Na YT je video, ve kterém NileRed získá z ebaye relativně čistý vzorek "mandlového esenciálního oleje" nebo tak nějak a tvrdí, že je dostatečně čistý na to, aby se dal použít -tak, jak je- v reakcích, ale přesto pokračuje v jeho čištění. Fester říká, že se má na několik minut spustit vakuum, aby se odstranil HCN. Je zmíněno, že BAE/benzaldehyd je v USA kontrolovaná látka, což je legrační, protože jsem včera v obchodě doslova popadl malou lahvičku BAE, kde je jako jediná složka uveden: benzaldehyd. Uvědomuji si, že na papíře to zní lépe.
Je mi líto, příteli Frite, ale nejsem schopen pochopit, co říkáš. To, co jsi viděl a rozhodl se, že je nebo není praktické pro tebe nebo kohokoli jiného, nemusí nutně platit pro všechny. Snažím se rozjet výrobu, bratře, jestli víš, co tím myslím, a to, co mi zatím brání, je nedostatek určité ingredience. Zatím mám jako poslední možnost Ma Huang , ale ani se nesnažím jít touto cestou, pokud nemusím. Mojí hlavní prioritou v tuto chvíli i do budoucna je nepřitahovat pozornost a nezanechávat po sobě vůbec žádnou stopu.
Pokud by člověk chtěl zvýšit produkci, je to podle Festera schůdná alternativa od nákupu pilulek nebo extrakce rostlin. Pokud by někdo chtěl začít 5Gal kbelík nebo dva pro kvašení benzaldhydu, kontiuálně, žádné z vybavení, o kterém mluvíte, není nutné, a náklady na melasu/cukr/kvasnice/BAE pro mě nejsou relevantní. I když destilační/refluxní přístroj atd. by byl pěkný a užitečný, zatím tam nejsem.
Extrakce L-PAC je poměrně jednoduchá (podle tohoto přehledu v somm). Přefiltrujte rmut a použijte toluenový nebo éterový výplach, abyste ho vytáhli a odpařili. Snažím se tento proces dotáhnout až k efedrinu, takže dalším krokem je použití methylaminu k redukci. Pokud se to už někde dělalo a dělá, tak o tom nikdo moc nemluví a zdá se, že ani moc neví, co jsem schopen najít. Odpusťte mi, že hledám upřesnění a beru všechno s rezervou, navzdory všemu ohýbání a pouličnímu věhlasu. Jak jsem řekl, v každém případě se při třídění všeho hodně učím. Děkuji vám za váš čas a příspěvky. o7