ίδια εξήγηση πολλές φορές. Μερικές φορές πρέπει να βρείτε απαντήσεις μόνοι σας αντί να ζητάτε απαντήσεις με αφρό γύρω από το στόμα σας.
Μπορείτε να βρείτε τον προμηθευτή του p2np μέσω του φόρουμ BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Λάθος αρχή,αν αυτό είναι ένα stumbelnlock,ο άνθρωπος σκέφτεται τι έρχεται πιο πάνω και αν είναι το πράγμα σου,δεν είναι αστείο φίλε,να είσαι ασφαλής και να πάρεις περισσότερες πληροφορίες,δεν μου αρέσει να διαβάζω ότι ένας άλλος φίλος ανατινάχτηκε ή έκαψε το πρόσωπό του af,δεν είναι αστείο,είναι μια πραγματικά επικίνδυνη δουλειά,σε παρακαλώ μην το υποτιμάς,im δεν λέω να μην το κάνεις,σε παρακαλώ κάνε περισσότερο reaserge για εσένα toutch κάτι,
Το εννοώ σαν φίλος που έχει καλές προθέσεις και θέλει να σε δει να πετυχαίνεις σε αυτό.
Να είσαι ασφαλής.