- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 8
Protřepat a upéct. Přátelé, kteří k tomu máte návrhy, můžete je napsat pod tento příspěvek, ať se o výsledky podělíme.
Síran amonný 1kg
hydroxid sodný 1kg
Colemanovo palivo 1kg
max energier lithium AA
kyselina chlorovodíková 37% 1 kg
2litrová láhev s proudem sody
ibucold c 1 krabice
tylolhot 1 krabice
nurofen 1 krabička (2400 mg pseudo) nejprve,
60 g síranu amonného hydroxid sodný 400 ml colemanova paliva 1 kus kus za 40 sekund celkem 1 proužek lithia
(prošel jsem tlakovým uzávěrem láhve s plynem otevřu a zavřu události reakce 25-120 minut změna barvy modrá bronzová zlatá atd. barvy pomalu přidávám 2400 mg drogy pak to protřepu ve vířiči a vypnu)
15-30 minut po přidání drogy je reakce čokoládově mléčné barvy, poté to přefiltruji a hcl zplynuji, je něco co jsem přehlédl?
Jelikož to budu zkoušet poprvé, ceny materiálu a drogy jsou drahé, tak to protřepu a vařím to technologicky.
Síran amonný 1kg
hydroxid sodný 1kg
Colemanovo palivo 1kg
max energier lithium AA
kyselina chlorovodíková 37% 1 kg
2litrová láhev s proudem sody
ibucold c 1 krabice
tylolhot 1 krabice
nurofen 1 krabička (2400 mg pseudo) nejprve,
60 g síranu amonného hydroxid sodný 400 ml colemanova paliva 1 kus kus za 40 sekund celkem 1 proužek lithia
(prošel jsem tlakovým uzávěrem láhve s plynem otevřu a zavřu události reakce 25-120 minut změna barvy modrá bronzová zlatá atd. barvy pomalu přidávám 2400 mg drogy pak to protřepu ve vířiči a vypnu)
15-30 minut po přidání drogy je reakce čokoládově mléčné barvy, poté to přefiltruji a hcl zplynuji, je něco co jsem přehlédl?
Jelikož to budu zkoušet poprvé, ceny materiálu a drogy jsou drahé, tak to protřepu a vařím to technologicky.