ačkoli, jiný uživatel na tomto webu (zapomněl jsem kdo, nechci vám ukrást pozornost nebo tak něco) říkal, že můžete použít domácí drogové testy lol, stačí smíchat vzorek s vodou a dát ho do určeného kelímku (nebo do něj vložit proužek/tyčinku/cokoli, podle toho, jaký test děláte. prostě to udělejte, jako byste do něj čůrali) a mělo by vám to říct, jaké drogy váš vzorek obsahuje (z drog, které testuje ofc). Jediným problémem je, že vám to neřekne nic o příměsích, jen to dokáže odhalit přítomnost požadované drogy (nebo možná i jiných drog při screeningu, například když tímto způsobem testujete slisovaný adderall a pak je pozitivní na opioidy). tato metoda má své potenciální využití (i když jsem to osobně nikdy nedělal), ale nemyslím si, že je super účinná. přesto stojí za pokus, pokud si nemůžete dovolit testovací sadu, možná to někdy zkusím, idk lol ^^;
tento příspěvek je také poprvé a naposledy, co jsem o tom slyšel, takže pokud někdo jiný testoval tuto metodu lmk, pokud to funguje. pokud to není úplně k ničemu, pak to alespoň stojí za zvážení imo