Proč není amfetamin ve formě šťavelanové soli

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Proč není amfetamin ve formě šťavelanové soli

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Můžete vytvořit oxalátovou sůl aminů, ale myslím, že je to trochu složitější, mohla by to být dobrá alternativa k hcl, ale pokud vám ve výrobku zůstane nějaká kyselina oxalátová, je toxická

Aminová volná báze byla rozpuštěna v pětinásobném objemu suché IPA a po kapkách přidána k 1 eq bezvodé kyseliny šťavelové rozpuštěné v IPA. V některých případech se přímo nevytvořila žádná pevná látka. Přidán 3x objem etheru jako a teh erlenmeyer umístěn do mrazáku. O hodinu později se vytvořila objemná nadýchaná bílá sraženina. Ta byla vakuově zfiltrována a nabídla pevnou látku podobnou gelu. Ta byla tritrována v éteru a vysušena odsáváním a poté ve vakuu. Výtěžnost se pohybovala mezi 60 a 95 %.
Odpařením filtrátu se získá olejovitý materiál, který po zakrytí éterem a vložení do mrazničky zkřehne. Opětovnou krysatlizací IPA:éterem se odstraní poslední stopy kyseliny šťavelové.

Touto metodou lze také vytvořit citráty
Místo IPA můžete zkusit použít ethylacetát.

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Děkuji za trpělivost s odpovědí, ve skutečnosti jsem se do této fáze ještě nedostal. V současné době zažívám neúspěch v procesu extrakce efedrinu z efedrinu pomocí efedrinu.

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
To je v pořádku, pokud jde o extrakci z efedry, nemohu vám pomoci, protože jsem to nikdy sám nedělal, ani jsem o tom moc nepátral.

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Mám odvážný nápad: Protože Ephedra sinica při rozpuštění v horké vodě neustále uvolňuje efedrin, bylo by možné směs Ephedra sinica, jódu, červeného fosforu a vody zahřívat přímo pod refluxem po dobu 24 hodin? Mohl by výsledný produkt potenciálně poskytnout přímo metamfetamin ve volné formě?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Možná bude mít nízkou výtěžnost s množstvím organických vedlejších produktů a kdo ví jakých vedlejších reakcí, vůbec bych nedoporučoval

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Děkuji, ale s mými současnými omezenými zdroji asi nebudu schopen vytvořit žádný užitečný produkt. V současné době nejsem schopen z rostliny efedrinu účinně extrahovat ani prekurzor efedrinu.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Vyzkoušejte jiné cesty, možná zkuste extrahovat efedrin nebo pseudoefedrin z pilulek

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Naše země nemá přístup k takovým lékům a mnoho rozpouštědel je omezeno. V současné době se zdá, že nejschůdnější možností je extrahovat efedrin z rostliny efedrin a poté postupovat moskevskou cestou s použitím jódu a červeného fosforu v refluxu. Následnou překážkou je však získání plynné kyseliny chlorovodíkové a nejsem si jist, jak postupovat. Máte nějaké návrhy ohledně plynné kyseliny chlorovodíkové? Může bezvodý síran vápenatý a kyselina šťavelová vytvářet plynnou kyselinu chlorovodíkovou? Jediná kyselina, ke které mám přístup, je kyselina šťavelová, proto jsem se ptal na šťavelanové soli. a jediné dostupné rozpouštědlo pro extrakci je petrolether a nevím, zda může přímo nahradit chloroform nebo toluen pro použití.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Nedoporučoval bych, aby s hcl(g) takto zacházelo mnoho začínajících chemiků, kteří zemřeli, k výrobě plynného hcl byste potřebovali kyselinu sírovou.

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Bez plynné kyseliny chlorovodíkové, i kdyby se podařilo získat volnou bázi metamfetaminu, by bylo obtížné ji vykrystalizovat. Máte nějaké další návrhy? Kyselina sírová je omezená a pro mě nedostupná k získání.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Zkoušeli jste to sami a mohli byste třeba poskytnout nějaké obrázky výsledného produktu?

Našel jsem to na jiném fóru, kde se uživatel také zmínil o možnosti použít ve stejném postupu místo kyseliny šťavelové kyselinu citronovou :)

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Záleží na tom, v jaké zemi se nacházíte

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Lze provést krystalizaci pomocí titrace roztoku kyseliny chlorovodíkové?

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Ano, můžete ji krystalizovat v éteru s kyselinou chlorovodíkovou.

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
A jéje, éter je také regulován, lze tedy použít petrolether?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Místo éteru můžete provést rekrystalizaci s dvojím rozpouštědlem s ipa a acetonem, můžete ji také provést pouze v acetonu, pokud chcete, nemusí být bezvodý.

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Mám přístup pouze k petroletheru, mohu ho použít?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
57
U může dělat sůl, ale amphetamine hcl

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Dobrý den, máte zkušenosti s výrobou amfetaminu hcl nebo nějaké informace o jeho výrobě?