Question μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζομαι για να λειτουργήσω ένα παράνομο εργαστήριο ναρκωτικών [Διάβασα το PDF αλλά δεν μπορώ να καταλάβω.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
θέλω να μάθω τι χρειάζομαι για να λειτουργήσω ένα παράνομο εργαστήριο ναρκωτικών Έχω διαβάσει το PDF σχετικά με τα παράνομα εργαστήρια ναρκωτικών αλλά μου είναι δύσκολο να το καταλάβω
Οι εξηγήσεις θα με βοηθούσαν πολύ.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Πρώτα απ' όλα η βούληση για έρευνα είναι η πιο σημαντική. Αυτό το φόρουμ προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και που θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας, ειδικά όταν σκέφτεστε να στήσετε μια επιχείρηση που θα μπορούσε να τερματίσει τη ζωή σας ως ελεύθερος άνθρωπος.

Επιπροσθέτως των αναρτήσεων του G.Patton, ίσως βοηθήσει και αυτό:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Απλώς χρειάζεται χρόνος και μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές πτυχές.

Δεν αφορά μόνο τον εξοπλισμό ή τις χημικές γνώσεις, αλλά και τη δημιουργία σωστών υποδομών για την αλυσίδα εφοδιασμού και κυρίως την εφαρμογή της ασφάλειας για να μην πιαστείτε στα πράσα.

Πάρτε το χρόνο σας

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Αν χρειάζεται να κάνετε αυτή την ερώτηση, οι πιθανότητες είναι ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψετε την καθημερινή σας εργασία. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Γιατί αυτές οι ηλίθιες ερωτήσεις απαντώνται και οι καλές ερωτήσεις αγνοούνται. Προσπαθείτε να καλλιεργήσετε μια κουλτούρα που να ταΐζει με το κουτάλι τους ηλίθιους;

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Νομίζω ότι ειδικά οι ερωτήσεις αρχάριων χρειάζονται κάποιες άμεσες συμβουλές όπως οι παραπάνω για να εγγυηθούν μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ποιες από τις ερωτήσεις σας δεν απαντήθηκαν; Ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
52 μόνο σε αυτό το θέμα

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Απ' όσο κατάλαβα υπάρχουν και άλλα προβλήματα στο πλαίσιο αυτού του θέματος, όπως η βασική κατανόηση της χημείας (την οποία στερούμαι κι εγώ, σε ένα βαθμό) όσων εκτελούν αυτή τη διαδρομή ή δεν ακολουθούν 100% τις συμβουλές.

Απ' όσο κατάλαβα, ο τρόπος απόκτησης του P2P εξηγήθηκε αρκετά καλά στο θέμα αυτό και μπορούσε να εκτελεστεί επιτυχώς, ενώ ο τρόπος από το P2P στο τελικό προϊόν αναφέρθηκε επίσης, αλλά δεν μπόρεσε να εκτελεστεί μέχρι στιγμής από τους συμμετέχοντες στο νήμα που παρέπεμψες. Ειδικά για την αντίδραση Leuckart, υπάρχει μια λεπτομερής αναφορά στο φόρουμ.

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, θυμάμαι μόνο ότι αυτή η ανάρτηση δεν ήταν 100% επιτυχής για όλους ακόμα για διάφορους λόγους. Αλλά όχι απαραίτητα επειδή δεν απαντήθηκαν όλες οι σημαντικές ερωτήσεις

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Το P2P είναι εξαιρετικής ποιότητας
Το N-formy είναι εξαιρετικής ποιότητας
Όλες οι ερωτήσεις που τίθενται σε αυτό το θέμα είναι για το επόμενο βήμα
Ξέρω ότι υπάρχουν (6 άτομα) που περιμένουν συμβουλές μόνο για το τελευταίο βήμα.
Και όπως διάβασα εδώ πριν από μερικές ημέρες
η απάντηση είναι ήδη αναρτημένη, αλλά χρειάζεται μόνο αποκωδικοποίηση για τον κανονικό χρήστη.

Μηδέν χρήστες εδώ μπορούν να αποκωδικοποιήσουν αυτή την εικόνα.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Γεια σας, να σέβεστε όλα τα μέλη του φόρουμ και να είστε ευγενικοί παρακαλώ. Δεν δεχόμαστε αγενή επικοινωνία στο φόρουμ μας. Όλοι αξίζουν να βοηθηθούν εδώ.
Υπάρχουν ίδιες ερωτήσεις, έχω ήδη περιγράψει αυτό το θέμα σε ανεξάρτητο θέμα P2P σύνθεση από γλυκιδικούς αιθέρες BMK

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Γεια σας κύριε @G.Patton η διαδρομή που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε είναι για παραγωγή μικρής κλίμακας.
Πολύ ακριβές χημικές ουσίες και υψηλό ρίσκο για την αγορά αυτών των χημικών ουσιών.

