- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Může mi někdo z vás prodat video ukazující, jak vyrobit pervitin pomocí jódu a pseudoefedrinu? Chci, aby to bylo video profesionální osoby, ne jako to video, které ukazuje plešatého člověka, protože to nepovažuji za dokonalé dílo.
- Reaction score
- 50
Ahoj příteli, mám pro tebe nabídku. Kdysi jsem vyráběl touto technikou a teď jsem si vzpomněl, jak je to dobrá sračka, a rozhodl jsem se udělat malou dávku. Právě jsem začal stanovovat ceny chemikálií. Říkal jsem si, že když už jsi stejně chtěl získat krystaly červeného fosforu a jódu pro svou kuchařku a když jsi nabídl, že zaplatíš za kvalitní demonstrační video... Pokud dodáte jen červený fosfor a jód na redukci, poskytnu pseudoefedrin a natočím vám instruktážní video nejen syntézy, ale i různých způsobů extrakce pseudoefedrinu ze studených tablet, výroby jódových krystalů z jódové tinktury, zcela improvizovaného skla atd. Co si o tom myslíte? Mohl bych si vystačit s pouhými 3,5 gramy červené a 10 gramy jódu, tím by vznikla 10gramová dávka metamfetaminu. Co myslíte?