Question Ukazatele, kterým prodejcům důvěřovat

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý den,

Zajímalo by mě, jak se vyznat, kterým dodavatelům věřit. Vím o "důvěryhodných prodejcích" (je jich jen několik) a o službě escrow.
Přesto se na profilu uživatele uvádí pouze obchody (např. 2), skóre reakcí (17), odznaky (1), body (3).... Jak se to dá vyčíst? Znamená to, že prodejce zatím prodal pouze dvakrát (2 obchody)? Existuje seznam prodejců, kteří se ukázali jako důvěryhodní?

Díky!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik sekce "deals" počítá pouze obchody s escrow, takže jich mohli prodat víc, ale nezobrazí se to, protože stránka nemá jak to zjistit. jako já jsem si tu už dříve pořídil hovno, ale píše to, že moje obchody jsou 0, protože to jsou jen vzorky zdarma, takže jsem nemusel platit.

skóre reakcí je jen to, kolik lajků dostanou jejich příspěvky/odpovědi. pomáhá to posoudit, jak jsou v komunitě oblíbení. nemá to moc společného s prodejem, ale pravděpodobně bych věřil prodejci s vyšším skóre reakcí, protože to ukazuje, že je integrovaný.

myslím, že odznaky jsou jen věci jako "nový člen", "člen" a "rezident". všichni máme jen jeden, ale pomáhá vám říct, jak dlouho je uživatel na webu. noví členové jsou aktivní méně než měsíc. členové jsou aktivní asi měsíc. Rezidenti jsou aktivní alespoň 2 měsíce. existují i další kategorie, jako jsou noví prodejci, prodejci, prodejci výrobci atd. ale moc se v nich nevyznám. vím jen, že pokud chcete být prodejcem výrobcem, musíte předložit důkaz (například nastavení laboratoře).

body vlastně nic neznamenají. jen takové hezké drobnosti jako "aha, tenhle člověk má 25 lajků, takže dostane 3 body" nebo tak něco. je to hezké, ale moc to neřekne lol. na jejich profilech se můžete podívat, za jaký "úspěch" jsou body, pokud vás to zajímá :3

pokud chcete vědět, kterým prodejcům věřit, podívejte se na recenze. i důvěryhodní prodejci mohou mít někdy špatné výrobky. berte v úvahu všechny recenze, ale ty s obrázky mají určitě větší cenu

Doufám, že to pomohlo ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Důvěryhodný prodejce, který bude vždy na scéně, je ten, který se stará o všechny typy svých zákazníků, i o ty malé. Dostupnost 12/7 by měla být standardem. Pro mě osobně nechápu ty "prodejce", kteří nepotřebují kontakt se svými zákazníky. Někdo si třeba chce jen popovídat nebo se na něco zeptat. Nejen peníze peníze peníze peníze. Všechno NENÍ vždy jen o penězích. Přeji všem hezký den

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Jako bývalý majitel zásilkového obchodu po dobu 8 let vám to řeknu. Žádostem, které po vás chtějí, abyste je zdarma zaúkolovali, aby se stali vaší konkurencí, není konce. Mnozí trvají na tom, že je jejich právem ztrácet váš čas 100 otázkami a nikdy nic nekoupit. Zkušení prodejci nemají moc co říct. Řekněte, co chcete. Oni vám řeknou, jestli to mají nebo mohou sehnat. Vy zaplatíte úschovu. Dostanete ten krám. Uvolníte finanční prostředky. Nic dalšího není třeba říkat. Jeden prodejce na tomto webu mi během 5-6 obchodů ani jednou neposlal zprávu.
Je rozumné mít dotaz, ale stejně není zaručeno, že prodejce zná odpověď. V 90 % jsou tvrzení o čistotě na temném webu chybná. Mnoho recenzentů nemá s látkou, kterou recenzují, žádné předchozí zkušenosti. Na dark webu neexistují žádné absolutní hodnoty ani záruky. Nemůžete výrobek rozporovat, aniž byste ho mohli otestovat. "Je to divné" nebo " je to trochu slabé" nestačí Značná sada činidel a nějaký výzkum je minimálním povinným domácím úkolem.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Jednou jsem si objednal z marketu na tor a prodejce po mně chtěl tipy na dopravu, nemusím říkat, že jsem tu objednávku zrušil lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Přesto jsem mu dal několik rad na základě vlastních zkušeností s přepravou do/z mé země, nicméně to, že nevěděl, zda je třeba na zásilce uvést zemi, nevzbuzovalo příliš důvěry.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
také sada činidel je MUSÍ, pokud objednáváte z jakéhokoli zdroje, na ulici nebo online nezáleží, i když si sám prodejce myslí, že je produkt čistý, nemáte tušení, jestli ho nezískal od někoho jiného, kdo tvrdil, že je čistý, ale ve skutečnosti nebyl, pokud jde o čistotu, neexistuje žádný skutečně snadný způsob, jak ji doma u většiny léčiv otestovat, alespoň ne bez spektroskopického nebo chromatografického zařízení.

