Question Ukazatele, kterým prodejcům důvěřovat

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý den,

Zajímalo by mě, jak se vyznat, kterým dodavatelům věřit. Vím o "důvěryhodných prodejcích" (je jich jen několik) a o službě escrow.
Přesto se na profilu uživatele uvádí pouze obchody (např. 2), skóre reakcí (17), odznaky (1), body (3).... Jak se to dá vyčíst? Znamená to, že prodejce zatím prodal pouze dvakrát (2 obchody)? Existuje seznam prodejců, kteří se ukázali jako důvěryhodní?

Díky!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Jako bývalý majitel zásilkového obchodu po dobu 8 let vám to řeknu. Žádostem, které po vás chtějí, abyste je zdarma zaúkolovali, aby se stali vaší konkurencí, není konce. Mnozí trvají na tom, že je jejich právem ztrácet váš čas 100 otázkami a nikdy nic nekoupit. Zkušení prodejci nemají moc co říct. Řekněte, co chcete. Oni vám řeknou, jestli to mají nebo mohou sehnat. Vy zaplatíte úschovu. Dostanete ten krám. Uvolníte finanční prostředky. Nic dalšího není třeba říkat. Jeden prodejce na tomto webu mi během 5-6 obchodů ani jednou neposlal zprávu.
Je rozumné mít dotaz, ale stejně není zaručeno, že prodejce zná odpověď. V 90 % jsou tvrzení o čistotě na temném webu chybná. Mnoho recenzentů nemá s látkou, kterou recenzují, žádné předchozí zkušenosti. Na dark webu neexistují žádné absolutní hodnoty ani záruky. Nemůžete výrobek rozporovat, aniž byste ho mohli otestovat. "Je to divné" nebo " je to trochu slabé" nestačí Značná sada činidel a nějaký výzkum je minimálním povinným domácím úkolem.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Omlouváme se za spamování

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simony specificky reagují s aminy. Existují 2 složení přípravku Simons. Jeden má 2 % aldehydu a druhý 2 % acetonu (v části A) s/aldehydem reaguje na primární aminy ( jako amp nebo mda) a s acetonem reaguje na sekundární aminy (například pervitin a MDMA) Simons je pouze aminový test.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis na mém profilu je napsáno 0 obchodů, takže předpokládám, že se to počítá, jen když něco prodáváte, protože jsem toho koupil docela dost.
@leefork340 na této stránce jsou "důvěryhodní prodejci". Od jednoho mám spoustu věcí. Nikdy jsem z jeho strany neměl jediný problém. Jednou jsem spletl adresu o 1 číslo a poslal pervitin a kokain za 400 dolarů do špatného domu.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Opravdu mě štvalo, že jsem narazil na tu " kompletní dohodu", když jsem nedostal ani hovno, ale byla to moje chyba a byla to drahá chyba z mé strany. Ještě jsem se z toho finančně pořádně nevzpamatoval. Jsem na ní kupovat 1/4 oz a hovno, že objednávka byla oznámení metamfetaminu.
A dva gramy kokainu
. Obojí jsem dostal od toho chlapa předtím a byl jsem spokojen i s jeho extází.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ne, to cítím, koupil jsem si od někoho různé drogy (cat, molly atd.) za 100 dolarů a myslím, že mi je možná zabavili, ale stejně jsem zaplatil, protože potřeboval peníze na dopravu. mám sledovací číslo a všechno, od 29. to trčí ve skladu na skenování... nevypadá to dobře. vím, že 100 není moc, ale jsem na mizině lol.

Je mi líto, že se ti to stalo :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Říkám, že musíte objednat a utratit nějaké peníze, dokud nenajdete prodejce, který vyhovuje vašim potřebám .a nízké ceny obvykle nabízejí i nízkou kvalitu.
& zkontrolujte recenze :)