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδρομή σύνθεσης εδώ στην εικόνα .
αν κάποιος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει αυτή την εικόνα, είναι δυνατόν τότε να γίνει Α-έλαιο από όλα τα νόμιμα προϊόντα
δεν απαιτούνται πολύ τοξικές χημικές ουσίες και ο φθηνότερος τρόπος δημιουργίας του .
Αυτό ονομάζεται πρόοδος.
Καταλαβαίνω ότι οι πωλητές χημικών ουσιών δεν τους αρέσει αυτή η διαδρομή.
Είναι λογικό.
Αλλά είμαι εδώ για να το μάθω με τον νόμιμο τρόπο χωρίς υψηλά καταγεγραμμένες χημικές ουσίες που είναι τοξικές και απαγορευμένες και εκεί για υπερτιμημένες

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που απαντούν πραγματικά σε μια ερώτηση.
Έχω βαρεθεί τις απαντήσεις που παραπέμπουν σε άλλα νήματα. Αυτό δεν είναι καθόλου απάντηση, αλλά μόνο καλό για να δημιουργηθεί σύγχυση.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν η ίδια ερώτηση τίθεται πολλές φορές
αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Και οι απαντήσεις είναι πάντα χωρίς υποχρέωση.

ps: συγγνώμη, νόμιζα ότι ήμουν στο θέμα του Α-έλαιου από τον saul

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Νομίζω ότι από τη στιγμή που θέλετε να κάνετε τη διαδρομή που κάνουν οι περισσότεροι χημικοί στην Ολλανδία σε μεγάλα εργαστήρια (εκτός από τις καταλυτικές διαδρομές υδρογόνωσης), θα πρέπει να ασχοληθείτε με πολύ περιορισμένες χημικές ουσίες. Από την εμπειρία μου, οι πηγές OTC το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν την όλη διαδικασία πιο χρονοβόρα, να κάνουν τις διαδρομές λιγότερο κλιμακούμενες και μερικές φορές τείνουν ακόμη και να κοστίζουν περισσότερο.

Αν ψάχνετε για έναν πιο ''νόμιμο'' τρόπο παρασκευής freebase ή speed, γιατί να μην εξετάσετε τη διαδρομή NaBH4/CuCL2;
Πρέπει να καταλάβετε και την ομάδα εμπειρογνωμόνων σε αυτό το φόρουμ, όταν πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις χιλιάδων ανθρώπων αλλά έχουν αναρτηθεί αλλού, είναι πιο εύκολο να συμβουλεύσετε να ελέγξετε πού αναρτήθηκαν οι αρχικές πληροφορίες.

Σε γενικές γραμμές όλα όσα χρειάζεσαι για τη διαδρομή σου είναι ήδη εδώ σε αυτό το φόρουμ.

1. Σύνθεση P2P από γλυκιδικούς αιθέρες BMK
2. 1-Phenyl-2-propanone (P2P) Αμινοποίηση Leuckart σε αμφεταμίνη και μεθαμφεταμίνη. Μικρή κλίμακα.

Επίσης, υπάρχουν κάποιοι τακτικοί χρήστες, εκτός από την ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχουν εμπειρία σε αυτό και θα μπορούσαν να ζητηθούν συμβουλές για αυτό, εάν είναι απαραίτητο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Το Nabh4 είναι απαγορευμένο κύριε και το P2nP είναι στην κορυφή κάθε λίστας παρακολούθησης
Επίσης, αυτή η διαδρομή είναι πολύ ακριβή .
Έχετε κάνει λάθος τα μεγάλα εργαστήρια δουλεύουν με νόμιμα προϊόντα αν μπορούν επειδή είναι κανονικά τιμολογημένα και νόμιμα
γιατί νομίζετε ότι το apaan ήταν το χημικό NR 1 από το 2009 μέχρι το 2018 επειδή ήταν νόμιμο και φθηνό 20€/κιλό για να το αγοράσεις

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Το P2nP ελέγχεται σαν την κόλαση, ακόμη και οι πολωνικοί πωλητές δεν το αναφέρουν πλέον στον ιστότοπό τους εξαιτίας αυτού του

μπορείτε να το αγοράσετε, αλλά μόνο αληθινά ιδιωτικά μηνύματα για τους πελάτες που επιστρέφουν και δεν το βλέπουν πια στη λίστα.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
χμμ ποια είναι η τιμή-στόχος ανά λίτρο freebase;
Αυτή η διαδρομή θα μπορούσε να εκτελεστεί για 300EUR/λίτρο, για τους απλούς ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν τόνους πρόδρομων ουσιών θα κοστίσει περίπου 600EUR/λίτρο που εξακολουθεί να είναι εντάξει
Είμαι βέβαιος ότι τα εργαστήρια που το κάνουν, δεν μοιράζονται τις ακριβείς διαδρομές τους. Ειδικά όχι στο διαδίκτυο.
Από πού το πήρατε αυτό; Θα μπορούσα εύκολα να αναφέρω ένα σωρό πωλητές P2NP αυτή τη στιγμή που το πωλούν δημόσια, καθώς δεν είναι παράνομο

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al οι απαντήσεις σας είναι σωστές και το P2nP εξακολουθεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι αποθηκευμένο για να παραγγείλετε .
ο μεγαλύτερος πωλητής στην Πολωνία από το P2nP πρόσφατα δεν αναφέρεται πλέον.
επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τη γραμμή αναζήτησης, δεν υπάρχουν στοιχεία για να βρείτε πια.
Υποθέτω ότι έχουν κάποιο λόγο γι' αυτό.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ναι, υποθέτω ότι έχετε δίκιο.

Δεν θα αγόραζα όμως ποτέ P2NP online, υπάρχουν εξαιρετικές εναλλακτικές επιλογές για να πάρετε στα χέρια σας το προϊόν