Viděl jsem několik dobrých výsledků při testování některých sloučenin pomocí TLC, ale z kolorimetrických testů je těžké přesně určit čistotu a dají vám jen přibližný odhad, pokud potřebujete testovat doma, alespoň pro čistotu amfetaminu bych doporučil použít rekrystalizaci pro nejlepší výsledky, zejména pokud budete vážit dávky pro nějaké jiné účely, jako je lisování tablet.

Slyšel jsem, že někteří lidé měli dobré výsledky při použití jednoduché analýzy bodu tání pro testování čistoty sulfátových amfetaminů.

Existují také přenosné hmotnostní spektrometry, ale ty jsou velmi drahé, mně se naštěstí podařilo sehnat jeden relativně levně.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Poslední špatnou poznámkou je, že pokud testujete amfetaminy, stačí si uvědomit, že deriváty, jako je metamfetamin a další izomery amfetaminu, nelze snadno izolovat pomocí většiny testovacích činidel, zejména toho nejběžnějšího pro testování amfetaminů, kterým je činidlo Marquis.

Pokud se obáváte hlavně záměny metamfetaminu, pak jediným kolorimetrickým testem, který mě napadá a který by mohl poskytnout nějaký rozeznatelný rozdíl, je Freohdeho činidlo, ale to je stále nespolehlivé.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Slyšel jsem o činidle zvaném Simons, které by mohlo být schopno objasnit výsledek testu, jako je Markýz, protože údajně nereaguje na vaši standardní odrůdu amfetaminů, ale stále reaguje pozitivně na metamfetamin, ale nejsem si jistý platností tohoto tvrzení a mám pochybnosti, protože stále funguje prostřednictvím detekce samotných aminů, takže si opravdu nemyslím, že by byl znatelný rozdíl.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Omlouváme se za spamování

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nic takového se neděje, jsme tu od toho, abychom se učili. Markýzovo činidlo je 19/1 kyseliny sírové/formaldehydu. Mám ho doma.
Pro testování čistoty raději používám titraci, Test tání se může hodit, když sečtete výsledky titrace. Víte například, že tento kokain byl titrován na 70 %, nyní vám test tání může poskytnout přesné měření teploty tání příměsí.
Mám to na sd kartě, abych si mohl udělat plán, jaká činidla mohu použít k identifikaci drog.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Je reakce metamfetaminu a amfetaminu opravdu tak zjevná se simony? Nevím, jaký je mechanismus detekce tohoto činidla, ale neslyšel jsem o činidle, které by spolehlivě rozlišilo různé aminy bez dalšího testování.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Aha, tak jsem trochu pátrala a ano, Simon skutečně umí identifikovat sekundární a primární aminy zvlášť, což je něco, čeho jsem si nebyla vědoma.

