Question Jsem tu Nový, potřebuji lidi, kteří potřebují ketamin, ale prosím, jak zde mohu použít escrow market.

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Dobrý den všem.....

Jsem tu nový a představil mě tu kolega, který říká, že je tu bezpečněji..... Mají nějaké ketamin, ale věc je, že hledám lidi, kteří by mohli být ochotni pracovat se mnou i tváří v tvář jakékoliv zemi. A také prosím jak mohu použít escrow metodu bbgate potřebuji pomoc prosím.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Jaká je čistota Clark

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
95,9 % Pane, jen mi dejte text, abychom se mohli domluvit, dobře?

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Očekávejte, že se vám to podaří. Ale jak se posílá balíček, kámo.

alikuma009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Nějaká představa o tom, jak zde funguje Escrow's.
Vypadá to divně jako ostatní tam, připadá mi to divné?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Co vám není jasné?

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Můžeme zde pracovat na Escrow, pokud je to možné dude

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ano off course mate velmi možné pracovat na escrow zde Okey. jen DM mě pojďme mluvit a kde přesně.

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Očekávejte, že se vám to podaří.
Stačí mi poslat kontaktní údaje, abychom se tam mohli na všem domluvit a pak se dostavit k eskortě pro řádnou domluvu.
Máte nějakou představu, jak zde použít metodu escrow. Už jste ji zde někdy použili.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Clark je tak plný sraček, že se vás snaží ošidit o vaše peníze... tak pohodlně tvrdí, že jeho produkt je 95,9 procenta čistý. a odkud jste vzali tyto údaje? Máte tam GC/MS ? Jistě, pokud jste měli tak konkrétní výsledky, musíte mít výtisk, který můžete poskytnout.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cajon Gopnik

díky za upozornění ❌🚯 ale abych řekl pravdu, tak jsem přesvědčen, že pracuji s ..CLARK012.. nejdřív jsem si myslel, že to vede k podvodu, jak jsi říkal, ale ten shit nakonec nebyl podvod brácho, objednal jsem si pár gramů a všechno to prošlo. Takže právě teď jdu na plnou objednávku ve fóru Escrow teď jen, že mi to připadá obtížné pomocí escrow tady, ale budu sedět a vyřešit to, než den půjde dolů. Malá rada pro vás, dostat sazbu strachu z podvodu ve svém srdci a otevřít své já, aby to zkusit pro sebe podprsenku. Díky za radu podprsenka

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Dobrý den, buďte prosím slušní a neurážejte ostatní členy fóra. Vyjádřete svůj názor bez nadávek.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
V tom, co jsi právě řekl, je tolik indicií, které DOKÁZUJÍ, že kecáš. Každý, kdo si přečte konverzaci mezi těmito účty, vidí, že příspěvky jsou od té samé osoby.

První indicií je vaše nedostatečná znalost anglického jazyka.

Za druhé, taková korespondence mezi dvěma uživateli zapojenými do aktivit, které se snažíte vylíčit, by byla už dávno přesunuta do soukromého chatu ze zřejmých důvodů. ne aby ji viděl každý

A podle vašeho zdůvodnění riskovat a věřit cizímu člověku, proč je tedy kupující ten, kdo má riskovat a posílat vám peníze. Jistě, kdybyste měli produkt, o kterém tvrdíte, že máte, mluvilo by to samo za sebe a neměli byste mít problém "důvěřovat cizímu člověku" a poslat malou částku, než požádáte o platbu, abyste vytvořili důvěru a propagovali svůj produkt..

PROTO VYZÝVÁM SPRÁVCE, ABY ZABLOKOVALI VÁŠ ÚČET A DALŠÍ VAŠE FALEŠNÉ PROFILY... POKUD TO NENÍ VAŠE STRÁNKA... KDO VÍ.