- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leukart je tak jednoduchý, ale výtěžnost je naprosto odpadová.
Kdyby lidé přišli na to, jak zvýšit výtěžnost, velmi by to pomohlo komunitě tajné chemie.
Podle všeho lze jako katalyzátor použít chlorid hořečnatý, co jsem vyčetl na internetu, možná to pomůže výtěžkům o pár procentních bodů.
Kdyby lidé přišli na to, jak zvýšit výtěžnost, velmi by to pomohlo komunitě tajné chemie.
Podle všeho lze jako katalyzátor použít chlorid hořečnatý, co jsem vyčetl na internetu, možná to pomůže výtěžkům o pár procentních bodů.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Nemám po ruce odkaz, ale mezi archivy Rhodia jsem se dočetl, že použití Deanovy Starkovy pasti naplněné vodou zvýšilo yeild. Odstraňováním vody při jejím vzniku, ale udržováním plné pasti se dosáhlo lepšího výsledku.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Krátký přehled: Chemie a chemická technologie v chemickém průmyslu: Stručný přehled: Pokrok v syntéze aminů pomocí Leuckartovy reakceby Qasim Umar a Mei Luo
Tady to máte, obrovské zvýšení výtěžnosti a také rychlosti.
Stručný přehled: Pokrok v syntéze aminů pomocí Leuckartovy reakce.
Tento přehled představuje souhrn reakcí, které probíhají během "Leuckartovy reakce". Je diskutován význam a nedávný pokrok v syntéze aminů jednoduchými a levnými metodami za použití snadno dostupných surovin. Tento přehled zahrnuje všechny...
www.mdpi.com
Tady to máte, obrovské zvýšení výtěžnosti a také rychlosti.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Nerozumím žádnému z těch nesmyslů v tom článku, prosím, rozeberte to. Také jak vysoký je u toho výtěžek, jaké chemikálie je třeba použít a jak rychle se tím hovno urychlí? Pokud je to možné, tak prostě udělejte schéma plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Dobře, o kolik se zvýší yeild a zda existuje nějaká syntéza tohoto provedená s poměry chemie.