Budu muset udělat nějaké testy se vzorky metamfetaminu, které mám uložené.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Co se týče této stránky, nejsem si jistý, protože jsem si nikdy neobjednal u zdejšího prodejce, a nejsem si jistý, zda by mnozí z nich vůbec zasílali do mé země, ale v minulosti jsem se poměrně často setkával s tím, že metamfetamin byl prodáván jako 4MMC a Adderal, až dokonce po concertu, já osobně nemám dobré reakce na metamfetamin, což předpokládám, že je způsobeno jeho schopností mnohem snadněji překonávat hematoencefalickou bariéru, mám diagnostikovanou ADHD a můj hlavní důvod pro užívání amfetaminů z jiných než farmaceutických zdrojů je způsoben tím, že jsem měl zablokovanou možnost získat předpis kvůli užívání jiných rekreačních drog.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Obvykle si neobjednávám lisovaný Adderall moje přednost je Speed lisovaný do vlastních tablet, mohu kontrolovat dávkování a podle mých zkušeností funguje dobře pro můj ADHD, moje hlavní obava je, že dostanu něco jako syntetický katinon místo skutečného amfetaminu, Dokonce i když důvěřuji prodejci, obvykle vždycky testuju nové zásilky, protože nelze říct jejich dodavatelský řetězec a jestli je vyroben jimi samotnými nebo z jiného zdroje, který pro ně nemusí být pravdivý, a bohužel jsem se setkal s velmi málo prodejci, kteří aktivně testují vlastní produkt na nečistoty nebo řezané drogy.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Na základě toho, co jsem vyzkoušel a co jsem se naučil během studia farmakologie, je mezi speedem a adderalem malý účinný rozdíl, pokud je amin správně uveden, při správném dávkování jsou účinky speedu přibližně stejné, výhodou je, že nemusím čekat měsíce na doplnění a mohu pokračovat v užívání jiných nestimulačních rekreačních drog, aniž bych se musel obávat náhodného testu na drogy u svého lékaře a ztráty receptu na adderal.

Speed je také prostě mnohem levnější pro rozsah dávkování, do kterého obvykle spadám, 1 gram slušného speedu mi může udělat kolem 20-30 jednotlivých pilulek v závislosti na nastaveném dávkování se stejnou úrovní účinků jako adderal, za zlomek ceny.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simony specificky reagují s aminy. Existují 2 složení přípravku Simons. Jeden má 2 % aldehydu a druhý 2 % acetonu (v části A) s/aldehydem reaguje na primární aminy ( jako amp nebo mda) a s acetonem reaguje na sekundární aminy (například pervitin a MDMA) Simons je pouze aminový test.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Takže prodejci s velkým prodejem a většinou pozitivních recenzí (v poslední době není mnoho negativních recenzí. ) Ti jsou vždy dobrou sázkou. Rád bych věděl, zda je prodejce nějak aktivní, takže posílám BS otázku, na kterou lze odpovědět ano nebo ne. Prodejci nechtějí trávit 6 hodin odpovídáním na zprávy. Příkladem může být otázka: "Je vaše tráva pěstována venku?". Naposledy jsem použil escrow. To je vaše záchranná síť. Pokud si s prodejcem vybudujete dobrou zprávu, můžete se rozhodnout pro přímé obchody. Jen vězte, že můžete přijít o své peníze

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis na mém profilu je napsáno 0 obchodů, takže předpokládám, že se to počítá, jen když něco prodáváte, protože jsem toho koupil docela dost.
@leefork340 na této stránce jsou "důvěryhodní prodejci". Od jednoho mám spoustu věcí. Nikdy jsem z jeho strany neměl jediný problém. Jednou jsem spletl adresu o 1 číslo a poslal pervitin a kokain za 400 dolarů do špatného domu.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Jo, to samý, něco jsem koupil a můj počítadlo obchodů se nezměnilo. zeptal jsem se na to heisenberga a on řekl, že se to zvedne, jen když jsi prodávající. naštve, ale to je fuk ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Opravdu mě štvalo, že jsem narazil na tu " kompletní dohodu", když jsem nedostal ani hovno, ale byla to moje chyba a byla to drahá chyba z mé strany. Ještě jsem se z toho finančně pořádně nevzpamatoval. Jsem na ní kupovat 1/4 oz a hovno, že objednávka byla oznámení metamfetaminu.
A dva gramy kokainu
. Obojí jsem dostal od toho chlapa předtím a byl jsem spokojen i s jeho extází.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ne, to cítím, koupil jsem si od někoho různé drogy (cat, molly atd.) za 100 dolarů a myslím, že mi je možná zabavili, ale stejně jsem zaplatil, protože potřeboval peníze na dopravu. mám sledovací číslo a všechno, od 29. to trčí ve skladu na skenování... nevypadá to dobře. vím, že 100 není moc, ale jsem na mizině lol.

Je mi líto, že se ti to stalo :c