Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Post Delivery Bezpečné balení věcí pro následné dodání

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Dobrý den!
Především bych chtěl říct, že toto fórum si rychle získalo mé sympatie a stalo se mým oblíbeným místem pro kontrolu témat a získávání poznatků. S tím, co bylo řečeno:
Chci zahájit diskusi týkající se tématu globální přepravy. Prosím, dejte mi vědět, pokud se chcete podělit o nějaké zajímavé způsoby týkající se tohoto tématu. Primárně chci vědět o přepravě pilulek a prášků ve velkém množství do míst, jako je AUS/NZ a další ostrovní společnosti.
Na těchto místech je spousta koksu a extáze, ale jak se to dostává do země? Vždycky tu bude velké riziko, že se zásilky dostanou do pasti, ale s tím, že bych rád zjistil tipy a triky, které mohou být nějak neznámé. Mylar a kov/nástraha atd. je dobrý základ znalostí, ale snažím se najít něco, co povýší taktiku.
Přečetl jsem si vlákna na toto téma, které máme tady na fóru a bylo to k velké pomoci. Mám nějaké nápady sám z aswell a mám předchozí zkušenosti v domácím vysílání, ale toužím rozšířit své znalosti v oblasti mezinárodní logistiky. (Jen pro své znalosti ;-) )
Chápu, že to není něco, o čem by lidé, kteří se tím zabývají, chtěli otevřeně diskutovat. Pokud by mi někdo chtěl poslat messege na toto téma, uvítám to s velkou radostí!