- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 8
Dobrý den,
jak jsem již popsal v jiném vlákně, mám problémy se syntézou amfetaminfosfátu z P2NP přes Al/Hg. Už jsem udělal dvě šarže se stejným výsledkem: hodně vysoký výtěžek jakýchkoli anorganických solí (například 85 g z 10 g P2NP). Postupoval jsem podle každého kroku z videí z této stránky a přečetl jsem si asi každé vlákno na tomto fóru a také několik dalších návodů. Poslední várku jsem alkalizoval asi před 14h a takhle to vypadá teď
Nevíte někdo, co se mohlo pokazit u prvních dvou várkách, která chyba mohla způsobit výsledky, které jsem dostal? Co mám s touto šarží udělat? Dekantovat pouze první vrstvu, dekantovat první dvě nebo dekantovat obě do dvou různých kádinek?
Budu ráda za jakýkoli nápad, předem děkuji,
lee
jak jsem již popsal v jiném vlákně, mám problémy se syntézou amfetaminfosfátu z P2NP přes Al/Hg. Už jsem udělal dvě šarže se stejným výsledkem: hodně vysoký výtěžek jakýchkoli anorganických solí (například 85 g z 10 g P2NP). Postupoval jsem podle každého kroku z videí z této stránky a přečetl jsem si asi každé vlákno na tomto fóru a také několik dalších návodů. Poslední várku jsem alkalizoval asi před 14h a takhle to vypadá teď
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Nějak mi vyšly tři vrstvy. ta prostřední vypadá jako ta horní z mých prvních 2 dávek, nevím proč mi vyšla třetí. Nevíte někdo, co se mohlo pokazit u prvních dvou várkách, která chyba mohla způsobit výsledky, které jsem dostal? Co mám s touto šarží udělat? Dekantovat pouze první vrstvu, dekantovat první dvě nebo dekantovat obě do dvou různých kádinek?
Budu ráda za jakýkoli nápad, předem děkuji,
lee